Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Mechanikų direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

OmmEgYS.gif

Sveiki, greiti rinkimai, greita ir apžvalga. Iš tikrųjų nesitikėjau, kad į mechanikų direktorių panorės kandidatuoti gana stiprūs, neutralių darbų žmonės. Smagu, kad tiek žmonių dalyvauja, tada ir gerą bei atsakingą vadovą išrinkti ganėtinai lengva. Iš 6 kandidatų atrinkau 3-4, tačiau iš karto du atmečiau. Palikau tik du kandidatus vien dėl to, kad vienas buvo neaktyvus, o kitas neapsisprendęs ir nežino pats kokiu direktoriumi nori tapti. Aš labiau vertinu ištikimesnius, lojalesnius žmones. Įžanga padaryta, dabar laikas paskelbti ir rinkimų nugalėtoją.

 

🧑‍🔧🛠️⚙️

 

M A R T Y N A S ' G A M I N G - iš pradžių nukopijavai visą mano temą, kartu su anketos taisyklėmis/informacija ir panašiai. Iš karto po šito realiai ir atmečiau tave, bet vis tiek nusprendžiau paskaityti tavo anketą. Pirmas anketos įspūdis, tai, kad praleidai iki penkių minučių atsakant į visus klausimus. Realiai aš ilgiau užtrukdavau rašyti anketas į darbus, o tu bandai tapti direktoriumi, rimtai? Šiaip mechanikų patirties kažkiek turi, bet rašai, kad dirbai pas Arseną, bet jis išmetė, nes neužpildei neaktyvumo. O, tai nebus tas pats, kai tu tiesiog išvažiuosi ir nieko nepraneši? Šioje vietoje ir pasireiškia atsakomybės trūkumas. Anketoje yra labai daug klaidų, sunku skaityti, į klausimus atsakyti po kelis žodžius, toks atmestinas požiūris iš karto. Siūlau dar galbūt pribręsti ir tik tada siekti direktoriaus pareigų.

A I M ' G R E G - pirmas iš rinkimų, kur labiau rimtesnis kandidatas. Pradėjęs skaityti anketą, manau tikslius ir aiškius atsakymus, kas man iš tikrųjų patinka. Mechanikų darbo trūkumus įvardijai tiksliai, bet labiau palietei tuos trūkumus, kuriuos sukuria darbo valdžia, o ne pati sistema. Gal iš tikrųjų ir geras pastebėjimas, bet ar visada tik nuo darbo valdžios priklauso? Į visus kitus klausimus atsakei tikrai ganėtinai gerai, patiko skaityti, mintis dėstei rišliai ir aiškiai. Tačiau. Jau buvau atrinkęs tave į kitą etapą, bet pasižiūrėjau tavo aktyvumą serveryje. Tu teigi, kad praleidi kur kas daugiau, bet per tris dienas suskaičiavau vos 29 minutes, kas yra ganėtinai labai mažai. Taip pat nebuvai įsidarbinęs net į mechanikų darbą, teigi, kad neaktyvus buvo žmogus, kuris paskirtas laikinu direktoriumi. Nežinau, galbūt yra tiesos, tačiau galima buvo su juo privačiai susisiekti ir pasiklausti. Esi stiprus kandidatas, tačiau žiūrint į tavo kandidatus, jie kur kas šiuose rinkimuose stipresni. Ačiū, už kandidatūrą, tačiau šiuose rinkimuose negaliu praleisti į kitą etapą, bet viliuosi pamatyti tave valdžioje, potencialo turi daug.

