Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | Restartas... 41 sek.

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Dwayne_Stevenson

Idėja grobiamoms klano zonoms

Reikalinga?  

47 nariai balsavo

  1. 1. Reikalinga?

    • Taip
      39
    • Ne
      8
    • Parašysiu savo nuomonę komentaruose
      0


Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak): Serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Kadangi, kaip ir sakė Adidas_Ricka, kad teisėsauga ir taip turi veiksmo keliant ridą( nevisi, bet didelė dalis kelia ridą) tai kol teisėsauga kelia ridą siūlau padaryti tokia idėja jog tarp klanų atsirastų daugiau veiksmo, nes dažniausiai klanai šaudosi prieš teisėsaugą, bet tarpusavyje retai kada kovoja žiūrint zonų atžvilgiu.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas

1. Pridėti dar keletą teleportų /tpls,/tpsf( nuotraukos kur galėtų atitelinti https://imgur.com/a/fRvtl6Q ). Šie teleportai praverstų trv,gp,teisėsaugai, bei klanams jei žemiau parašyta idėja būtų įgyvendinta.

2. Panaikinti visas dabartines klanų užgrobtas zonas ir jas perkelti į LS miestą. Kodėl LS? LV miestas ir taip perdaug užkrautas, o ir civiliams netrugdytų LS mieste, kai pareina masė nuo laggo net neina šaudytis normaliai, o LS galima sakyti nieko nėra tai ir laggo būtų mažiau.

Čia galėtų būti zonos(https://imgur.com/a/VAf6hxpc21af25e0517a5ba4f3ce2354fe7154c468.gif klano zonos map'e(pradžioj turėtų būti baltos spalvos, nes joks klanas jų neturėtų ir galėtų iškart užgrobti turint reikalavimus)

3. Padaryti, kad zonas eitų užgrobti tik tada, kai yra 5 tos užgrobtos zonos klano nariai prisijungę(vienas iš jų turėtų būti vadas). Zonas eitų užgrobti tik tada, kai zonoje yra 7 klano nariai ir vadas parašęs komandą /kluz iškart užgrobtų zoną. Klanų prižiūrėtojas turėtų naują komandą /klaz 8 zonos iš viso yra parašius /klzonos rašytų kuri zona kuriam klanui priklauso todėl žinotų kuria atimti(atima zona iš klano kuris yra neaktyvus). Zonas eitų užgrobti, bet kuriuo laiku svarbu, kad būtų 5 kito klano nariai ir vienas iš klano vadų. Taipogi klanui užgrobus zoną kita zoną jie galėtų imti tik po 30 minučių.(Nebūtų taip lengva pasiimt visas zonas vienam klanui per pora valandų)

4. Klanai norintys užgrobti zoną turėtų nusipirkti klano paslaugą su komanda /klzg( tai kainuotų 500 kreditų)

5. Padaryti, kad zonose leidžiami ginklai būtų tik Desert Eagle ir Shotgun( čia tokia sistema būtų, kaip klanų prižiūrėtojo gw zona kur automatiškai neleidžia naudoti kitų ginklų tik kurie yra parinkti)

6. Zona truktų 20min arba iki 100 taškų, tačiau jos laimėtojai būtų daugiausiai klano narių nužudęs klanas(jeigu nespėtų surinkti 100 taškų ir pasibaigtų laikas). Jeigu būtų taip, kad klanas nevarytų atsigrobinėti ir abu klanai būtų surinkę po 0 taškų arba mažiau negu 5-10 zona automatiškai atitektų pradėjusiam klanui ją grobti arba tiesiog taisyklę padaryti klanų prižiūrėtojui jog nevažiavimas į klano zonos grobimą = 1įsp.( Jeigu netyčia taip būtų jog savas nužudo savą tai klanas netektų 2 taškų).Nebūnant nei vienam klano nariui grobiamoje zonoje ir turint taškų klanas kas 1 minutę prarastų po 1 tašką ir jis atitektų kitam klanui(jog visada varytų į zona nors ir yra įsiveržę, kad būtų galimybė kitam klanui laimėti) Kaip žinoti kuris klanas daugiau nušovė ir kiek liko laiko? Būtų galima padaryti panašia lentelę į šita http://prntscr.com/se1ksj čia skaičiuotų laiką ir prie kiekvieno klano rašytų kiek jie nušovė kito klano narių.

