Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ernys_Myq

Ilgai lauktas Policijos departamento direktorius jau čia !

Rekomenduoti pranešimai

SpAc35V.gif

Sveiki sveiki sveiki ! Kaip turbūt jau visi žinote, Policijos departamento direktorius Arnis_Brigada buvo nušalintas nuo einamų pareigų dėl neleistinų programų naudojimo. Nušalinus direktorių, netrukus buvo paskelbta, kad naujasis direktorius bus renkamas iš darbuotojų, kurie pareikš savo norą kandidatuoti. Iš pradžių, norą kandidatuoti pareiškė net 9 žaidėjai. Tačiau netrukus 3 iš jų atsisakė kandidatūros. Likus 6 kandidatams, kiekvienas iš jų gavo užpildyti, mano manymu ganėtinai sunkią anketą. Gavus anketas iš visų kandidatų, jas perskaičius ir išnagrinėjus, liko 4 kandidatai. Apie juos, toliau.

e98c5122ae2357387a3f4ecee8348c9a803.png

Plačiau apie rinkimų metodiką

Rinkimų metu, kiekvienas iš kandidatų buvo stebimas - buvo vertinamas jų bendravimas, elgesys su kolegomis, vertinami jų vadovavimo įgudžiai, teisėsaugos žinių išmanymas. Kiekvienas iš kandidatų gavo pavaduotoją keletai dienų - per šį laikotarpį buvo stebimas kiekvieno iš jų elgesys esant pavaduotojo pareigose, stebima kaip pavaduotojas atsakinėja į papeikimus, kaip baudžia darbuotojus, kaip jiems padeda pasitaisyti padarius klaidą kaip vadovauja per veiksmus ir kitas veiklas. Baigus savo kaip pavaduotojo dieneles, kiekvienas kandidatas privalėjo pateikti ataskaitą, kaip jiems sekėsi vadovauti. Didžiausias dėmesys skirtas keturiems kriterijams - vadovavimas veiksmų metu, gerų ryšių palaikymas su serverio žaidėjais bei kolegomis, darbuotojų baudimas bei galutinės treniruotės pravedimas. 

e98c5122ae2357387a3f4ecee8348c9a803.png

Reikalavimai galutinėms treniruotėms

Treniruotėje turėjo atsispindėti kandidatų taktikos, vadovavimas bei teisėsaugos žinios. Darbuotojai turėjo būti apmokomi, kaip sulaikyti nuo jų sprunkančius nusikaltėlius ( bei sulaikius nubausti tinkamai), kaip greitai užlipti ant pastato nuo kurio į juos gali būti šaudoma ( kliučių panaudojimas ), kaip veiksmingiausia atgrobti grobiamą pastatą ( jizzy, dailės muziejus pasirinktinai ), kaip veiksmingiausia apsaugoti banką bei kaip veiksmingiausia apsaugoti Policijos Departamentą, iš kurio bandoma pavogti narkotikus ( galinio įėjimo išnaudojimas ).


e98c5122ae2357387a3f4ecee8348c9a803.png

Kandidatų aptarimas

Aurimas_Ehmmett - Tiesą sakant, visiškai nenustebau, kad bandei siekti Policijos departamento direktoriaus pareigų. Šiose pareigose turi labai daug patirties, turi labai daug žinių, reikalingų kiekvienam teisėsaugininkui. Tavoji anketa buvo pati stipriausia ir įdomiausiai skaitoma. Tačiau, visiškai nenustebau, kai kandidatūros atsisakei, todėl plačiau aprašytas nebūsi.

Dyglas_Fingeris - Dėl Tavęs, priešingai nei dėl Aurimo, truputėlį nustebau. Visuomet man atrodei, kaip vienas iš stipriausių teisėsaugininkų, tačiau pastaruoju metu, prieš prasidedant atrankai į direktorių, buvai apleidęs teisėsaugą ir pasirinkęs klanų pusę, nes Tavo manymu, teisėsauga buvo žlugusi. Suteikiau Tau šansą kandidatuoti į direktorių, nes Tavoji anketa buvo daug stipresnė už kitų kandidatų, kurie nepraėjo anketų etapo. Liūdna, kad jau ne pirmą kartą pavedei mano pasitikėjimą ir kandidatūros atsisakei, todėl plačiau aprašytas nebūsi.

