Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Einaras_Bmw

TRV darbas jau turi savo direktorių!

Rekomenduoti pranešimai

QdvEzwC.png

 

Sveiki, visai neseniai TR vairuotojų direktorių paliko Jonas_Slash. Iš tikrųjų vienas iš geresnių mano pasirinkimų tuo metu manau buvo. Šiam žmogui visiškai nerūpi kiek jis pinigų turi, nes jis beveik visus juos atiduoda darbuotojams. Labai aktyviai ir visokių naujų idėjų įnešė į firmą, kas tikrai labai džiugina. Nors manęs nenuvylė nei vienas direktorius, tačiau galiu drąsiai sakyti, kad šio žmogaus pasirinkimas pranoko daugelį direktorių, o ateityje net neabejoju, kad sugrįš dar į direktoriaus kėdę. Ačiū už viską!

Rinkimai buvo ganėtinai greiti, nenorėjau daug uždelsti, tačiau sakyčiau suspėjau padaryti kiek kitokius rinkimus. Viskas prasidėjo nuo užsiregistravimo į juos. Atsakė į vieną klausimą ir buvau jau nusprendęs, kad visą kitą dieną atsakys į žaidėjų klausimus. Taip ir padariau. Visą dieną leidau žaidėjams uždavinėti klausimus, kokie jiems įdomūs, o kandidatai turėjo atsakinėti. Iš 4 kandidatų atrinkau vos du kandidatus, kurių laukė praktika. Nusprendžiau, kad praktiką ves abu iš karto ir su skirtingais darbuotojais/firmomis. Daviau vienam kandidatui pusė TRV darbuotojų ir Taksi firmą, kitam taip pačiai, tik medikų firmą. Jie turėjo suorganizuoti veiklą abiems darbams ir kad būtų smagu. Visą veiklą stebėjo žmogus iš LV komandos, DPi bei Taksi/Medikų/Mechanikų darbo valdžios nariai. Po praktikos visi pasišnekėjome, aptarėme +- abiejų kandidatų, turėjome po trumpą pokalbį su kiekvienu iš kandidatų.

 

🚚🚚🚚

 

kandidatai ir trumpa apžvalga po antrojo etapo apie žmones, kurie buvo atmesti:

 

AurimasBOSAS - visų pirma, tai ganėtinai aktyvus žmogus, kuris turi nemažai patirties TRV darbe. Taip pat asmuo šiuo metu yra narys LV komandoje. Todėl nusprendžiau, kad ši kombinacija verta to, kad jis pakliūtų į kitą etapą. Aurimas į klausimus atsakinėjo visą dieną, tačiau kaip jam sekėsi? Neparašei visiškai kažkokių naujų idėjų, kai žmogus paklausė ką naujo įneši. Labai nekonkretus atsakymas, kažkoks užsiminimas apie rangų sistemą. Mano klausimus užduotus praleidai, atsakei į kuriuos tik norėjai, nors viršuje tokių pačių lyg ir nepastebėjau. Parašei, kad blogos savybės yra užsispyręs. Man tai atrodo kaip tik labai gerai, kad žmogus yra užsispyręs, pavyzdžiui ir siekiant direktoriaus, tai gali būti naudinga. Šiaip atsakinėjimas į klausimus nebuvo ganėtinai išsamus, tas nuliūdino, trūko argumentų daugiau. Esi ir LV komandoje, kaip žinai, kad vasarą ganėtinai buvo visa LV komanda neaktyvi, tai galbūt laikas stiprinti tą pusę, o ne iš karto imti pareigas? Būtent dėl šios priežasties ir nepraleidau į kitą etapą, manau, kad laikas ten padirbėti, o tada imti ir kitas pareigas.

LukasSMP - kandidatas, kuris mano akimis labai mažai žinomas. Pagrinde kur tave galima pamatyti, tai nusikalstamose veiklose, kas šiek tiek iš karto ir kėlė klaustukų. Pradėjęs skaityti tavo atsakymus į klausimus, ganėtinai likau sužavėtas. Skaitant galbūt ir kliuvo akis už nemažai rašybos klaidų, tačiau mintys pakankamai aiškiai išdėstytos, pasistengei atsakyti į kiekvieną klausimą. Apie pasiekimus, tai paminėjai, kad daug jų neturėjai, trumpai buvai medikų pavaduotoju ir kiti pasiekimai iš klanų. Nesuprantu tik vieno, ar tu tikrai nori būti neutralių firmų žmogumi? Kodėl nenori savęs pabandyti Ginklų prekeivių direktoriaus rinkimuose, gal ten tau būtų daug geriau? Asmeniškai man norisi į TR vairuotojų direktorių tokio žmogaus, kuris turėtų ir patirties bei būtų atsidavęs TRV vien tik darbui. Iš tikrųjų esi tas kandidatas ant klaustuko, mąsčiau ar tave praleisti į kitą etapą ar ne. Pasižiūrėjau į tavo aktyvumą, jis yra labai vidutiniškas, tačiau visiškai nedirbi. Tada kilo klausimų, kad galbūt tau veiksmo klanas daug svarbiau yra nei darbas. O, galiausiai pasilikau prie sprendimo, kad jeigu tu tikrai norėsi kandidatuoti ir užimti direktoriaus kėdę, pasirinksi vieną kryptį ir to kryptingai sieksi. Ačiū už kandidatavimą!

