Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 10 / 200

Versija: LV 7.7.6


Roza_Rose

Peikiu Arminas_Carleone SPD Pavaduotojas

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis: Roza_Rose
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis:  Arminas_Carleone
3. Jūsų kaltinimai: Nežino darbų su pakvietimais nuostatų: 

16. Pareigūnai naudoti /patikrinti gali, kai asmuo bėga arba vykdydami reidus arba asmeniui turint įtarimo arba kai asmuo priklauso karo tipo klanui

4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:  3508bd62123aa231c1f0145c293756ee301.png

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, šiaip visu pirma nesu SPD pavaduotojas. O šiaip manau  bet kuris teisėsaugininkas gali sustabdyti betkurį žaidėją ir patikrinti manau tai yra tiesioginis free postinimas ir bandymas nuversti.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pagal nuostatus negali, tu čia mažiau  pats freepost'ink, man komanda [/pavaduotojai] geriau rodo, kas ką užima. Jei nesi pavaduotojas, kodėl turi pavaduotoja? Ir kam rašai, jog bandau nuversti jei nesi? 871d4b78cffc795e647f679cfdb378e8943.png

 

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ar būtina peikti direktorius dėl to, kad sustabdė Jus patikrinti ? Ar ir realybėje Pareigūnui Jus sustabdžius, skundus rašysite ? 
Mano, kaip DPI klaida, kad nelogiškai nurodėme taisyklę. Ištaisysiu, o kolkas @Arminas_Carleone pasistenkite nestabdyti civilių, kurie neturi įtarimo, nepriklauso karo klanui ar ne reido metu.

PSPq3pL.png

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Įsiterpsiu.

  1. Siekdamas suteikti aiškumo tarp sąvokų. Serveryje yra Teisėsauga, kurią sudaro 3 sritys: Policija (PD), Spec. pajėgos (Spec) ir Slaptoji policija (SPD). Kiekvienam darbui, kaip jau teko susipažinti yra taikomi skirtingi nuostatai.
  2. Slaptoji policija (SPD) apskritai neturi ir negali turėti pavaduotojo.
  3. Papeikime nurodytas žaidėjas turėjo Spec. pajėgų pavaduotojo statusą ir dirbo Spec. pajėgų darbe, todėl turi būti taikomi Spec. pajėgų darbo nuostatai, o šioje situacijoje ši dalis 12. Spec. pajėgų darbuotojai naudoti /patikrinti gali, kai asmuo bėga arba vykdydami reidus arba asmeniui turint įtarimo arba asmeniui priklausant klanui. Noriu atkreipti dėmesį, kad @Roza_Rose priklauso Klanui (šiuo atveju, taisyklė nekonkretizuoja, kuriam Karo ar Laisvalaikio tipo Klanui reikia priklausyti). Todėl, Spec. pajėgų darbuotojas galėjo naudoti /patikrinti :) 
  4. Darbo nuostatai yra logiškai ir praktiškai apgalvoti, jie turėtų būti siekiamybė. Nebūtinai už kiekvieną nuostatų pažeidimą turi būti taikoma atitinkama bausmė – įspėjimas/nušalinimas ar pan.

Ačiū už išreikštą susirūpinimą

  • Patinka 6
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...