Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Mobis_Cancel

Nuosavos tr. priemonės istorija.

Nuosavos tr. priemonės istorija.  

39 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkate su šiuo pasiūlymų?

    • Taip. (pakomentuosiu atsakyme).
      35
    • Ne. (pakomentuosiu atsakyme).
      4


Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak): Serveris.
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): žaidėjai būnatys AFK ir nežinantis kas sunaikino tr. priemonę negali prašyti kompensacijos iš pagr. admin kad panaikintu daužtumą ar net atstatytu nuosavą mašiną.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas: Serverio žaidėjas būnantis AFK ir nemato kas vykstą su jo mašiną jis negali prašyti kompensacijos iš pagr. admin kad panaikintu daužtumą ar net atstatytu nuosavą mašiną kurią sunaikino čyteris. Būna tokiu situaciju kai sėdi AFK zonoje ir gryžęs patikrini kur mašiną rašo jog sunaikinta, nors prieš kelias minutes ar net valandą aš su ją važiavau ir kas ją sunaikino nebespėji pamatyti. O chatloge'uose esantys įrašai netinka grąžinti kompensacijai. Nuosavos mašinos istorija būtų galima patikrinti su komanda - /minfo. Parašius šia komanda atsirastu GUI lentelę kurioje būtų galima matyti DATA/LAIKAS, kas ją vairavo ir kada buvo įlipta ir išlipta, taip pat matytusi parašyta ar tuo metu buvo sunaikinta tr. priemonę ar ne. /minfo GUI lentelė tilptų MAX 20 įrašų, jeigu yra daugiau tai kas buvo pirmasis įrašas jis dingstą. Bet, padaryti kad kiekvieną nuosava tr. priemonę turėtu savo įrašus, /minfo 1 (patikrina pirmąją nuosava tr. priemonę), /minfo 2 (patikrina antrają nuosava tr. priemonę), /minfo 3 (patikrina trečiąją nuosava tr. priemonę). Manau išties tai būtų naudinga susigrąžinti kompensacija ir ar net daužtumą panaikinti, būtų lengviau rašyti skundus ir žinoti kuris žaidėjas čytina.

Redaguota nario Invision_White
Informacija apie galimą kaltininką bus matoma komandoje /trinfo [1-4]
  • Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

pritariu sitai idejai tik galetu da lyti rasit kas vairava ir dar zemelapi rodit kur masina acitrenke ir dar kur sprogymas ivika ka sklandzeu butu o dar galetu visa filmota medzega jei iseina ce bet tik swajot cia jau perdaug as bet dar gerai butu kad nusipirkus rakteli uz 1 milijona kreditu pati masina atwazotu ten kur stowi nujo ce pasvajojau bet gera ideja as uz!

  • Patinka 3
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai gera įdėją aš už, nes man va kaip Mobis_Cancel rašė kad kaip išeini afk kažkas sudaužo ar susprogdiną mašiną man yra buve daug sykių, tai geriau vat kad atsirastų tokios komandos /minfo.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Karoce sutinku po afk griztant trv bazej hr visad sunaikintas buna tai db paslepes ls mieste

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pritariu šiai idėjai, nes ir man taip buvo nutikę keletą kartų, baisiai nervina 😕 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...