Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.7


Frankis_Electro

Garažų daiktų ir sistemos patobulinimai

Garažų daiktų ir sistemos patobulinimai   

7 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkate su šiais pasiūlymais?

    • Sutinku
    • Nesutinku
      0
    • Atsakysiu komentaruose
      0


Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak): Serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Apačioje viskas aprašyta
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas

1. Pasiūlymas: Padaryti, kad kaip parduoda žaidėjas garažą ir parašęs komandą /pirktigaraza būtų pasirinkti galima - pirkti garažą arba apžiūrėti garažą. Paspaudus apžiūrėti garažą automatiškai atsidarytų garažų durys ir už 5 minučių juos užsidarytų.
Nauda: Žaidėjas prieš perkant garažą galėtų bent jį apžiūrėti, o nepirkti aklai. Galėtų įvertinti garažo interjerą ir pnš. ir tik tada nuspręsti ar pirkti ar ne.

lhXmCUq.png

2. Pasiūlymas: Padidinti baldų inventorių garaže, padaryti 30-40 objektų. Tegul žaidėjai perka, leidžia pinigus, ar naudos ar nenaudos jų reikalas.
Nauda: Būtų galima galbūt kažką daugiau pristatyti, padaryti garažą įdomesnį ir pnš.

lhXmCUq.png

3. Pasiūlymas: Padaryti, kad leistų pirkti grindis. Grindis galėtų leisti pirkti -  akmenines, šokių grindys, lentų grindys, parketo grindys ir pnš.
Nauda: Garažą būtų galima padaryti įdomesnį, gražesnį ir pnš.

lhXmCUq.png

4. Pasiūlymas: Kad leistų garaže esančiai mašinai susprogdinti ratą su /peilis. Garažo vartams išlaužti reiktų 10,000€ ir deaglo kulkų 200 ar kažką pnš. , turint šiuos dalykus ir priėjus prie garažo durų ir parašius komandą /gvartai (garažo numeris) atsidarytų garažo vartai. Ir tada žaidėjas priėjęs prie mašinos esančios garaže parašęs /peilis prakirdintų 1 padangą, jei peilis nelūžtų galėtų ir dar 1-2 susprogdinti. Nulaužius garažo vartus jie automatiškai užsidarytų už 3 minučių. Bet jei žaidėjas turi signalizacija būtų 30proc. galimybę atrakinti garažą, nepavykus atrakinti garažą prisidėtų 15 starų ir policijai praneštų, kad bandoma įsilaužti. Be to signalizacija reiktų keisti kas 25 dienas, nes ji sugestų ir nebeveiktų. 
Nauda: Signalizacija turėtų prasmę, o ne būtų dėl vaizdo. Be to žaidėjams, policijai būtų papildoma veikla, be to ir galbūt mechanikams, nes prašytų pataisymo. Būtų kažkas įdomaus ir smagaus. Manau dėl ratų sugadinimo nieko blogo neatsitiktų. 

lhXmCUq.png
5. Pasiūlymas: Pridėti objektą prie baldų - Object ID 935 in SA-MP and GTA San Andreas(935 ID)  . Į tą bačką mechanikas atvaževęs galėtų pripilti degalų 100 litrų. Mechanikas pripiltų su komanda /bpildyti. Iš jos kurą galėtų piltis tik garažo savininkas su komanda - /gdegalai.
Nauda: Garažuose būtų galima ne tik susitaisyti mašiną, bet ir prispilti degalų. Mechanikams atsirastų papildomas darbas, garažuose bačkų pildymas (jei paprašo). Tai neatimtų darbo iš mechanikų, o būtų praktiškai tas pats, o gal net įdomiau. 

lhXmCUq.png
6. Pasiūlymas: Pridėti prie perkamų baldų - Object ID 1085 in SA-MP and GTA San Andreas(1085 ID). Object ID 1148 in SA-MP and GTA San Andreas (1148 ID).   Object ID 11701 in SA-MP and GTA San Andreas(11701 ID).
Nauda: Galėtų būtų garažuose lyg aksesuarai, papuošimai.

lhXmCUq.png
7. Pasiūlymas: Kad leistų pakeisti vartų išvaizdą į Object ID 11313 in SA-MP and GTA San Andreas (11313 ID) | Object ID 10149 in SA-MP and GTA San Andreas (10149) | Object ID 9099 in SA-MP and GTA San Andreas (9099) | Šie vartai kainuotų nuo 50,000€ iki 100,000€
Nauda: Įvairesni garažų vartai būtų, nebūtų visi vienodi, neatrodytų kaip skruzdėlynai ir pnš.

lhXmCUq.png
8. Pasiūlymas: Prie garažų yra šviestuvai kurie naktį šviečia. Garažų baldų parduotuvėje siūlau įdėti paslaugą - šviestuvų spalvos. Garažo savininkai galėtų nusipirkti šviestuvo spalvą kokią nori.
Nauda: Garažai nebūtų visi vienodi ir garažo savininkas turėtų daugiau būdų kaip padaryti kitokį garažą ne tik iš vidaus, bet ir iš lauko.
 

 

PASIRODĖ PASIŪLYMAI NAUDINGI? Paspausk Naudinga!

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...