Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ronell_Morrison

Atsiliepimas apie projektą - Ronell_Morrison

Rekomenduoti pranešimai

fda4b2ebb59a2a9ac65fac66b62e7eb7496.gif

f6nqkZx.png

• P R I S I S T A T Y M A S •

Esu Paulius, man yra 18 metų, esu iš Panevėžio. Laisvalaikį praleidžiu dažniausiai su draugais rajone arba mieste. Laisvu laiku žinoma pažaidžiu SA:MP‘ą jį žaidžiu berods nuo 2017 galo. Dar žaidžiu CS:GO šį žaidimą žaidžiu turbūt apie 4 mėnesius, bet pradeda po truputį pabosti.

• Serverio apžvalga, mano asmeninė nuomonė apie jį •

Noriu pradėti nuo mapp darbų, kurių atlikimas yra aukšto lygio, unikalumas taip pat. Šie darbai tiesiog puošia serverį, nors atrodo kad jie sudėtingi, yra daug objektų ir turi striginėti žaidimas priėjus prie jų, tačiau taip nėra, kas yra didelis pliusas norint pritraukti žaidėjus ir juos priversti pasilikti serveryje. Toliau kas mane labai žavi, tai visų darbų veikla. Noriu pasakyti jog tiek darbuose su pakvietimu, tiek be pakvietimų yra viskas apgalvota, nuo naudos serveriui iki žaidėjų poreikių tame darbe. Manau jog visi žaidėjai nori matyti darbus, kuriame būtų veiklos, nebūtų nuobodu kaip kituose serveriuose važinėti tiesiog ratus aplink SAMP mappą ir visi nori gauti naudos. Tai yra taip pat didelis pliusas serveriui, kuris padeda prisiderinti naujiems žaidėjams. Serverio ekonomika. Kalbant apie ją, taip pat neturiu jokių priekaištų, kadangi serverio daiktų kainos yra suderintos su atlyginimais, jog galėtai išgyventi ir gauti šiek tiek pliuso, ne kaip kituose serveriuose, jog visada gauni daug pinigų, kainos daiktų mažos, visai nesuderintos su atlyginimais susikaupia šimtai milijonų ir nežinai ką daryt. Čia visada rasi kur juos dėt ir ant ko daugiau taupyt, dėl ko stengtis. Mano manymu aptariau 3 pagrindinius dalykus, kurie laiko bei skatina ne tik mane, bet ir kitus žaidėjus likti šiame serveryje, bei gerai leisti laiką jame. Minusų šiame serveryje, savo akimis tikrai neįžvelgiu, kadangi aš jų neieškau, o stengiuosi mėgautis savo žaidimu bei gerai praleisti laiką, o jeigu ir pastebiu kokių klaidų ar didelių problemų, visada pranešu už tai atsakingiems asmenims. Tai štai kokia mano nuomonė apie serverį.

• Kaip sužinojau apie serverį• 

Taigi sumąsčiau užsukti ir aš, sužinojęs forumo adresą, ten ir nuvykau. Pirmas įspūdis pamačius forumo dizainą koks unikalumas“. Eidamas toliau, įdėmiai skaičiau apie visas sistemas kas privertė mane dar labiau susidomėti šiuo serveriu, viskas atrodė taip unikalu, taip viskas puikiai apgalvota ir įgyvendinta, jog galiausiai mane ir paliko šiame serveryje.

P.S: Radai klaidų į pm forume

f6nqkZx.png

  • Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...