 

🚚🚚🚚

 

OxHseqN.png

pirmasis kandidatas, kurį pasirinkau aprašyti. Iš karto galiu teigti, kad yra turbūt vienas iš neaktyviausių visų kandidatų, grįžęs ant rinkimų iš karto. Tačiau tikrai puikiai tave pažįstu, jau praeituose rinkimuose dalyvavai ir ganėtinai gerai pasirodei. Todėl nusprendžiau laisvai praleisti į kitą etapą ir pažiūrėti ką sugebėsi įdomaus padaryti. Atsakymai į klausimus, kuriuos uždavė žaidėjai - labai išsamūs ir lengvai skaitomi. Tas tikrai labai patiko, nes visas mintis dėstei sklandžiai ir viską puikiai argumentavai. Puikiai suprantu, kad galbūt nekilo noras daug žaisti ir leisti laiko prie projekto, kai yra vasara. Tačiau tas faktas, kad pradedi žaisti tada, kai paskelbti rinkimai - mane kiek trikdo. Patiko, kad ganėtinai išsamiai ir aiškiai parašei, kodėl dar kartą nori tapti direktoriumi. Tačiau iš patirties žinau, kad antrą kartą gavimas to pačio direktoriaus, tikrai motyvacijos daugiau neprideda. Tuo labiau, kad skaitant tavo išsakytas mintis, aš matau, kad firma per daug nepasikeis. Atskirame pokalbyje tu taip pat ganėtinai iš pradžių išsikalinėjai, "prikolinai", bet tam yra laikas ir vieta. Paklausus klausimo ir paprašius pasakyti idėją, tu to nepasakei, nes nieko naujo nesumąstei. Vedei praktiką, kuri sakyčiau buvo visai nebloga. Nebuvo tikrai nuobodu, tačiau buvo šioks toks pasimetimas pačioje pradžioje, vyko visose veiklose didelis improvizavimas. Žmonės praktika visai patiko, sakyčiau ir iš savo perspektyvos, kad nors ir buvo netikslumų, bet tikrai visiems patiko ir buvo kiek kitaip nei visada. Iš tikrųjų esi tikrai labai stiprus kandidatas, aš puikiai galėsiu jaustis saugus, jeigu tapsi direktoriumi, nes žinau, kad firmoje bus labai stabilu ir rizikos čia nėra. 

 

V3ArnhB.png

antras kandidatas, kuris ilgai dirba TRV darbe, taip pat yra tikrai labai aktyvus. Net neabejojau, kad paimsiu tave į kitą etapą, vien dėl to, kad pažiūrėčiau ką sugebėsi ir parodysi. Antrame etape mane šiek tiek nuvylei, iš karto galiu pasakyti. Pirmas mano užduotas klausimas, tai tavo tikslai darbe, jeigu tapsi direktoriumi. Tu atsakei, kad yra darbo patirtis, /topai patekimas ir kuo ilgiau išbūti direktoriumi. Nežinau, bet man toks jausmas, kad čia darbuotojo labiau pasiekimai, nei pačio direktoriaus. Į visus klausimus atsakinėjai labai neaiškiai. Tavęs paklausė apie idėjas, ką esi sumąstęs, tai atsakei, kad maždaug nieko naujo neprimąstysi, nenori visų kortų atskleisti. Tačiau kalbant atskirame pokalbyje, kaip ir Linas, jokių idėjų konkrečių nepasakei, tik įvardijai tas idėjas, kur turėtų daryti administracija, bet iš savo pusės nieko nepasakei. Atsakymai į klausimus tokie labai filosofiniai buvo, visiškai be argumentų arba klausimas atsakant kitu klausimu. Nesidaro taip iš tikrųjų. Tačiau visgi nusprendžiau, kad žmogus ilgą laiką dirba TRV ir galbūt yra vertas bent į kitą etapą pakliūti. Praktika buvo labai labai vidutiniška, tačiau ne ką prastesnė nei Lino. Buvo stabilumas šioks toks, žinojo iš karto kas vyks. Patiko, kad viskas vyko estafečių pagrindu, tas paįvairino viską. Tačiau tos pačios estafetės, tada bėgimas į bazę buvo labai neįdomus. Po praktikos žaidėjai iš tikrųjų atsiliepė visai neblogai, labai panašiai kaip ir Lino. Kažkaip kilo daug klausimų, tai nusprendžiau, jog reikia pasišnekėti Discord platformoje. Čia jau patikai labiau, įžvelgiau ir nemažai pliusų, buvo lengva šnekėti, tačiau per daug įkišai tos administracijos. Ne administracija turi kurti žaidimą, o pats turi imti ir daryti. Esi ganėtinai stiprus kandidatas, bet visiškai niekuo neatsilieki nuo Lino.

