Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Einaras_Bmw

Kas sėda už fūros vairo? Išrinktas TRV direktorius

Rekomenduoti pranešimai

wENjnFm.png

Po mažiau nei savaitės ir rinkimų laikotarpio prisėdu rašyti analizę į TRV direktorių. Visų pirma, nuoširdžiai noriu padėkoti Matthew_Moreno už direktoriavimą, praleistą laiką TRV valdžioje. Viliuosi, jog įgavęs naujos motyvacijos bangos dar norėsi sugrįžti į kažkokią valdžios poziciją. Kalbant apie šiuos rinkimus, tai galiu iš karto pasakyti, kad šie rinkimai privertė prisiminti tuos rinkimus, kai yra daug gerų kandidatų, visi turi minusų ir nežinai kurį išrinkti. Buvo keturi kandidatai, tačiau Mobis_Cancel atsisakė kandidatūros, dėl žemo aktyvumo ir baimės, kad pralaimės rinkimus prieš stipresnius varžovus. Iš viso rinkimuose dalyvavo 7 kandidatai, į antrą etapą buvo praleisti 4, iš kurių galiausiai buvo išrinktas direktorius.

 

89fIAAQ.png

 

Yloa4KV.gif

Pradėsiu nuo aktyvumo. Jis yra vienas iš geriausių, labai panašus į Mister_Adidasas. Tokio aktyvumo pilnai užtenka rūpintis firma. Kalbant apie tavo asmenybę, atvirai pasakysiu esi chaotiškas. Kartais nemąstai ką šneki, primeni galbūt net mane. Ypač kartais kliūna tas, kad mėgsti žeminti/įžeisti kitus žmones, tas nėra visada gerai, o būtent užimant projekte kažkokias pareigas dažniausiai ir trukdo. Nežinau ar visada reikia pasisakyti, tačiau kartais too much būna. Tačiau nežiūrint į blogus dalykus, yra daug ir gerų dalykų. Esi vienas iš tų žaidėjų, kuriam pinigai nerūpi, dalini juos kitiems, iš to galiu daryti išvadą, kad esi draugiškas. Jeigu reikėtų pagalbos, žinau, kad galėčiau parašyti tau ir tu man tikrai padėtum, kas tikrai džiugina. Sakyčiau tu toks žmogus labai įvairiapusis, turintis daug daugiau spalvų nei juoda/balta. O, tai tikrai nėra visada blogai.
 

JdgQkGQ.gif

Pirmas žvilgsnis į motyvacinį laišką buvo tikrai geras, kadangi teksto buvo daug, svarbiausi dalykai paryškinti, klaidų nepasirodė daug, turbūt lietuvių kalbos mokytojos prašei, kad ištaisytų <juokauju>. Labai patiko tavo aprašymas su tr. priemonių pristatymu bei baldais. Mano nuomonė su tavimi visiškai sutapo. Tikrai pritariu tam, kad baldai ir toliau būtų užsakomi, nes tai man atrodo paįvairina ir papildo ne tik TRV darbuotojų kišenes, bet įdomiau darosi ir namų su interjeru turėtojams. Rangų sistema kiek kitokią aprašei, nei įprastai direktoriai daro, tas tikrai patinka. Galbūt kiek panašumų radau su tavo Taksi firmoje padarytais rangais, bet gal tik pasirodė. Labai patiko, kad aprašei darbuotojų limitą. Manau, kad greitu metu ir taip jis atsiras, bet kad direktorius jį įves, man išties patinka. Pats rašai laiške, jog neseniai buvęs taksi direktoriumi, vėl nori imtis kito direktoriaus. Jau žinau iš seniau, kad kurį laiką nori tapti direktoriumi, būtent šios firmos, tačiau kliudė ir nelabai patiko senasis direktorius. Apibendrinant visą laišką, matosi, kad pasistengta, neaprašyta ant bajerio, o apgalvotos idėjos, išsakytos mintys. Visos mintys tikrai patiko, mūsų požiūriai daugelyje aspektų sutampa.

