Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 9 / 200

Versija: LV 7.7.6


John_Makar

Prisistatau John_Makar

Rekomenduoti pranešimai

 

Anketos šablonas

1. Jūsų tikrasis vardas: Nojus.
2. Kiek jums metų?: 15.
3. Jūsų gyvenamoji šalis:  Lietuva.
4. Jūsų gyvenamasis miestas:  Venta.
5. Kokioje klasėje/kurse mokotės?:  9 klasėje.
6. Kuo užsiimate gyvenime? (Jūsų pomėgiai):  Kadangi manau dauguma jau žino jog karantinas kaip ir baigėsi, jau galima eiti į lauką be kaukiu tik parduotuvėse svarbu jas devėti. Tai kaip ir gan dažnai kimarinu lauke su draugais ką nors palošiam ir tuomet kažkuria dienos dalį praleidžiu prie kompiuterio.
7. Gal ką lankote? Jei taip galite parašyti: Kažinau krepšinį.
8. Jūsų zodiako ženklas:  Vėžys.
9. Kokią šalį esate aplankę toliausiai?:  Anglija, Škotija, Vokietija, Rusija, Ryga, Ir daug daug daugiau.
10. Ar turite brolį/sesę? Jei taip, kiek jiems metų?: Kaip ir netikra broli kuriam man rodos 5metai ar kiek ten nebepamenu;DD.
11. Ar turite augintinį? Jei taip, galite įkelti nuotrauką:  Turiu šunį dabar jo nėra namuose tai jei ką kita kart paredaguosiu temą ir idėsiu.
12. Mėgstamiausi filmų žanrai, geriausių filmų pavadinimai: Komedija, Siaubo.
13. Mėgstamas(-i) muzikos stilius(-iai):  Ikelsiu apačioje, o taip tai dahuja megstamų stilių yra, priklauso nuo nuotaikos.

Spoiler

 

 

 

 


14. Mėgstamiausia(-ios) pamoka(-os) mokykloje:  Kad tokios nėr ;D.
15. Jūsų gyvenimo tikslas: Manau kaip ir visi kiti baigti 10klasių pist į profke ir tada žiurėsiu i kokius anglus varyt ;D.
16. Apibūdinkite savo charakterį:  Ą ką žinau ką čia jum apibūdint. Nu krč, linksmas pacukas, nesu ten ožys ar pnš mėgstu pakimarint su draugais, būna .kartais, kad pastumiu už nugaros nu bet čia px ;D.
17. Kokius žmones tu gerbi/pripažįsti/mėgsti? (Charakterio savybės): Tie kurie neožiną ir bendraują normaliai o ne kaip koks marozas.;D
18. Kokių žmonių tu nepripažįsti/nemėgsti? (Charakterio savybės):  išdavykų, tų kurie viską ožina ir pnš.
19. Kuo užsiimate, kokie jūsų tikslai serveryje?:  Realiai nžn kaip ir sieksiu gal kokio Moderatorio ar dar ko nors. O dabar tai šiaip ateinu pašaudau nuvarau į kokį veiksmą, pakimarinu ir viskas.
20. Kokie jūsų planai gyvenime?:  Baigti 10 klasių išsilaikyti teises, susirast normalia paną. Ir tada jau gyvent be tėvu ir pnš;D.
21. Jūsų fotografija (-os). Daugiausiai 2 ( jeigu norite daugiau talpinkite į imgur.com talpyklą):  https://imgur.com/a/sno4s4T

  • Patinka 3
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...