Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Chill_Pokaldra

/darbolaikas patobulinimas

/darbolaikas patobulinimas  

14 nariai balsavo

  1. 1. Ar būtų įdomiau, ar reikalinga?

    • TAIP
    • NE
    • Susilaikau nuo balsavimo, pakomentuosiu


Rekomenduoti pranešimai

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak):  Serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių):  Žaidėjai (šiuo atveju darbuotojai) dirbs kada nustatyta.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas:  Pastebėjau kad serveryje darbų valdžios nustatytas darbo laiko grafikas yra tik formalumas, niekas tuo nesinaudoja. Pasiūlymas būtų toks kad darbo direktoriui nustačius darbo laiką į raciją praneštų kada pertrauka, kada darbo laikas. Tarkim: direktorius padaręs kad 18:00 darbuotojams prasideda pertrauka. Tai į darbo raciją praneštų visiems "Pertrauka baigėsi, prasidėjo darbo laikas"; "Darbo laikas baigėsi, prasidėjo pertrauka". Kodėl manau kad šito reikia? Nes būtų įdomiau, dabar darbuose neegzistuoja įspėjimai kad žaidėjas nedirba darbo laiku, taip pat nesulaukia pagyrų kad dirba nors ir yra pertrauka, galbūt taip padarytume kad darbo laiku nebūtų galima užsiiminėti pašaline veikla, išnaudotume pertraukas. Šiai dienai žaidime veiki ką nori ir kada nori, susirenki minimumą sėdėdamas g pas taksistą ir lauki kitos dienos. Tai nėra wow idėja, bet jei yra sistema, pagal ją ir žaiskime. Suprantu daug kas sakysit darbo valdžia gali bausti jei darbuotojas nesilaiko nustatyto darbo grafiko, bet šiai dienai tas būtų keista. 

Reiškiam nuomones.

  • Patinka 2
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gerai pastebėjai, jog ši „sistema“ yra nereikšminga ir darbo laikas yra beviltiškas. Sutinku su tavo pasiūlymų, jog kai yra pertrauka apie ją praneštų į darbo racija, nes darbuotojams primins tai ir galbūt jie tai išnaudos, bet labai abejoju ar jie ją išnaudos, dirbs toliau, kad užsidirbtų pinigų. Bet ar taip blogai? Manau ne, nes gerai yra jog darbuotojas per pertraukas dirba, bet perskaitęs tavo pasiūlymą man kilo kelios idėjos:

  • Padaryti, jog darbuotojai kurie dirba per pertrauka ar po darbo laiko gautų 2x daugiau pinigų į minutę ir už /irankiudeze ir /degbakelis. Tada žaidėjas dar labiau norės stengtis dirbti.
  • Taipogi galbūt padaryti atskirą sistemą darbuotojams -  „Savanorių darbuotojų sąrašas/sistema“. Padaryti, jog kai baigiasi darbo laikas visiems darbuotojams (išskyrus valdžiai) nusiima darbinė apranga ir jie nebegali sėsti į darbinę tr. priemonę, nebent jis yra įtrauktas į „Savanorių darbuotojų sistemą“. Kad aiškiau būtų papasakosiu plačiau: padaryti jog per pertraukas ir po darbo laiko visiems darbuotojams nusiimtų automatiškai darbinė apranga ir jie nebegalėtų važinėtis su darbinę tr. priemonę, bet išimtis tiems kurie yra savanorių darbuotojų sąraše. Savanorių darbuotojų sąrašas - firmos direktorius galėtų įtraukti darbuotoją į savanorių darbuotojų sistemą tik nuo 2 rango (ir toliau kaip nori pats direktorius). Pasiekus 2 rangą` darbuotojas galėtų pretenduoti patekti į savanorių darbuotojų sąrašą ir dirbti viršvalandžius, o kas būtų tame sąraše tie dirbdami viršvalandžius gautų 2x daugiau eurų į minutę ir už kažkurias paslaugas. Tai būtų lyg nematomas rangas (paaukštinimas). Direktorius, net galėtų skirti kokią užduotį darbuotojui kuris yra antrame range ir nori patekti į šį sąrašą, na priklausytų kaip nori direktorius, bet siūlyčiau sistemiškai padaryti, jog į šį sąrašą patekti galėtų nuo 2 rango, o toliau kaip nori direktorius. Tai būtų nematyta sistema, darbuotojai galėtų stengtis ir siekti tai, kad galėtų daugiau užsidirbti, tai lyg motyvacija. Taipogi įdomus dalykas darbuotojams bei pačiai valdžiai, čia juk žaidimas, galima kažką paįvairinti ir padaryti kažką netikroviško ir smagaus.

Ką manai?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...