Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Ernys_Myq

Išrinktas naujasis Ginklų prekeivių direktorius !

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Naujasis Ginklų prekeivių direktorius

Sveiki visi, prieš kurį laiką dėl firmos nepriežiūros nuo Ginklų prekeivių direktoriaus pareigų buvo nušalintas Black_Evil. Dieną kai teko jį nušalinti, patikrinus jo darbuotojų sąrašus pastebėjau, kad iš 12 darbuotojų, bent pusė per savaitę laiko praktiškai net nebuvo prisijungę, tai ir jo neaktyvumas tapo pagrindiniais varikliukais privedusiais mane prie Evilo nušalinimo. Evilui praradus pareigas, direktorių norėjau rinkti iš žaidėjų, kurie pateiks prašymą kandidatuoti. Į kandidatų sąrašą pateko žaidėjai Hennessy_Vro, Jack_Duke bei Turbo_Max, kurie gavo anketas, į jas atsakė ir turėjo užsitikrinti vietą tarp kandidatų. Tačiau, perskaitęs jų visų anketas, sutikrinęs aktyvumus nusprendžiau, kad nei vienas iš jų nėra tinkamas užimti Ginklų prekeivių direktoriaus pareigas, todėl paskelbiau atranką forume, tikėdamasis turėti platesnį pasirinkimą žaidėjų, kurie galėtų užimti direktoriaus kėdę. Toliau, apie atranką ir antrojo etapo likimą

Wre5kjA.png

Paskelbęs atranką forume ir ištikrinęs užpildytas anketas labai nusivyliau tų anketų turiniu. Tikėjausi, kad į anketas bus atsakyta daug plačiau ir suprantamiau. Tačiau, iš 7 užpildytų anketų, gal tik 3 buvo vertos skaitymo, nes kitose anketose praktiškai nebuvo nieko, ko buvo prašoma. Perskaitęs anketas, pradėjau galvoti kas taps kandidatais į Ginklų prekeivių direktorių. Ir į kandidatus atsirinkau Turbo_Max, Hennessy_Vro, bei Lukas_Smp. Tačiau, išsirinkus šiuos žaidėjus iškilo viena problemytė - Tiek Turbo tiek Vro jau buvo šio darbo direktoriais. Ir su abiejais iš jų turėjau nusivylimų. Turbo aplamai nepasižymėjo kaip geras Ginklų prekeivių direktorius, nes didžiąją dalį jo darbo nudirbdavo būtent Vro, kuris vėliau tapo direktoriumi ir iš tiesų pasirodė visai neblogai todėl, nes sugebėdavo duoti ir veiksmo ir taip vadinamo " spaudimo " teisėsaugai. Tačiau Vro turėjo ir savų minusų, savų principų, su kuriais susitvarkyti ne visados buvo lengva, turėjo užsidirbęs ir vieną įspėjimą už nepagarbos demonstravimą kitiems žaidėjams. Be to, direktoriaus atsisakė ganėtinai greitai vos suėjus mėnesiui su priežastimi " nusibodo darbo rutina ", tad nuoširdžiai bijojau patikėti šias pareigas tiek Vro, tiek Turbo būtent dėl jų atliktų veiksmų direktoriaujant. Taip pat, per šį laikotarpį kol buvo renkamas direktorius, jie nepasižymėjo ir aktyvumu. Sudėjęs šiuos jų minusus, nusprendžiau, kad antrojo etapo nebus. Direktorius bus išrinktas šiandieną be jokio antrojo etapo. Tad toliau, apie naująjį Ginklų prekeivių direktorių !

Wre5kjA.png

Vienintelis kandidatas, dėl kurio neabejojau ir tikiu, kad jis manęs nepaves - Lukas_Smp. Dėl jo patirties vadovavime ties klanais ( kas turi labai panašų tikslą, kaip ir Ginklų prekeiviai ), dėl jo siekio ir turimos motyvacijos užimti šias pareigas, dėl jo aktyvumo ir jo charakterio, stipraus charakterio ( kokio ir reikia šio darbo direktoriui ) manau, kad jis puikiai tinka užimti Ginklų prekeivių direktoriaus pareigas. Perskaitęs ir išanalizavęs anketas, įsigilinęs į žaidėjus, kurie šių pareigų siekė, nuoširdžiai tikiu, kad pasirinkdamas Luką užimti šias pareigas tikrai nesuklysiu. Manau, kad jis sugebės puikiai vadovauti Ginklų prekeiviams ir duoti didelį spaudimą teisėsaugai, todėl sveikinu @Lukas_Smp tapus naujuoju Ginklų prekeivių direktoriumi ir linkiu sėkmės įvykdant savo, kaip direktoriaus užsibrėžtus tikslus !

Pagarbiai

Direktorių prižiūrėtojas Ernys_Myq

  • Patinka 12
  • Ačiū! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Džiugu matyti naująjį ginklų prekeivių direktorių, už rinkimus turime dėkoti direktorių prižiūrėtojui @Ernys_Myq

Sveikinimai laimingajam! 🥳

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

smp piktas zmoguz, sveikinu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kas cia per rinkimai sitas direktoriu priziuretojas neturi net kompetencijos rinkti direktoriaus, jis per 5 min isrinko direktoriu neskaites anketos isvis nesusipazines su serverio taisyklem. Cia taip pat nauja informacija patviritnta, buvo pilde vienas asmuo kuris turejo patekti, bet ernys neleido to padaryti tai neskaite to asmes anketos ir dabar tas asmuo yra uzmutintas forume, kad nekeltu sumaisties. As manau cia reikia sitam direktoriu priizuretojui duot max pd darba. 

  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu. Vistiek bus mano tas direktorius toli nepabeksit 

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai @Lukas_Smp

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

O, čia jau normaliau, swkn.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nu congratz alio. ryckiniai bus suvarpyti

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...