Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Danny_Williams

30 idėjų patobulinti serverį.

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak):  Serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Smagu matyti, kad serveris tobulėja, bet žinoma yra daug vietos naujovėm su kuriomis norėčiau pasidalinti su jumis. Dauguma šių idėjų yra smulkios ir paprastos kurios manau pagerins patį žaidimą žaidėjams. Norėčiau nuomonių, nereikia visų atsakyt bet idėjos kurios patiko ir nepatiko būt gerai :)
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas

 

1. Žvejybos varžybų patobulinimas. Šiuo metu žvejybos varžybas laimi, kad ištraukė daugiausiai KG žuvų. Siūlau paįvairinti sistema pvž, kad būtų kartais kas daugiausiai vienetų žuvų laimės arba, kas daugiausiais ištrauks perlų/piniginių/šiušklių. [Atlikta]

2. Grįžtant prie žvejybos norėčiau pasiūlyti retą daiktą "Žvejo bridkelnės" daiktą būtų galima ištraukti iš auksinio lagamino (Padaryti tokią pačią galimybe kaip ir CJ laikrodžio) Daikto paskirtis būtų, kad žaidėjams būtų galima ištraukti lagaminus žvejojant. (Jei nesutinkant, bent pakelkit galimybes ištraukti lagaminą žvejojant saloje kaip ir kasinėjant, nes su 48.000 žvejo xp 1 bronzinį per valandą su puse nieko gero)

3. Padaryti, kad būtų galima pardavinėti /daiktai kitiems žaidėjams, nes yra žmonių kurie neblogai mokėtų už šiuos daiktus.

4. Įdėti taksafoną - AFK zonoje. [Atlikta]

5. Su nauja namų sistema kuri bus ateityje TRV pridėti naują prekę - Signalizacijos sistemos. (Yra sistema dangoraižyje būtų galima gal net pridėti darbą be pakvietimo) Tingiu kažką galvot rašyt, bet idėjos pradžia yra.

6. Išimti iš dangoraižio laikraščio redakcija, nes nieks nenaudoja (Jau yra prie tplv) - vpš reikėtų su dangoraižiu kažką naujo sugalvoti visiems aukštam, nes dabar bugintas su liftu ir pnš. [Atlikta]

7. Pakeisti nuomos kainas mašinoms, ta prasme yra Alpha ir Euros, bet kaina tokia pačia kaip kokio Premier kuri 60km lėtesnė. Padaryti geresnėm mašinom 10e į min, o lėtom palikti 6e.

8. Iš lobio padaryti, kad nebūtų įmanoma ištraukti lagaminų, bet vietoj jų rasti retų daiktų (Nuo bronz iki sidab) - Neapsiverkit.

9. Išimti iš dangoraižio retų mašinų galerija, nes jau beveik pilna. Siūlau sumappinti nauja vieta kažkur kur tilptų visos mašinos ir dar būtų ateičiai vietos. Vadintūsi - Retų mašinų muziejus (Nedėkit Delco Dumper ir Hydros pls)

10. Padaryti kaip ir lobyje, kad rodytų kas buvo paskutinis buvo laimėjas žvejybos varžybas.

11. Už kreditus suteikti galimybę/paslaugą praleisti tam tikrą misiją iš /misijos (Žaidėjas negautų prizo)

12. Įdėti daugiau pasiekimų (/pasiekimai) t.y padidinti juos, kad daugiau būtų galima siekt, nes yra žaidėjų kurie beveik visus įvykde jau.

13. Su car daužtumais padaryti panašų dalyką kaip ir su stage bet, kad lėčiau važiuotų pvž 15 kartų daužtumas numestų biškį greičio nuo mašinos. Nes dabar nesuprantu kokia nauda iš jų vps serverio žaidėjai kainas darosi iš tų daužtumų nors jos su car nieko nekeičia. (Padarius anuliuoti visų žaidėjų car daužtumus)

14. Įdėti daugiau bagažų vietų taksistam, nes kartojasi labai. [Atlikta]

15. Padaryti, kad neveiktų Moon Beam automobilis po 00:00 arba padaryti, kad klanai galėtų susprogdinti jį kažkaip.

16. Bažnyčioje leisti įsikeisti 10 auksinių daiktų ir gaut 1 auksinį lagaminą arba leisti sujungti sidabrinius ir auksinius daiktus, kad būtų galima įsikeisti į 1 auksinį daiktą.

