Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Minde_Boss

Naujokų apmokymai

Rekomenduoti pranešimai

 4463ecc0bb174be858ab9135a6c1926d885.png

Ši tema yra skirta Teisėsaugos naujokams, kad galėtų lengviau įsiminti pagr. informaciją. Taip pat bus paaiškintos pagrindinės sąvokos, kurių gali prireikti norint įsidarbinti į darbą ar tiesiog suprasti ką šneka kiti teisėsaugos nariai. Šioje temoje būtent tą ir rasite.

ykz79tl.png

Narkotiku naikinimo operacija

ykz79tl.png

  Paslėptas turinys

 narku_zona1.png

Narkotiku naikinimo operacija - Kas maždaug valandą laiko vyksta narkotiku zona (liaud. narkai). krekas ir hašisas, pirma sunaikinti turime kreka, po to hašą, o narkotikai kiekviena kartą atsiranda skirtingose vietose.:
(Paspaudus ant pavaidinimų pamatysi tą vietą)
1. 
Lūšnos
2. Už gaidžio
3. Gaidys
4. Pastogė
5. Skersgatvis
6. Balkonas

 

ykz79tl.png

Narkotikų skyrius/sandėlis

ykz79tl.png

  Paslėptas turinys

sa-mp-325_-_Copy.png

sa-mp-326_-_Copy.png

Narkotikų sandėlis - teisėsaugininkų tikslas sukrauti narkotikus į lagaminą ir saugiai jį nugabenti į Treniruočių zoną (Paspaudus ant pavaidinimų pamatysi tą vietą) ir ten jį sudeginti, nuo 18:00 iki 22:00. Jeigu teisėsaugininkas miršta, tą lagaminą gali atimti karo tipo klanas ir nuvežti į savo klano hudą. Taip pat karo tipo klanai šį sandėlį gali užgrobti ir pavogti narkotikus. Teisėsaugininkų tikslas - apginti sandėlį.

 

ykz79tl.png

Treniruočių zona

ykz79tl.png

  Paslėptas turinys

Trefkiu_zona.png

Treniruočių zona - Teisėsaugininkai degina narkotikų pakrautą lagaminą, iškraudinėją ginklų prekeivių nelegalius ginklus, ginklų vagono maišus ir vykdo treniruotes. Taip pat šioje zonoje, galima surakinti teisėsaugininką ir tai yra vienintelė vieta.

 

ykz79tl.png

Ginklų maišų vagonai

ykz79tl.png

 

Wiczggm.png

Ginklų maišų vagonai, tai yra nauja sistema, teisėsauga juos renka į savo darbine tr.priemone iš pradžių pasiima su "alt" mygtuku, o į tr. priemone padeda su "N" mygtuku. Surinkus visus maišus iš vagono į tr. priemone tada turime saugiai nugabenti juos į treniruočių zoną juos sunaikinti, lygiai taip pat, kaip ir su GP furgonais. Maišai atsiranda nuo 
6 teisėsaugos narių, nesvarbu ar jie "AFK" režime, šiomis valandomis: 11:00 15:00 19:00 22:00

 

ykz79tl.png

GP furgonas

ykz79tl.png

 

sa-mp-083.png?width=500&height=281sa-mp-080.png?width=500&height=281

GP furgonai, tai yra GP firmos veikla, jie bet kada gali vežti ginklus sau iš sandėlio, sandėlį kas karta papildo TRV. Mūsų pagrindinis tikslas yra užkirsti kelią ir neleisti pravežti jiems Ginklų siuntos į savo bazę. 

 

ykz79tl.png

TRV siunta

ykz79tl.png

 

 

sa-mp-086.png?width=500&height=281sa-mp-091.png?width=500&height=281

TRV siunta. TRV siuntos esmė, yra pripildyti GP sandėlį ginklais. Mūsų tikslas vėl gi tai užkirsti. Per TRV siunta, draudžiami bet kokie rakinimai/įtarimo dėjimai apart /patikrinti. Tarp valdžios atstovų yra nuspręsta, jog tiesiog būtų šaudymo principas pritaikytas. T.y. Jokios komandos, pamatęs jog važiuoja TRV fūra su ginklų priekabą, užkerti kelia ir jeigu Tu jį nušauni, pagetini jį ir jis tau leidžia būti patikrintas. Bet jeigu tu jo nenušovei, gaila bet jau skaitosi, kad jis ją sėkmingai pravežė. Los - Santos miestuose budėti - Draudžiama.

Redaguota nario Delcas_Samp
Redaguota Delcas_Samp - 2023-02-20
  • Patinka 16
  • Naudinga! 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...