7. Padaryti, jog zonoje esantys pašaliniai žaidėjai(arba prie zonos) negalėtų daryti žalos tiems žaidėjams kurie dalyvauja zonos grobime.Jeigu dar žalos gautų šaunant į klano narius tai dar geriau būtų.

8.Užgrobus zoną klanui kiltų į /klseifas 500e/20min, kai yra prisijungęs bent vienas klano narys(visos zonos taip) Taipogi būtų galima palikti ir ginklų paketus, jog galėtų parsivežti, tačiau visose zonose būtų tik Desert Eagle ir Shotgun. Ginklus eitų vežti, bet kuriuo laiku. Zonoms nebūtų limito iki kurio galėtų kilti ginklai.(Jei klanas prarastų zona visi ginklai zonoje pradėtų skaičiuotis nuo 0 ir dabar taip yra man atrodo)

Siūlykit ką būtų galima padaryti geriau ir ar tai reikalinga, jog padidėtų veiksmo tarp klanų ir zonos būtų išnaudojamos dažniau.

  • Patinka 23
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Iš Klanų pusės, del šio pasiulymo tikrai pritariu. Nes manau reikia daugiau veiksmo, vistiek tas pats per ta pati, manau atsibosta.🤨🤐

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nezinau kodel uzmirsta tema, serverio sistemos reikalauja patobulinimu ir sitas pasiulymas yra puikus pavyzdys.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Ne, klano vadas turėtų komanda, su kuria galėtų atkeldinti visus klano narius pas savęs.

2. Taip, mažesnis Las-Venturas miesto apkrovimas ir pašaliniai žmonės mažiau nukentės nuo serverio tvarkos gadintojų.

3. Palikti kaip šiuo metu yra su klanų zonomis.

4. Paslauga kainuotų 1000 kreditų.

5. Ne, nėra tikslo riboti serverio žaidėjus naudoti įvairius ginklus ir taip daug kas uždrausta.

6. Palikti kaip šiuo metu yra, pridėti nužudymų statistiką ir laiko rodymą.

7. Ne, naudoti administratoriaus komanda (/kill)

8. Gaunama pinigų kiekį iš klano zonų palikti tokį patį, galimybė vežti tik (Desert Eagle ir Shotgun), laikas vežimui būtų ribotas kaip ir šiuo metu yra. Pridėti naują paslaugą karo tipo klanams „/klm - Nusipirkti tr.priemone Flatbed“ 1 mašinos kaina 500 kreditų, maksimalus mašinų skaičius 2. Klano lyderis pirkdamas klano mašina, turėtų stovėti savo klano teritorijoje, klanas turi turėti (/klzona), jog galėtų nusipirkti mašiną.

@Invision_White

  • Patinka 2
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 7 valandas(-ų), Jonas_Slash rašė:

1. Ne, klano vadas turėtų komanda, su kuria galėtų atkeldinti visus klano narius pas savęs.

Klausimas ar kai kurie klanai neišnaudotų šios komandos nubėgdami toliau nuo zonos ir iškart atgetindami visus narius? Manau, kad geriausia vis tiek būtų teleportus padaryti.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 2 valandas(-ų), Dwayne_Stevenson rašė:

Klausimas ar kai kurie klanai neišnaudotų šios komandos nubėgdami toliau nuo zonos ir iškart atgetindami visus narius? Manau, kad geriausia vis tiek būtų teleportus padaryti.

iskarto trint klana tada, o ir sejp klano vadas turetu tokia galimybe o ir galetu padaryt kad nuo tam tikro kiekio klano tasku eitu keldint

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

1. Teleportai nereikalingi, susirenkat ir važiuojat. 

5. Prieš. Turi būti galima šaudytis iš visų ginklų, ne visi tuose klanuose tokie cbugeriai. 

7. Niekam nereikia, naudoti /kill kaip ir naudojama iki šiol. 

Šiaip visa kita kaip ir normaliai, tik galėtumėt ne tik ls bet ir sf gal tų zonų įmesti. Ir dėl tų taškų gal rimtai padaryti, kad pvz kažkuri pusė turi pirma surinkti 100 taškų. Arba pvz grobikam reikėtų 100, o tiem kurie ginasi reikėtų kažkiek tai mažiau.

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...