 

SdIlY6p.gif

      Jonas_Slash aprašyta praktika:

FzZABZ0.png

Viską galėsite pasiskaityti, kaip praėjo veikla. Dabar pakomentuosiu apie veiklą aš. Asmeniškai man veikla nebuvo kažkokia labai unikali ir ypatingai atkreiptas dėmesys TRV darbo specifikai. Pirmoji užduotis, atbulai pasistatyti su priekaba - tikrai gera. Labai reikalingas dalykas, kadangi tikrai ne visi moka valdyti fūrą, o ypač kai prikabinta priekaba. Patiko, kad kol kiti darė užduotis, laukiantiems savo eilės uždavinėjai klausimus, tokiu būdu nebuvo taip nuobodu. Taip pat veikloje netrūko keiksmų, pasirašiau net tris kartus, kas šiek tiek liūdina, tačiau įžeidimų neįžvelgiau. Patiko, kad kol važiavai nuo vienos vietos iki kitos, bendravai su darbuotojais ir bandei daryti kažkokį dialogą, kad nebūtų tyla. Kitos paskutinės rungtys slėpynės/rusiška ruletė/muštynės liko man nesuprastos. Tai tikrai linksma, bet iš tikrųjų šioje vietoje šiek tiek prašovei. Smagu, kad darei pašalinias veiklas, galbūt jos ir įdomios, bet norėjosi daugiau susijusių su TRV. Bendrai veikla tikrai nebuvo bloga, ganėtinai įdomi, darbuotojams patiko, darbų valdžiai taip pat.

 

 

BGDejL3.png

 

Yloa4KV.gif

Iš karto sakau, kad aktyvumas tikrai didelis ir labai geras. Dar vienas pliusas rinkimuose, jog buvai TRV pavaduotoju ir firmoje dirbai prieš tai. Vertinant žmogų, tai girdėjau labai nemažai ganėtinai blogų atsiliepimų. Panašiai, kaip Jonas esi ganėtinai konfliktiškas, kas nėra visada labai gerai. Aš to asmeniškai nepastebėjau, todėl negaliu drąsiai to teigti, tačiau Ernys yra tai pastebėjęs. Šiaip kaip žmogus pasirodei ganėtinai draugiškas ir malonus, neturėjau jokių problemų. Daug neteko bendrauti su tavimi, tačiau esi išties aktyvus ir be praktikų/laiško turintis daugiausiai potencialo tapti direktoriumi.
 

JdgQkGQ.gif

Laiškas, lyginant su kitais kandidatais nebuvo tavo stiprioji pusė, iš karto galiu pasakyti. Pradėjus skaityti, viskas buvo kaip ir normaliai, tačiau kliuvau ir su mano nuomone nesutapo daugelyje vietų. Pradėkime nuo idėjų, kad nori daryti algų sistemą labai panašią, kaip pas buvusį direktorių, tačiau nori algų mokėti dar mažiau. Pastarasis direktorius neišdalindavo labai daug pinigų, o seife buvo tiesiog perteklius. Tai nelabai supratau ką tu darysi su dar daugiau pinigų, kurie bus likę seife. Sekanti tavo idėja, kuri išties nepatiko, kad užsakymus beveik visus pašalinti. Mano visiškai asmenine nuomone, tai būtų tiesiog neįdomu ir dar sumažinimas TRV darbuotojams papildomai užsidirbti. Tuo labiau, kad tokie kaip baldai, už kuriuos moka mažai, tikrai nemotyvuos darbuotojų vežti, kai jie nieko iš to negaus. Todėl užsakymai mano nuomone ypatingai reikalingi. Galbūt tr. priemonių turguje viename ar kitame būtų galima taikyti kažkokį limitą ir iki jo vežti, tačiau ties baldais - nesutinku visiškai. Patiko idėja, kad bus dienos užduotys, tai manau, kad tikrai paskatintų darbuotojus dirbti. Ko pritrūko laiške, tai gerų ir bent vienos unikalesnės kažkiek idėjos. Nepamačiau kokie rangai būtų, tai greičiausiai, kad nebuvai kažko pasigalvojęs. Taip pat viena idėja buvo kiek unikalesnė, bet žvelgiant į seniau, kaip aš buvau TRV direktorius, tokia idėja įgyvendinta buvo pas mane, nežinau ar tuo metu žaidei. Šiaip su laišku norėjosi daugiau pastangų, kad įdėtum, visgi žinojai, kad tavo varžovai bus pakankamai stiprūs, o man kažko pritrūko.
 

