Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Iam_Supreme

Atsiliepimas apie projektą Iam_Supreme

Rekomenduoti pranešimai

Truputis apie mane.

Tai sveiki visi. Esu naujas šitame serveryje. Kitaip žinomas kaip Iam_Supreme. Atėjau į šį serverį nes facebook'e ne vieną jau kartą buvau pastebėjęs šį serverį. Iš pradžių kažkaip serverio logo prilipo labai :D Na paskui karts nuo karto žiūrėdavau serverio facebook'o postus. Na ir galiausiai sugalvojau ateiti į šį serverį. O jeigu grįštant apie mane, tai esu paprastas, paslaugus, draugiškas. padedantis , na kaip sakant jeigu su manim gražiai tai ir aš gražiai. :) 

Mano pradžia Las-Venturo serveryje.

Tai, šiame serveryje pirmą kartą prisijungiau... Labai iš pradžių nustebau, nes tikrai labai įdomiai visa pradžia, istorija visa labai įdomiai sugalvota. Vien jau tik serverio prisijungimas mane sudomino. Na paskui, šiek tiek nusivyliau. Nes, ne kartą prašiau pagalbos per /adminams, tačiau niekas neatsiliepė, ignoravo.. Nors tuo metu administratorių buvo prisijungusių gan daug. Na tačiau nusivylimo viduje ilgai nelaikiau. Šiek tiek daviau  sau pozityvo ir pradėjau žaidimą šiame serveryje..

Serverio bendruomenė.

Na prieš ateidamas į šį serverį labai labai daug galvojau, apie žaidėjus.. Koki jie bus. Tačiau atėjęs, na iš pradžių buvo tokių nemandagių, kurie šaudydavo mane kaip naujai prisijungusį į šį serverį, tačiau vardų gal geriau neminėsiu. Iš pradžių kilo šiokių tokių nesklandumų, o paskui viskas po biškį įsivažiavo.. Na kaip ir gyvenime, visokių tų žmonių yra.. Šiaip dauguma padėjo, paaiškino, padėjo apsiprasti. Ir aš tuo labai džiaugiuosi :) 

Nuomonė apie VIP, bei ADMIN narius

Na per daug, kažkokios neigiamos nuomonės neesu susidaręs apie šiuos narius. Tačiau buvo momentų, jog keli ADMIN nariai padėjo, po pradžios... Amm.. VIP nariai šiaip, pastebėjau, jog yra labai mandagūs, padedantys, draugiški.. Na kaip ir minėjau yra kelios spragos tačiau nieko. Susitvarkys tikiuosi į ateitį :D Na dar vienas dalykas mane šiek tiek nuvylė, jog joki beveik ADMIN nariai arba labai retai rengia eventus t.y renginius ar kažkas tokio.. Nes jeigu juos rengtų būtų žymiai žymiai įdomesnis žaidimas.. Tačiau meh... Nieko nepadarysi... Vis tiek galiu tvirtai pasakyti - ADMIN,bei VIP nariai yra tikrai nuostabūs ir aš jais labai labai džiaugiuosi. ŠAUNUOLIAI :)❤️❤️ 

Serverio sistemos 

Apie serverio sistemas turiu daug labai nuomonės.. Tačiau gal per daug neišsiplėsiu :D Iš tiesų naujoko-emigracijos išraiškos ta sistema, yra sugalvota labai gudriai, labai įdomiai sugalvota, nes klausinėja pagrindinių dalykų apie patį serverį ir pildydamas tu dar daug daugiau ko sužinai.. /Misijos komanda.. Labai labai likau nustebintas tokiomis misijomis-užduotimis.. Yra netgi 3 pasirinkimai. Naujoko užduotys labai padeda apsiprasti naujam žmogeliukui šiame serveryje ;) CJ misijos mano nuomone tai tiesiog, padeda įgauti daugiau įgudžių.. O apie Big Smoke neturiu nieko pasakyti, nes neteko vykdyti.. Labai įdomu su vizomis, bei pasais, jau čia labai su realiu gyvenimu susiję :D Įdomi tikrai sistema.

Pabaiga

Pabaigai, norėčiau padėkoti visiems šio serverio žaidėjams su kuriais teko turėti reikalų.. Labai noriu padėkoti ADMIN, bei VIP nariams. AČIŪ DIDELIS VISIEMS. Tikiuosi ilgam pasiliksiu šitame projekte, bei labai užsikabinsiu. AČIŪ JUMS, linkiu visiems sekmės :) 

 

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikiuosi seksis toliau vis geriau ir geriau žaidžiant pas mus! :) 

 ★★★ - 70 tūkstančių  NAUJOKUI

Susisiek su manimi serveryje

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...