Iam_Leesin - Vos paskelbus, kad bus renkamas naujas direktorius, pareiškei norą kandidatuoti. Manau, kad nesuklydai bandydamas pasiekti šių pareigų. Jūsų su Rasta anketos buvo labai panašios, ne žodžių, o minčių prasme. Visą kandidatūros laikotarpį, bei prieš Tau tampant kandidatu, palaikei labai gerą aktyvumą, Viso savo, kaip teisėsaugininko darbo metu, dirbdavai ir dažniausiai siekdavai sustabdyti ginklų prekeivių bei TRV siuntas. Esi aktyvus, protingas ir geras teisėsaugininkas. Turi labai daug patirties teisėsaugoje, esi vadovavęs jai jau anksčiau ir visa tai Tau duoda didžiulį pliusą. Esi ramaus būdo žmogus, kuris visus kylančius konfliktus stengiasi išspręsti draugiškai. O teisėsaugoje, mokėjimas į situacijas pažvelgti ramiai yra svarbu. Man patiko Tavo kandidatūra, tačiau gaila, kad prieš Tavo eilei, kaip pavaduotojui, rodei daug mažiau iniciatyvos per veiksmus ir kitas veiklas. Mano manymu, kandidatuojant į tokias pareigas, reikia laukti ne savo eilės, o stengtis ir dirbti dėl teisėsaugos, imtis iniciatyvos visuomet. Esi ganėtinai stiprus kandidatas ir pagrindinis Tavasis minusas kandidatavimo metu buvo treniruotė. Tavoje treniruotėje buvo visokių veiklų, reakcijos patikrinimas su tazeriu, žaidimas " Saimonas sako ", nusikaltėlio gaudymas, žmogaus atgrobimas jį laikant bokštelyje, šaudymasis su tazeriais 6v6. Visa tai gal ir smagu, tačiau visiškai neinformatyvu. Naujokas atėjęs į Tavo treniruotę, neišmoktų praktiškai nieko naudingo, nes nebuvo jokių realių situacijų pateikimo treniruotėje. Nei pastatų grobimo, nei bandymo apsaugoti policijos departamentą išnaudojant galinį įėjimą, nei banko apsaugojimo, nei normalaus nusikaltėlio sulaikymo. Visos treniruotės metu, tik pasakei, kas vyks, tačiau nedalinai jokių patarimų, nepaaiškinai darbuotojams, ką jie daro blogai kad ir paprasčiausio nusikaltėlio sulaikymo metu. Didžiulis minusas už tokią treniruotę ir už tai, kad visiškai aplaidžiai praleidai pro akis tai, ko prašiau.