 

gkk4kYy.png

Iš karto galiu pasakyti, kad čia vienas iš sunkiausių sprendimų mano bus padarytų. Linas - mažas aktyvumas, pradėjimas žaisti tik per rinkimus, jau yra buvęs direktoriumi ir nemanau, kad įneš kažko labai daug, tačiau tikrai labai patikimas variantas. Tomasis - aktyvus, senas TRV darbuotojas, daug mažiau patikimas ir ganėtinai seniai neturėjęs pareigų. Taip pat labai keisto požiūrio, kad žaidimą turi kurti labiau turi administracija, o ne pats žaidėjas. Ilgai šnekėjausi su darbo valdžia, savo kolega Erniu, kitais iš šono žmonėmis, kurie galėtų turėti nuomonės apie vieną ar kitą kandidatą. Abu kandidatai turi tam tikrų minusų. Aš žinau, kad Linas bus tiesiog direktorius, kuriuo rūpintis man tikrai nereiks. Tačiau ar aš to noriu? Vieną minutę galvoju, kad būtent jam turiu duoti ir nesukti galvos, tačiau kaip Tomasis? Šis žmogus belenkiek laiko praleido TRV darbe, visą laiką žaidė ir siekė tų pareigų. Aš jį pasirinkdamas tikrai rizikuosiu, nežinau kaip bus, galbūt bus aktyvus ir stengsis ir viską darys, kad tik būtų kuo geriau, o galbūt atvirkščiai, nuvils ir bus vienas iš geriausių direktorių. Tuo labiau, kad nežinau ar aš turėsiu laiko padėti visada, kai jam reikės tos pagalbos. Bet... Linas jau buvęs tuo direktoriumi, dabar per daug nesistengė, vėl duoti direktorių, nebūtų sąžininga ir nesijausčiau gerai, tačiau kaip ir minėjau, aš juo pasitikiu. Visgi, po ilgo apmąstymo, pasitarimo su kolega, darbo valdžia priėmiau sprendimą. Linas turėtų dar palaukti, tikrai vertas direktoriaus bus tada, kai sieks ir įdės pastangų, šiam momentui jis nesugebėjo įrodyti žymiai didesnio pranašumo prieš savo varžovą. Vairuotojas_Tomasis tampa naujuoju TRV direktoriumi, viliuosi, jog ši rizika pasiteins ir tik bus į naudą ir nereikės vėl rengti naujų rinkimų. Noriu viešai pasakyti tik tai, kad žaidimą kuriame p a t y s.

 

 

    Neišbuvus direktoriaus kėdėje 14 kalendorinių dienų, direktorius atiteks Linas_Svc.

  •  
  • Patinka 8
  • Naudinga! 3
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai Tomašiui, sėkmės pareigose. Vienas prašymas, pasiskaityti Einaro sukurtą „Direktorių Gidas“

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai! Ačiū, jog paklausei mano patarimo ir kandidatavai. Nenuvilk Einariuko.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

karoce laikik sweikinu kad tik tam pakalikui neatitektu

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunuolis @Einaras_Bmw, kad suteikei šansą Tomašiuj, o ne Linui. Sveikinu naują Direktorių @Vairuotojas_Tomasisgal pava duosi? Puiki analizė! 🍑

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį TRV direktorių, nenuvilk mūsų ir įrodyk ,jog esi vertas šių pareigų.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu senas drauge , kai gausiu unban ant DC ateisiu pas tave dirbti

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu sveikinimai tomaši :D

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Šaunuolis! Sveikinu užėmus direktoriaus postą :) Linkiu ilgai ir laimingai sedėti tam poste ;) Sekmės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, sėkmės direktoriaus poste, būk geresnis nei jonas slesh

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nu ką žn, swkn, tikėjaus, kad @Linas_Svc ims, eksprontu nepasiruošęs geresnę veikla pravedė, o tomašis matomai worde rašės visą dieną ką veikt. Motyvacijos kiek pastebėjau pas Lineli irgi daugiau ;DD btw, sėkmės, swkn @Vairuotoja_Viktea su paw, nubauskit, waikų irgi nepamirškit priimt, geri prižai bus. 
Aii, @Vairuotojas_Tomasis, nepamiršk Ivetos prigriebt, nes kitaip neateisiu padirbt.

  • Patinka 1
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...