Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 8 / 200

Versija: LV 7.7.6


Iam_Leesin

Idėjos ginklų prekeiviams

Su kurios pasiūlymu sutinkate?  

20 nariai balsavo

  1. 1. Su kurios pasiūlymu sutinkate?

    • 1.
      0
    • 2.
    • 3.
      0
    • Su visais pasiūlymais.
    • Nei su vienu.


Rekomenduoti pranešimai

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak): Serveriui
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Ginklų prekeiviu darbas turi tik viena veikla ginklų siuntos gabenimas ir ta rutina tampa labai nuobodi, todėl ir darbuotojai neužsibūna ilgai. Šitos mano idėjos atgaivintu darbą iš naujo, nes mano manymu GP darbas yra numestas į šoną ir senai negavęs gero atnaujinimo.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas:

1. Šita idėja pavadinčiau "Mafijos vadas". Kas 15 min ginklų prekeiviai gautu pranešimą "Mafijos vadas reikalauja, 1000 ak kulkų". Tada darbuotojas galėtu parašyti /kurvadas ir jam reikėtu pasiimti 1000 ak kulkų iš sandėlio ir važiuoti pas mafijos vadą ir parduoti jam ginklus. Darbuotojas privažiavęs prie mafijos vado išlipęs iš mašinos laikydamas ak ginklą parašytu komanda /parginklus ir parduotu tos ginklus mafijos vadui, už tai jis gautu 2x už ginklus ir darbo xp tai pvz jei sumokėjo 6.000 eurų už AK kulkas, tai gautu 12.000 eurų, 25 ginklo prekeivio xp ir 3000 eurų į darbo seifą. 

 

2. Šita idėja pavadinčiau "Nelegalus ginklai iš Liber city". Tarp 10:00 iki 23:59, 5 kartus dienoje ginklų prekeiviai gautu pranešimą "Atplaukia laivas su nelegaliais ginklais iš Liber city, Los santos mieste". Los Santose atsirastu laivas su 240 dėžių (3 pilnos gp fūros), ginklų prekeiviu užduotis būtų nuvažiuoti su savo ginklų prekeivių fūrom ir jas pakrauti, kai jas pakrauna, tada reikėtu jas pristatyti į ginklų prekeivių bazė. Šitos dėžes būtų skirtingos nes juose būtų 3x daugiau kulkų(60 deaglo, 45 sg ir t,t) ir darbuotojas gautu 2x didesnis atlygi 200 eurų už dėžę ir 4 darbo xp. Taipogi teisėsaugos darbuotojas irgi gautu 2x didesnis atlygį už šios dėžės sunaikinimą.

 

3. Šita idėja pavadinčiau "Mafijos ginklų sandėlio pildymas". Kas 30-90 minučių ginklų prekeiviai gautų pranešimą "Mafijos ginklų sandėlis tuščias, reikalingas papildymas". Tada darbuotojas/ai pasikrautu fūrą/as ir turėtu nugabenti į tam tikra vietą. Kad sandėlis būtų pilnas turėtu nugabenti 240 dėžių (3 pilnas gp fūras). Kai sandėlys užpildytas, visi prisijungė darbuotojai gautu po 15.000 eurų ir darbo seifas pasipildytu 100.000 eurų.

 

  • Patinka 7
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sutinku su visomis idėjomis, tikrai paįvairintu ginklų prekeivių darbo kasdienę rutiną ir įneštu kažko naujo. Tik prie 3 idėjos pridėčiau, jog be pinigų prisidėtu darbuotojams ir x kiekis darbo patirties

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sutinku su įdėjomis visoms, nes tikrai pagyvintu  Ginklu prekeiviu darba dabar nelabai kas nori ten eiti, o užsidirbti sunku, nes mažai žaidėju ir niekas nebeveik neperka ginklu. UŽ

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kas yra su šio projekto bendruomene jog viską nori susistemizuoti ir nelikti vietos kurti patiems žaidimams. Baikit kišti tuos visus /kurmanobirka ir panašiai, toks jausmas kad kiekvienam darbui norima tai padaryti, jau turi medikai, taksi, epi kažkada, mechanikai, kam dar įdėti į GP? Į VEIKSMO DARBĄ? KAM? Jeigu prastas direktorius ir nėra ką veikti tuomet keiskit direktorius, ir jie sukurs jums to veiksmo, man išviso direktoriaus rinkimas pagal taip kaip jis sugebėjo parašyti litanija yra juokingas. 

You may as well have finished the full name instead of using dick-short 'liber'. Aš už paįvarinimą bet aš prieš kad tas paįvarinimas atneštų daugiau naudos, kiekvienas darbas turi turėti balansa, nors LV darbai yra nesveikai išbalansuoti nu bet ką padarysi negadinkit situacijos dar labiau, aš už jog vietoj to sandėlio tie 5 kartai būtu tuo laivu ir duotų lygiai tokį patį atlygį išskyrus atlygį į seifą. 

Ar tu supranti kokius tu pinigus įmelži į ekonomiką? Čia yra paprastas abituriento ekonomikos lygio supratimas, kad nekiltų infliacija ribok pinigus kitaip bus Venesuela. 10on, po 15k, +100k, 250k, kas valandą 24*250k= 6mln per parą. Ir šeip, back to my first point, kam reikia sustemizuotų tokių durnų dalykų VEIKSMO darbe? Čia ne medikai kad sužeistąjį paimti...

 

Prieš.

  • Patinka 2
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Uz uz uz, geros idejos, pagyvintu GP darba

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

BELEKAI geri pasiulymai,vien veziojimas tikrai nusibosta,tai tikrai paivairintu zaidima,algos didesnes ir taip daugiau darbuotoju!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...