SdIlY6p.gif

  Mister_Adidasas aprašyta praktika:

AE56FYK.png

Šiek tiek apie praktiką. Patiko tai, bandei parodyti ir atvaizduoti darbo specifiką. Taip pat patiko, kad darei viską komandomis, kas leidžia darbuotojams geriau susipažinti. Galbūt tų visų estafečių buvo kiek per daug, ypač tų paskutinių dviejų, kur reikėjo aplink medžius suktis, paskui aplink pastatus. Jos buvo lyg identiškos. Kas nepatiko, tai balaganas. Tiesiai šviesiai sakant aš nesupratau kur ir kas vyksta, girdėjau pagrinde Rastos ir Bubino balsus, tu likai visiškai antrame kadre. Dažnai buvo nesusipratimų, kas ir kur važiuos. Tai kilo klausimas, kas veda tą praktiką, o tas balaganas labai trukdė viskam. Pasirašiau, kad ir keiksmažodžių šiek tiek buvo, kas nėra visada gerai. Turi būti vieta/laikas. Dar buvau pasižymėjęs, kad tarpusavyje kol laukė šaudėsi darbuotojai, kas ne į naudą buvo. Taip pat buvo ganėtinai nuobodu tiems, kam laukt reikėjo, nes užtruko tos veiklos. Praktika nebuvo bloga, tik galbūt trūko labiau drausmės, nes visi darė ką norėjo.

 

 

8qwQYac.png

 

Yloa4KV.gif

Aktyvumas nėra didelis. Toks buvo ir prieš kandidatavimą. Nežinau kiek rimtai žiūri į pareigas, tačiau per rinkimus buvo pakilęs ganėtinai normaliai, keliose dienose buvo mažesnis. Kas iš karto kiek mane baimina, kad tuoj egzaminus laikysi. Aš pats žinau iš patirties, kad visgi norisi pasimokyti ir kuo mažiau laiko skirti žaidimams, tuo labiau, kad egzaminai jau už kelių savaičių. Nežinau ar tau tokios pareigos padės gauti kuo geresnius rezultatus ir ar visur suspėsi atiduoti save šimtu procentų. Kalbant apie žmogų, tai esi draugiškas ir linksmas, ganėtinai ramus žmogus, malonus. Tikrai nieko blogo negaliu pasakyti, viskas puikiai su tavo charakteriu. Kas dar neramina, kad jau esi buvęs direktoriumi, tačiau dar kartą nori savo šansus išbandyti. Iš patirties žinau, kad antrą kartą nebūna tiek daug motyvacijos, o jeigu dar ir egzaminai tuoj, šiltas ir geras oras, ar suspėsi ir tikrai norėsi skirti laiką TRV? Tokie klausimai man galvoje skamba šiuo metu.
 

JdgQkGQ.gif

Iš pirmo žvilgsnio - wow. Tikrai pasistengei ir apmąstei su laišku. Pradėjęs skaityti, kiek pajaučiau, kad pilstoma iš tuščio į kiaurą. Neaprašei jokios bent vienos įdomesnės idėjos, parašei, kad nenori išsiplėsti. Tačiau ar jų tikrai turi? Ar nebus, kad viskas bus panašiai ar taip pačiai, kaip buvo TRV firmoje pirmąjį kartą? Rašei, kad nori įgyvendinti tas idėjas, kurių nespėjai įgyvendinti ir jauti kartėlį, tačiau pagrindinio dalyko ir neaprašei. Aprašei savo būsimą rangų sistemą, paminėjai, kad į dieną bus galima pasikelti ne mažiau nei 2-3 rangus, tada kilo klausima ar tu tikrai žaidi serveryje. Jau kuris laikas yra priimti žodiniai labiau nutarimai, kurie nurodo, kad direktorius gali į dieną pakelti tik vieną rangą. Tai tas truputį užkliuvo, nes jeigu tu tikrai žaidi, turėjai suprasti, kad tarkim TRV darbe negali pasikelti kelių rangų per dieną ir išvis to neturėtų būti, jei taptum direktoriumi. Patiko tavo idėjos su tr. priemonių užsakymu, baldais. Nerašei, kad kažką naujo įvesi, bet man atrodo, kad nelabai ir reikia, svarbu, kad nori tai išlaikyti iki galo. Dar kartą laiške paminėjai apie aktyvumą, kas man kelia daugiausiai klaustukų, visgi mano nuomonė yra tokia, kad nereikia mėtytis prie visko, geriau susikoncentruoti prie tam tikrų dalykų. Apibendrinant tavo laišką, jis ganėtinai išsamus, tačiau kažko labai konkretaus nepastebėjau. Norėjosi daugiau tos vizijos pamatyti, idėjų trūko. Šiek tiek daugiau tikėjausi iš tavo laiško, ypač kai pamačiau jį pirmą kartą. Tačiau smagu, kad prisėdai ir tikrai pasistengei, tik kaip ir minėjau, poroje vietų trūko išsiplėtimo.