C H I L L ' P O K A L D R A - šiaip turbūt daugiausiai prirašęs anketoje iš visų kandidatų, tačiau ar tas turinys kokybiškas? Mechanikų darbo trūkumai sakyčiau įvertinti gana gerai, išskyrus paskutinį, nes su direktoriaus išbuvimu kuo ilgiau, tai nežinau. Nėra tiek daug tų lojalių darbuotojų, kad dirbtų ilgiau nei mėnesį ar du ir paskui jiems reikėtų "vėl" iš naujo siekti aukščiausio rango. O, jeigu ir taip yra, tai toks žmogus jau turėtų būti valdžioje. Prirašei nemažai idėjų, tačiau negalėčiau teigti, kad jos labai unikalios ar nematytos. Taip pat sakyčiau, kad užsiminei apie daug dalykų, bet kažko labai konkrečiai neišskyrei ir neparašei, galbūt reikėjo aprašyti vieną idėją išsamiau, o nei daugiau ir labai silpnai. Į paskutinį klausimą atsakei labai išsamiai. Prisistatei pats, papasakojai ką veiki, kaip rinksi pavaduotoją. Nežinau ar to reikėjo, nes aš to kaip ir neprašiau, tačiau tikrai nepakenkė. Pasižiūrėjau ir tavo aktyvumą bei patirtį darbe, jis tikrai yra įspūdingas. Esi aktyvus, darbštus žmogus, realiai net įsivaizduoju tave direktoriumi ir galimai būtum juo tapęs tačiau. Aš tave pakviečiau į kitą etapą, bet tu manęs paklausei ar medikų direktorius laisvas ir norėtum juo tapti. Po šio dalyko iš karto supratau, kad mechanikų direktorius ne tau. Vien dėl to, kad mėgstu lojalius žmones, turi pasirinkti vieną firmą ir ten siekti pareigų, o ne užpildyti į vieną, bet norėti kito direktoriaus. Jei tu tam darbe 100proc. neatsidavęs, tai kam išvis pildai..? Palauk būtent to darbo direktoriaus, kurio nori ir tada pildyk. Ačiū, kad bandei, bet tikrai ne šį kartą.

D O M I N Y K A S ' M I G U E L - neseniai buvęs taksi direktroius. Jau nuo taksi direktoriaus pareigų patiko tai, kad mėgsti daryti visokias veiklas ir užsiėmimus darbuotojams. Tavo sugalvotos idėjos, kuriamos sistemos pritraukia naujus darbuotojus ir patiems darbuotojams sugebi sukurti gerą darbo aplinką. Aktyvumas tavo ganėtinai nemažas, bet kiek žinau greitai pradedi studijuoti. Tačiau užgarantavai, kad suspėsi ir atrasi laiko viskam. Gal ir true, jeigu nori, visur gali spėti. Labai patiko skaityti tavo anketą, rišliai dėstomos mintys, lengvai skaitosi. Mechanikų darbo trūkumai geriausiai įvardyti iš visų kandidatų, nes būtent tokius pačius ir aš pats matau mechanikų darbe. Šiaip praleidai vieną klausimą, tačiau turbūt per skubėjimą. Realiai tu esi saugiausias variantas iš visų, tačiau šį kartą nežinau ar noriu būtent rinktis šį variantą. Todėl tave tikrai perkeliu į kitą etapą ir žiūrėsim kas gausis.

E F K A ' R O D Z - anketa tokio lygio, lyg būtų užpildyta į darbą, tačiau ir tos būna geresnės. Į visus klausimus atsakyta po sakinį, rimtai? Koks tikslas pildyti tą anketą, jeigu vis tiek žinai, jog netapsi su tokia anketa? Vadovavimo patirtis - klano vadas, kokio klano, kokio tipo klanas? Kur išsamumas? Anketos gramatika ir žodžių rašyba labai kliudė skaityti anketą, jeigu tau yra 25-eri ir taip rašai, siūlyčiau įsijungti google galimybę, kad žodžius, kur padarytos klaidos - pavingiuotų, nes tau to tikrai reikia. Net nežinau ką daugiau pasakyti, visur trūksta išsamumo, užpildyta anketa ant greito ir nieko išsamaus. Tikrai ne šį kartą ir padirbėk kitą kartą ties anketa.

