Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Vienu šūviu - du direktoriai. Taksi ir Medikų direktoriai išrinkti.

Rekomenduoti pranešimai

uyJpjpt.png


Sveiki, šiek tiek esu užsivertęs darbais, tačiau, kai nutinka tokia situacija, kad dviejų direktorių nėra, privalau imtis veiksmų ir greitai išrinkti dvejus direktorius vienu metu, nes paskui to padaryti nereikės. Abiejų rinkimai yra identiški. Kandidatai turėjo parašyti man žinutę ir trumpai prisistatyti. Tuomet įvertinau jų aktyvumus, motyvaciją ir valdžios nuomonę. Medikų direktorių išrinkti buvo kiek lengviau, tačiau į Taksi direktorių daugiau žmonių pateikė norą. Tačiau peržvelgus, pasvėrus visų kandidatų praeitį, minusus ir pliusus, išryškėjo du kandidatai. Apibendrinant tiek, dabar keliaujame rinkti direktorius.

 

H3x88ba.png

Taksi direktoriaus rinkimai
 

Šie rinkimai reikalavo daugiau laiko ir dėmesio. Visų pirma todėl, kad panorėjo dalyvauti kur kas daugiau kandidatų. Dalyvavo: Gandzia_Sampp, Tomas_Dirt, Nedas_Emzone, Arminas_Carleone. Iš karto atmečiau Arminas_Carleone, Gandzia_Sampp. Ne dėl to, kad jie blogi variantai, tačiau šiam atvejui noriu tokio žmogaus, kuris nebūtų tiek patyręs, norėtųsi duoti tokiam žmogui, kuris turėtų daug motyvacijos. Tuo labiau, kad kažkaip mano akyse turi nusipelnyti žmogus, jeigu buvo direktoriumi anksčiau ir pavedė. Likau tarp dviejų kandidatų, tai Tomas_Dirt ir Nedas_Emzone. Kol svarsčiau ir mąsčiau kam skirti, klausiau kitų nuomonės, Nedas gavo rcon'ą, tai turbūt akivaizdu, kad atkrenta ir diskvalifikuojamas iš rinkimų. Tai va. Tokia ta rinkimų eiga. Liko vienas kandidatas. Pasižiūrėjau jo aktyvumą, jis mane tikraai tenkino, pateisino visus lūkesčius. Taip pat pasižiūrėjau ir nuomonę žaidėjų, kuri yra tikrai ganėtinai gera. Manau, kad šis žmogus yra vertas direktoriaus, tikrai neprašausiu pažiūrėdamas ką jis gali padaryti. Trumpai pasikalbėjus su juo, jis sutiko tapti direktoriumi, tad nuoširdžiai sveikinu ir linkiu visokeriopos sėkmės pareigose, nenuvilk!

H3x88ba.png

Medikų direktoriaus rinkimai

 

Medikų rinkimai praėjo kiek kitaip. Buvo du kandidatai Carl_Phelps ir Chill_Pokaldra. Tačiau Chill_Pokaldra buvo pavaduotojas, kas iš karto sako, kad turi daugiau tikimybės laimėti. Pasižiūrėjus aktyvumą, pastebėjau, kad jis ir ganėtinai aktyvus. Tuo tarpu Carl'as nelabai dirba mediku, kas šiek tiek kliudo judėti tolygiai su Chill'u. Pasiklausus valdžios nuomonės, jie pritarė, kad visgi Chill'as turėtų gauti direktorių ir skaitytųsi vos ne kaip perleidimas. Todėl tikrai daug nediskutuosiu, šiuose rinkimuose akivaizdu, kad nugalėti privalo Chill_Pokaldra. Todėl nuoširdžiai sveikinu tapus naujuoju medikų direktoriumi ir visokeriopos sėkmės, būtų smagu, jei nenuviltum! P.s. seifą naudok pagal paskirtį.