17. Į /pardavimai įdėti, kad būtų galima pardavinėti retus daiktus. Būtų galima pasirinkti kategorija pvž bronziniai, sidabriniai, auksiniai išmestų lentelę ir galėtų žmonės pasirinkt kokius daiktus norėtų pirkt, kad viskas nebūtų sumesta į vieną krūvą.

18. Paįvairinti /loterija, kad eitų nusipirkti bilietų už pinigus pvž bilieto kaina 10k ir žaidėjas gautų visa fondą kiek būtų sukaupta. Aišku palikti su kreditais irgi bet, kad skirtingom dienom skirtinga loterija dėl random.

19. Įdėti nauja verslą užkandinėje Burger Shot.

20. Padaryti, kad 2 kartus į mėnesį TRV galėtų atvežti laivą į laivų parduotuvę. Padaryti iškrovimą šalia nuomos laivų arba sumappinti naują vietą laivams nusipirkti. Nes dabar kiek laiko laivų nėra :D

21. Prie to siūlau sugražinti laivų turgaus verslą.

22. Medikams įdėti /tzenkla, kad galėtų su nuosavom dirbt. Patarčiau, kad leistų mašinoms kurios yra senovinių/auto moto automobilių turguose.

23. Kartingų lenktynių sistema, kad būtų galima prisijungti prie lentynių panašiai kaip per biliarda. Sistema automatiškai sustatytų visus į vietas ir galėtų lenktyniaut. Pvž 1x1 2x2 ir pnš.

24. Išimti visus serverio stilius. Padaryti klube Cobra, kad būtų galima daužyt kriauše ir daužant ją kiltų kovos XP, kad galėtų stilių pasikeist. Kuo daugiau kovos xp tuo geresnis stilius. Jeigu bus įgyvendinta į topus įdėti kovos xp. Tuo pačiu gražinti ten verslą. (Gautų už nusipirkta abonimentą pvž 30 min treniruotis - 250e)

25. Dar siūlau pridėti į /topai šiuos dalykus - Laimėtos žvejybos varžybos, Daugiausia iškastų lobių, Daugiau atidarytų Armijiečio paketų, Daugiausia laimėta pinigų siūlant žvejoti (zsiulyti) [Atlikta]

26. Padidinti /varzybos prizus nugalėtojam darbo dienom. Nes pvž 3vt užimi gauni 5.000e kas šiais laikais yra tikrai nedaug. [Atlikta]

27. Naujas daiktas iš sidabrinio lagamino (Madd Dogg pagalvė) užsidėjus AFK zonoje žaidėjas gautų 2x ką dabar gauną.

28. Pagaliau įdėti retą daiktą Maxo Kodeksas kuris buvo žadėtas jei neklystu 2018 metais :) @Max_Tosha

29. Padaryti sistema, kad būtų galima įsikeist turinį Admin/Vip pvž aš turiu bronzinį vip dar 18 dienų ir nusipirkus sidabrinį vipą gaučiau +6 dienas nuo Bronzinio ir turėčiau 36 dienas sidabrinio.

30. Padaryti skelbimų kontoroje automatinį skelbimą pvž įrašai teksta ir skelbia automatiškai kontora kas 5 min pvž 10 kartų paskelbt kainuotų 5.000e. Dėl nesamonių darymų nemokami administratoriai galės anuliuoti skelbimus.
 

  • Patinka 26
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

31. Idėti auto pranešimus, kad fps unlock ir t.t draudžiamas. Nes tikrai ne vienas naujokas yra gaves ban dėl to. Dauguma atėja iš kitų serverių nežino kas yra draudžiama ir nepuola skaityt forumo

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sutinku su dauguma įdėjų tokiomis kaip daiktų pardavinėjimais, misijos skipinimais už kreditus  ir su kitomis, nes tikrai geros įdėjos ,kad ir kai kurios smulkios ,bet nesunkiai įgyvendinamos. p.s sori uz "zasine" pyktas buveu

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Idėjos smulkmeniškos, bet labai reikalingos serveriui ypač su retais daiktais, ir lobiu UŽ visas 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sutinku su visomis idėjomis. Konkrečiai beveik tobulas žaidimas būtų 😍

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Su dauguma sutinku, reikėtu dar padaryti kad I Nrg-500 galėtu įsidėti Narkotikų, Ginklu tam tikra kieki pvz kokius 25k visko manau daug kas pirks tada

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...