Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Turbo_Max

Peikiu Swed_Makar

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis: Turbo_Max
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Swed_Makar
3. Jūsų kaltinimai: Banko metu nevyksta į atgrobinėjimą, o stovi ant angaro stogo
4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumąhttps://imgur.com/a/PCHfPif

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dalyvavom veiksme. Saugojom, kad lengvai nepasiimtumėt transporto su kuriuo galite vežti seifą. Ar tai draudžiama daryti? Jūsų buvo vos ne dvigubai daugiau, tad turėjom kažką galvoti, kaip bent kažkiek pasipriešinti. Visma_Wtf porą kartų atvažiavęs bandė pasiimti "pony", bet nesigavus išvežėte seifą su dviračiu. "Geras" spendimas. Jei esate tokie kieti, kodėl neatvažiavot keliese į tą angarą, nesušaudėt mūsų ir nepasiėmėt to ponio?? Ar kokio Dwayno neatsiuntėt? Ką?  Saugoti tą mašiną buvo plano dalis. Įdomūs Jūs, kai kažko prisidirbat, gaunat papeikimą už neleistinus veiksmus (kurio aišku Jūsų draugelis John_Volfs dažniausiai nepriima) ir iškart galvojat kaip pakenkt, kur išsiliet ir pan. Kaltinat Mus pastoviais verkimais, o patys save matėt iš šono? Dar ir Turbo.. Klaviatūros neapliejai ašarom? Nesitikėjau iš tavęs to. Būkit paprastesni, turit vadus, mes irgi turim juos. Tegul vadai tarpusavy tariasi kažką, ieško kažkokių įšeičių, sprendimų, kad padaryti žaidimą įdomesnį tiek klanams tiek teisėsaugai. Bet neeeee, geriau gi "ppk". Graudu.. Tokiais papeikimais tik terši savo atstovaujamą klaną. Kartais mokėkit ir pralaimėti.  

  • Naudinga! 5
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Keliese atvažiuoti ane, kažkada irgi taip buvo tai gavot į kuprą  išsitelinot nuvažiavot ir nušovėt tą kuris sprogdino banką ir baigėsi veiksmas. O dabar dėl Volfs pasižiūrėkit pirmiausiai į savo draugelį Myq kiek papeikimų parašyta teisėsaugos valdžiai visi atmesti arba įspėti žodiniu įspėjimu, tai kad nevadink, kad volfs visus papeikimus atmeta yra kur ir priima kaip pažeidžiam taisykles, o myq turbūt per savo DPI kiek yra nepriimęs papeikimo nė vieno. GL

  • Patinka 1
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Reikia protą naudoti, Vismantai, o ne visiem važiuoti. Jei kvailai elgiates tai kas kaltas? :D Aš nerašiau, kad Volfas visus papeikimus atmeta, buvo žodis "dažniausiai" panaudotas? supranti tokio žodžio reikšmę? Tavo komentaras tik patvirtina, kad pastoviai nori atsikirsti, pastoviai nori laimėti, ane? Protingiau atrodytum jei rečiau konfliktuotum ir BENT kartais mokėtum nusileisti. 

  • Naudinga! 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Norint peikti Slaptosios policijos direktorių, kreipkitės į @Invision_White

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...