Rasta_Kentas - Truputėlį nustebau, kad pareiškei norą kandidatuoti į tokias pareigas. Kaip ir minėjau Leesino aprašyme, Jūsų anketos buvo labai panašios, abu turite panašias mintis ties teisėsauga ir panašiai suprantate teisėsaugos darbą. Visą laiką, prieš ir atrankos metu palaikei labai gerą aktyvumą, kuris taip pat tau duoda didžiulį pliusą. Esi draugiškas, linksmas ir protingas žmogus su labai įdomiu ir savitu charakteriu. Kartais per daug rimtai pažiūri į tam tikras situacijas ar konfliktus, sukeli juos kur nereikia, tačiau manau, kad tai yra problema, kurią labai lengva išspręsti. Teisėsaugoje patirties atžvilgiu labai stipriai atsilieki nuo kandidato Iam_Leesin, tačiau pagal Tavo dabartines žinias, drįsčiau teigti, kad teisėsaugos darbą išmanai labai gerai. Viso kandidatavimo metu, stengeisi ir imdavaisi iniciatyvos, kuomet reikėdavo vadovauti veiksmams, nesvarbu, ar buvo Tavo eilė, kaip pavaduotojui ar ne. Už tai gauni didžiulį pliusą. Esi labai stiprus kandidatas ir džiaugiuosi, kad nusprendei išbandyti savo jėgas ir pasiekti tai, ko jau ilgai norėjai. Viso stebėjimo metu, dirbai labai efektyviai, dalyvavai visur ir raginai visus dalyvauti, gerai atlikai savo kaip pavaduotojo pareigas, darei tai, kas buvo prašoma daryti. Kalbant apie treniruotę... Patikrinai teisėsaugininkų budrumą liepdamas atlikti tokias komandas kaip tūpt, šokt, šaudyti į orą ir panašiai. Manau visai smagu buvo ir šuoliai su parašiutu į paruoštą kvadratą. Tuomet nusivežei darbuotojus ir į jizzy ir į dailės muziejų ir į banką, kur juos apmokei, kaip padaryti sėkmingą rush'ą. Apmokei ir kaip lipti kliūtimis, patarei kaip ir ką daryti geriau. Toliau sekė policijos departamento gynimas, kuriame paaiškinai, kaip efektyviausiai bandyti apginti pastatą išnaudojant galinį įėjimą. Ir treniruotę užbaigei komandiniu pasišaudymu šrate, prieš tai važiuojant paaiškindamas apie tai, kaip geriausiai gaudyti nusikaltėlius. Treniruotėje atlikai  viską ko prašiau ir viskas ko trūko, tai daugiau praktinio paaiškinimo po to, kai paaiškinai teoriškai, kaip ir ką reikėtų daryti. 

e98c5122ae2357387a3f4ecee8348c9a803.png

Galutinis verdiktas

Prabėgo rinkimai, kandidatai pravedė praktikas, pabuvo pavaduotojais, o ir juos jau aprašiau. Dabar turbūt laikas sakyti savo galutinį verdiktą, kurį kandidatą pasirinkti iš dviejų. Tiek Rasta_Kentas, tiek Iam_Leesin yra aktyvūs ir patyrę teisėsaugininkai, kurie rinkimų metu pasirodė ganėtinai apylygiai. Vienoje vietoje buvo geresnis Leesin'as, kitoje Rasta. Deja, tačiau kėdė yra tik viena.

Nors apsispręsti ir buvo sunku, tačiau viską apmąstęs ir pasitaręs su kolega, nusprendžiau, kad Policijos departamento direktoriaus kėdę užims Rasta_Kentas. Sveikinu Tave tapus naujuoju Policijos departamento direktoriumi ir linkiu sėkmės vadovauti bei įrodyti, kad gali būti labai geras direktorius !

 

»»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos antros vietos nugalėtojui.

Pagarbiai
Direktorių prižiūrėtų institucija

  • Patinka 10
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1
  • Haha 7
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, sėkmės pareigose!

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nepykite, dėde, kad taip nutiko, neplanavau to. graži ir išsami analizė(gaila plačiau manęs ir Dyglo neaprašei). sveikinimai kandidatams, kad sėkmingai rinkimų laiką išbuvot ir sveikinimai Rastai, tapus direktoriumi, šaunuolis

  • Ačiū! 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, sekmės darbuose!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

jo ner uz ka biciuli, kad suzlugdziau sampini pasitikejima, mokslai svarbiausia. sveikinu direktoriu linkiu nepaklysti i ego spastus sekmes. 

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujam policijos direktoriui - Rasta Kentui. Sėkmės darbuose!

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu rasta, netikėta bet valdžia manau nuo to nesikeis pripratom prie abiejų ir toliau taip čj bus

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį mentu drk, sekmes

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimai, klanams narku surinkt nebus šansu, nes šitas ekstrasensas žino sekunde i sekunde kada atsiras narkotikai.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai! Analizė rašyta gan gerai, bet manau, jog ne Ernys rašė.

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ačiū už suteikta šansą :).Nenuvilsiu!!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu ir sekmės 🙂

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu sveikinu sveikinu tikiuosi išbūsi ilgiau nei tave rinko :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nieko neskaičiau nes neidomu

poxui kas tas dyrikas naujas, vistiek perlipsim

gl

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...