Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Chill_Pokaldra

Konsultacijos dėl internetinių pirkimų

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Kokios pagalbos reikia?: Konsultacijos, supažindinimo su internetinėmis platybėmis
2. Apibūdinkite iškilusią problemą: Sveiki kolegos, kreipiuosi į jus norėdamas išgirsti jūsų argumentų apie pirkimus internete. Tai klausimas būtų toks: Kur (tinklapis ar programėlė) perkat įvairiausius daiktus interneto platybėse? Nepriklausomai ar tai būtų automobilių dalys, rūbai, kompiuterių prekės ar kt. kur patikimiausia, pigiausia ir kokybiškiausia, kur viskas vyksta paprastai, daugiausiai galimybių stebėt nusipirktą daiktą ir pnš. Laukiu jūsų argumentų.
3. Papildomas komentaras, vaizdinė medžiaga (nebūtina): Už argumentuotą atsakymą tikrai nepagailėsiu reputacijos taškų, jei įtikinsit išsirinkt vieną kitą milą numest galiu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Perku iš Amazon (dažniausiai iš Amazon.de). Pakankamai dažnai į Lietuvą pristato per ~3-4 dienas. Jei prekė parduodama ar fullfilied Amazon tai su grąžinimu labai paprastai, pats amazon, net apmoka grąžinimą. Prekių kokybė gera, nes dažniausiai pirkdamas žinau ką perku. Taip pat, kai kurie žmonės parduoda Gift cardus, tai galima prekių nusipirkti su 40% nuolaida. Prekes užsisakau, beveik kiekvieną` savaitę ir taip jau kokius 4 mėn. kolkas jokių nesklandumų nebuvo. Jei yra daugiau klausimų - klausk. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Aliexpress pagrinde, pasižiūriu pirkėjų atsiliepimus ir per post.lt stebiu siuntinio būseną. Tik dėl vykusios pandemijos, daug užsakymų užstrigę. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...