Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Antanas_Banditas

Peikiu Arminas_Carleone Medicinos departamento Direktorių.

Rekomenduoti pranešimai

Papeikimo anketos šablonas

1. Jūsų slapyvardis: Antanas_Banditas
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Arminas_Carleone

 

3. Jūsų kaltinimai: Na tiesiog pildziau į medikų darbą užpildęs į medikų darbą pažiūrėjau analize ir žiūriu kad nepatekes net nesupratau  tiesiog manau šis direktorius suklydio kažka nes as jokio antro acc neturiu ir nesu jokiame rcone ir as jo net  neizeidinejau  ir as net nebuvau atejes i kanala ir as net nekonfliktuoju.
4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Oi oi oi, pirmas papeikimas :D Taigi kam reikia apsimesti šlanga aš gerai tave pažystu ir tokio kaip tavęs darbuotojo tikrai nenorėčiau turėti tai kodėl turėčiau tave priimti? Beto nemanau jog taisyklės yra nustatytos jog būtinai turiu priimti žmogų kuris užpildė anketa :D

TAISYKLĖ:Direktorius arba jo pavaduotojas atrankų metu turi suteikti absoliučiai visiems žaidėjams lygias teises. Išskyrus atvejus, kai žaidėjas yra įtrauktas į Juodąjį sąrašą.

Šią taisykle gal ir kažkiek pažeidžiau bet kaip ir minėjau tikrai nepriimsiu tokių darbuotojų sėkmės linkiu didžiausios.
 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Bet as juk net nebuvau atejes i kanala ir ant taves net nestumiau  nes kazka ne to supratai net ne as ten buvau kazka tu sumaisei nes as jokio antro acc neturiu tik sita turiu mano sitas acc antanas_banditas tik vienintelis tera.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Direktorius pats renkasi sau komandą ir sprendžia kas jo firmoje dirbs. Direktorius privalo suteikti visiems atrankos dalyviams lygias teises. Direktorius suteikė lygias teises visiems, kadangi ir temos autorius galėjo pildyti anketą. Iš tikrųjų jeigu direktorius įvardija, kad kandidatas net nepatekęs į firmą pasirodė neigiamai, tai jau kažką sako. Tačiau nemanau, kad direktorius gali skelsti informaciją, kurios jis nežino: žmogus gavęs rcon'ą, žaidė su kita paskyra ar ne. Taip pat geriausia visada darytis įrodymus.

Kitą kartą, jeigu temos autorius norės patekti į darbą ir nuo šio laiko jis bus pasikeitęs, visgi suteikti šansą dalyvauti atrankoje kaip lygiam kandidatui su kitais asmenimis.

PSPq3pL.png

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...