Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Simonas_Brother

Transporto ridos /topai

Transporto ridos /topai  

5 nariai balsavo

  1. 1. Transporto ridos /topai

    • Prieš (Parašysiu kodėl)


Rekomenduoti pranešimai

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak):  Serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Atgaivinsime transporto pardavimų rinka ir sukursime dar vieno tikslo siekimą.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas: Šiuo metu /topai yra tik tr. priemonių topas bendras pagal rida į kurį įeina visi modeliai. Aš siūlau padaryti /topai dar vieną skiltį kurioj būtu galima pamatyti tr. priemonių ridas pagal modelį (pvz.: Infernus Top10, Sultan Top10, Regina Top10 ir t.t.). Taip atgaivinsime automobilių modelių pardavimus, kurie šiuo metu visai nepopuliarūs, nes kaip matome šiuo metu žmonės perka pagrinde tik Infernus ir Sultan, nors serveryje transporto pasirinkimas yra didelis. Be to, po 30k km ridos realiai nebėra tikslo kelti daugiau, nes daugiau jokių pasiekimų nėra ir jų niekas nenori pirkti, o kai bus /topai pagal tr. modelį, bus galima konkuruoti dėl pirmos vietos.

P.S. Taip, žinau, kad toks dalykas jau seniausiai yra kituose serveriuose, bet tai tik parodo, kad žmonėms tas rūpi ir atranda naujo tikslo siekimą.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

iš dalinies už ir prieš. Pagalvojus logiškai kiek mašinų reiks pridėti į TOP'ą. Tiek senas mašinas tiek naujas. Labiau siūlai tai padaryti forume sukurti Nuosavų tr. priemonių ridos statistiką ir tenais kas 10minučių ar net valandą pasikeistu automatiškai, nes jaučiu labai daug reiktu pridėti ir juk neįsaugosi tada visų esamų ridų į topą, turėtu tada visi iš naujo keltis.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...