 

SdIlY6p.gif

   Linas_Svc aprašyta praktika:
8IJ76kv.png
K4jcN7l.png

Labai puikiai aprašei praktiką, viena iš gražiausių aprašytų praktikų - tas duoda iš karto didelį pliusą. Smagu buvo matyti, kad ir LV projekto komandą pasiėmei į pagalbą ir prašei, kad padarytų trasą. Taip pat buvo labai gerai, kad išskirstei visus į dvi komandas ir jos varžėsi. Taip pat praktikoje susidūrei su trukdymu, tačiau labai natūraliai reagavai ir susitvarkei gerai. Veikloje buvo ir keiksmų, ko galbūt nereikėjo, galima buvo apsieiti be jų. Tačiau visada išlikai ramus, paaiškindavai viską, puikiai pradėjai praktiką, prisistatydamas ir informuodamas. Veikloje nebuvo daug triukšmo, visi gražiai elgėsi ir klausė. Nepatiko tas, kad reikėjo laukti ilgai, nebuvo ką veikti tuo metu, ypač tada, kai vietų ieškojo. Kelios komandos, kurios pirmos surado tiesiog nuobodžiavo ir turėjo laukti. Galėjai galbūt tuo momentu kažką jiems sugalvoti. Taip pat veiklos ilgumas, vyko ganėtinai trumpai, buvo bendrai 2 užduotys ir tik viena susijusi su TRV. Norėjosi galbūt dar kažko, juk sakiau, kad veikla turi būti ilgesnė nei 45 min., bet nereiškia, kad būtent tokio ilgumo ir turėtų būti. Apibendrinant galiu sakyti, kad praktika pavykus. Patiko daugelis vietų, sumąstymas ir pasiruošimas jai. Buvo kiek neaiškumų ir trikdžių, bet viskas praėjo sklandžiai ir gerai. Džiaugiuosi šia praktika, o aprašymas - sužavėjo.

 

 

 