H3x88ba.png

Mentorystė

Naujas dalykas, nauja idėja, kurią pasiūlė Danny_Williams. Aš ją šiek tiek patobulinau ir perdariau per save. Kas tai? Išrinkti direktoriai turės 7d. mentorių, t.y. daugiau patirties turintį žmogų, kuris tikrai išmano kaip veikia ta firma, pats direktoriavimas ir padės naujam direktoriui apsiprasti ir įsilieti į valdžią. Mentorius gaus pavaduotojo pareigas bei stebės minimaliai savaitę laiko direktorių, padės jam, kai reikės, jeigu direktorius norės, galės elgtis kaip pilnavertis pavaduotojas. Po 7d. laikotarpio, mentorius parašys atsiliepimą apie direktorių, jo pliusus ir minusus, kur tobulėti reikia ir ką dar galėtų patobulinti, taip pat drąsiai galės parekomenduoti žmogų, kurį pats pastebėjo kaip tinkamą variantą į pavaduotojo pareigas. Mano nuomone, kai direktoriumi tampa naujokai ar seniai buvę direktoriais, jiems sunku įsivažiuoti, surinkti aktyvią komandą, todėl mentoriai įsilies į kolektyvą ir net neabejoju, jog drauge pasieks gerų rezultatų.

Kas tampa mentoriais ir kokių firmų?

Taksi firmos mentoriumi tampa Jonas_Slash
Medikų firmos mentoriumi tampa Danny_Williams

H3x88ba.png

* Direktoriams neišbuvus 30 kalendorinių dienų, direktorius bus renkamas iš naujo.

  • Patinka 8
  • Naudinga! 3
  • Ačiū! 1
  • Haha 2
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kas čia per hujne, kodėl slashas negavo drk, o kažkokią nesąmonę mentoryste, korupcija krč. btw swkn drk

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ačiū už suteiktą šansą, su Danny pajudėsim, džiaugiuosi gavęs manau gerą coach, reikia grąžint medikams padorumą.

  • Patinka 2
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vel nuskriaustas ;( kodel cia taip vyksta alioo :( sveikinu Abu direktorius sekmes 

@Einaras_Bmw alio

  • Patinka 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Chill_Pokaldra seni nenuvilk tavim pasitikiu del founterio tai bukas jis. O tu pažadėjai man neuvilt tai vat sekmės direktoriavime tikiuos busi geras žmogus o tavo pažadais tikiu nes neivieno kart nesi pamelaves.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 11 minutes(-čių), Ignaz_Lucchese rašė:

Klausimas @Einaras_Bmw, ko reikia norint tapti šansų ir aš šios pareigos prieinamos paprastiems žaidėjams?

Galima klausimą performuluoti iš naujo ir atsiųsti į PM? Atsakysiu ;)

Jeigu čia kalba eina apie mentorius, ką nujaučiau, tai reikia patirites. Čia visiškas testavimas, bet norėjosi, kad tie žmonės turėtų patirties valdžioje ir būtų patikimi. Danny sugalvojo idėją, o Jonas net neabejoju, jog turi iš aktyviai žaidžiančių vos ne daugiausiai geros patirties.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujus direktorius, tikiuosi su pareigom susitvarkysi. Šaunu, kad atėjo tokia puiki idėja, žiūrim ar pasiteisins.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nu swkn @Chill_Pokaldra, pgl gawai ta drk, kiek begalim pildyt visur ane? ateisiu gal padirbt, jei liūtka paspirtuką nauja nupirks

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nuoširdžiai sveikinu visus direktorius :) linkiu testi savo karjera ilgai (SĖKMĖS!)

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių Taxi ir medikų. 

Smagu matyti kad patekau į finalą. Gaila nepasisekė ir prisidirbau. Malonu matyti kad geras žmogus užėmė mano vieta. Laikykis Dirtai tau pasiseks. 

Ačiū @Einaras_Bmw už galimybę pretenduoti. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...