Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Juozas_Hsop

Peikiu Rasta_Kentas

Rekomenduoti pranešimai

Labas Juozai.Visu pirma gavau labai daug nusiskundimu dėl tavęs iš darbuotoju bei Spec.Pajėgu darbuotojai ir valdžia.Pastebėjau,kad dažnai darbo metu žaidi pokeri bei kauliuką.Kai vyksta grobimai ar narkotikų naikinimas tu per racija skundiesi,kad neturi pinigų išeiti iš ligonines už pinigus,po veiksmo tu skelbi,per /vis kas mestu kauliuką.Tokių veiksmu tavo aš nepripažįstu ir tavo elgesys manęs netenkina.Visu antra kai kiti darbuotojai krauna narkotikų maiša tu meti kauliuką ir nereaguoji į valdžios perspėjimus.

Štai čia vyko narkotikų naikinimas visus getinau tu buvau prisijungęs ir nesigetinai kai getinau,pastebėjęs tave mačiau,kad žaidi pokerį.

https://imgur.com/a/Ko54M7R

Štai dar vieni įrodymai darbuotojai visi krovė maiša, per /rt klausė ka get maišas, o tu žaidi kauliuką visu darbuotojų prašiau isesti į darbines tu nesėdai :) ir toliau žaidei

https://youtu.be/PogDRXsFoSw
https://youtu.be/cMPd5IRl2Yc

https://youtu.be/O2J6ko0PiDg

 

  • Patinka 2
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gerai ble darbine buvo netoli manes bet kazkur dingo ir as tau sakai pralosiu vska ka turiu rankose ir einu dirbti ta cia ble ss prisidares kai pokeri zaidziau ir i racija rasaiu ka get bet visiems buvo vps px tai ble o maisus as kraunu visalaika.

  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Rasta paaiškino, kodėl buvai įspėtas ir netekai darbo. Aš ir pats ne kartą esu užfiksavęs Tave užsiimantį kitokiomis veiklomis ir nebūnantį discorde.

PSPq3pL.png

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...