qYaaSVL.gif

Kandidatai aprašyti, atėjo laikas pasakyti, kas pakeis senąjį TRV direktorių ir užims jo kėdę. Trumpai apie visus kandidatus, apibendrinimui. Jonas - aktyvus, jo idėjos ir pozicija patiko, firmos vizija labai sutapo su ta, kurią įsivaizduoju aš. Trūkumas didžiausias, tai elgesys ir bendravimas, ypač su mano kolega. Visiškas ribų neturėjimas, nepatylėjimas, kai reikia. Praktikos tikėjausi kiek geresnės, kadangi žinau, kad tikrai sugebėtum. Tačiau tikrai patiko tavo idėjos TRV. Mister'is - aktyvus, buvęs pavaduotojas ir ištikimas darbuotojas, mylintis TRV. Patiko praktika, galbūt per daug balagano buvo, motyvacinis laiškas buvo gana silpnokas, trūko geresnių idėjų. Mūsų firmos vizijos per daug skiriasi, kas mane šiek tiek stabdo, nes nežinau ko tikėtis iš tavęs, o šį darbą ypatingai branginu. Linas - puikiai pasiruošęs ir apmąstęs vienu žingsniu į priekį. Labiausiai bijau dėl tavo aktyvumo, nes jau esi buvęs direktorius, o ir egzaminai už kelių savaičių. Nežinau ar tikrai prioritetas tau bus žaidimai, nes likus kokiai savaitie atsiras šiokia tokia baimė dėl egzaminų ir tada aktyvumas tavo gali labai stipriai kristi, ypač kai tau net ne pirmas kartas. Taip pat mažai ir idėjų parašei, tikėjausi kažko įdomesnio iš tavęs, kadangi jau ne pirmas kartas būtų TRV darbe. Bendrai šnekant apie visus jus, sunku buvo pasirinkti, kuris taps direktorius. Visi turite daug pliusų, bet ir minusų. Kreipiausi pagalbos ir į direktorių komandą, kurie dalyvavo veiklose, klausiau Roberto bei savo kolegos Ernesto. Šnekėjomės ganėtinai ilgai, vardijome visų minusus ir pliusus, galiausiai su Ernys_Myq suradome bendrą sprendimą, kas ir tapo šiandieną naujuoju TRV direktoriumi. Po apsvarstymų ilgų, nei vieno iš karto neatmečiau. Jei pasirinkčiau Misterį, gal neprašaučiau, bet tavo idėjos, kiek mane gąsdina. Jeigu rinkčiausi Liną, bijau su aktyvumu, kad nebus tos motyvacijos, tuo labiau, kad dabar nelabai ir žaidei aktyviai serveryje. Saugiausias variantas yra Jonas, kuris yra ganėtinai aktyvus, patinka vizija ir idėjos, buvo kažkiek trūkumų, bet žinau, kad puikiai gali susitvarkyti su pareigomis, todėl šiandien ir skelbiu jį naujuoju TRV direktoriumi. Sveikinu tave, ačiū visiems už dalyvavimą, visgi priėmiau sprendimą ne vienas.

 

    Kandidatai, kurie nepateko į kitą etapą, gali parašyti man asmeniškai per 24 valandas ir pateiksiu analizę asmeniškai!

  • Patinka 12
  • Ačiū! 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

TRV pabaiga

  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu! Vistiek mechuose liksiu!!

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

RIP TRV vel prasides supisti guminukai :D

 

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

QaX2Zde.png

 

Sudužusios svajonės

Būna liūdna, kai svajonės sudūžta,
Kažko artimo, mielo staiga netenki.
Metų vilkstinė traukia vienodai,
Tyliai ieškai kažko- nerandi...

Lyg beribėj erdvėj pasiklydęs klajoji
Ir nebus kam paguosti, net tada, kai skaudės.
Rodos visas pasaulis prieš tave atsistojo,
Ko beklaustum, prašytum, tačiau - patylės.

Taip linguoji, lyg medis draskomas vėjo,
O širdis nepajėgia džiaugsmo regėti.
Metų vilkstinė traukia į priekį vienodai,
Kelias eina trumpyn, nors sunku patikėti.

 

 

Redaguota nario Linas_Svc
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ką galiu pasakyti @Einaras_Bmw Analizė buvo žiauriai gerai aprašyta. Pirma kartą poto tiek laiko skaičiau visa analizė, pakartosiu dar kartą puiki analizė, sveikinu nauja direktorių. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pagyros direktorių prižiūrėtojui, bet banalu.

  • Patinka 3
  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujajam TRV direktoriui :) Keep it up

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai Jonce.

Einarai mldc, padirbeta su analize.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Analizė - neeilinė. Pasistengta ir įdėta ne viena valanda.

Sveikinimai direktoriui, sėkmės darbuose.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sekmes profkiniui bet nevetas buvo

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Jonai, sėkmės su firma

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sweikinu nauje dyrika shemutia pranasauje ateiti nebloga sakikim 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu @Jonas_Slash . Manau dabar TRV darbuotojas tikrai bus malonu dirbti su šiuo direktoriu.Analizė tikrai nuostabi,viskas detaliai aprašyta apie kiekvieną kandidatą.Šaunuolis @Einaras_Bmw

 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį firmos direktorių! Ernys užpavydėjo su tokia analizę, good job, Einarai.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...