B R U N O ' L I N N - taksi veidas, ką tik palikęs taksi darbą, pavaduotojo pareigas. Esi aktyvus žmogus, kurį tikrai įsivaizduoju savo direktorių komandoje. Anketa parašyta ganėtinai nebloga, lengvai skaitosi. Tačiau darbo trūkumai įvardyti sakyčiau tikrai netiksliai. Sutinku, kad visko darymas per tą patį, kitaip sakant rutina yra šiame darbe ir tikrai yra trūkumas. Tačiau maži atlyginimai, am, nu nežinau, nesutikčiau, čia labai priklauso nuo direktoriaus. O, trečio trūkumo išvis neįvardijai. Apie Discord'ą parašei tik tiek, kad paskelbti darbo naujienas. Tačiau labiau norėjau išgirsti iš tos pusės, kaip naudosi per veiklas, ar bendrausi jame ir panašiai. To, tu neparašei, tai trūko šiek tiek išsamumo. Šiaip į daugelį klausimų pasirodė, kad atsakei greitai ir labai trūko argumentų. Tačiau tikrai į kitą etapą tave praleidžiu, nes įsivaizduoju, kad galėtum tapti direktoriumi.

 

🧑‍🔧🛠️⚙️

 

AzYZFcg.png

 

🧑‍🔧🛠️⚙️

 

a n t r a s  _  e t a p a s 

Užduotis: sudaryti treniruotės planą. Treniruotė privalo atspindėti mechanikų darbą, būti su juo susijusi. Treniruotės trukmė privalo būti ne ilgesnė nei 45 minutės.

DStYwUg.png

jo planas:

Spoiler

lLKH42R.png

 

UFi3KU2.png

jo planas:

Spoiler

uFc8fdN.png

 

🧑‍🔧🛠️⚙️

 

g a l u t i n i s  _  s p r e n d i m a s

 

Abiejų veiklos iš tikrųjų man patiko. Galbūt Bruno labiau atskleidė mechanikų darbą, tačiau Dominykas įdomesnę veiklą sugalvojo šiek tiek, taip pat gale veiklos vis tiek įtraukė ir mechanikų darbą kur kas daugiau. Abu kandidatai yra stiprūs, nežinau kaip išrinkti vieną, tačiau žinau vieną, kad pasirinkęs vieną/kitą kandidatą, tikrai nenusvilsiu ir abu padarytumėte maximumą mechanikuose. Būtų smagu jus kartu pamatyti mechanikų darbo valdžioje, tačiau šį kartą turiu išrinkti tik vieną kandidatą. Kodėl būtent jį pasirinkau, tai turbūt, kad šiek tiek geriau pasirodė visuose rinkimuose, esu labiau užtikrintesnis juo bei jį palaiko daugiau valdžios žmonių. O, žmogų, kurį atmečiau, neužpyk, labai tikiuosi, kad greitai pamatysiu ir tave valdžios kanale, nes tikrai tu to vertas. O, naująjį direktorių sveikinu, visokeriopos sėkmės. Naujojo direktoriaus slapyvardis pagrindiniame GFX darbe. 

  • Patinka 6
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 2 minutes(-čių), Dominykas_Miguel rašė:

tai kas drk?

sveikinu bratuha duosim dziazo mech dirba kvieciam visi!!!!!!!!!!!!!!! 🙂

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimai linkiu gero vadovavimo :]

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kitas naujasis kažkurio darbo drk bus Jonas_Slash, bbž swkn, net susipisau gražų pranešimų skaičių, vien dėl to, kad pakomentuot, tai va laukiam Slashui drk.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

"Laiko stoka, noriu užleisti pareigas kažkam, kas galėtų daugiau laiko investuoti į projektą. " spręskit patys apie dpi :]

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Viskas gerai, šaunūs rinkimai ir sėkmės direktoriavime.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 32 minutes(-čių), Bank_Note rašė:

"Laiko stoka, noriu užleisti pareigas kažkam, kas galėtų daugiau laiko investuoti į projektą. " spręskit patys apie dpi :]

nu tada neturėjau laiko, dabar turiu, kame bėdos? :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 12 minutes(-čių), Dominykas_Miguel rašė:

nu tada neturėjau laiko, dabar turiu, kame bėdos? :D

bėdos, jog liewas dpi.... 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...