Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Porn_Star

Peikiu Adidas_Ricka

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis: Porn_Star
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Adidas_Ricka
3. Jūsų kaltinimai: Free /bega uz pasienio, free star del begimo uz pasienio, surakinimas uz pasienio. NON rp darymas be svitureliu /tplv ir vazinejimas be /salmas. Jei uz tai baudziame kitus, kodel jis turi teise vazineti be ju? + izeidinejimai valdzios, ne pirmas kartas

4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą:

 

 

a7939a005ee45e8bec902abfd7e3d249281.png

6de8f462a12912049a23fcfdeaf25432823.png

atmesti zodiniai papeikimai:

priimtas banned del sios situacijos su star uz pasienio:

izeidinejimai:

decae613b8c256b45198916ab4334bf1861.png

 

  • Patinka 5
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Apsiverke dziunglystas del salmo :DDDDDDDDDDDDDD

Pats nebaudziu, kas su /daiktai ant galvos, kad be salmo, o dirzas visada reikalingas, kad per avarijas negautu nekalti  zaidejai freestarsu ar neatsirastu random zmogzudystes. O /salmas nieko nepadeda, bet tu juokingas. O stoviu ten, nes ten yra musu budejimo vieta stebimi zaidejai, kad vaziuotu patikrai per reida, o ne non-pr per zoles.

Teisėsaugai draudžiama sulaikyti už pasienio ribų ginklų prekeivių darbuotojus ir trukdyti jiems, kai jie veža ginklų siuntą.

begimas+nonrp+uzpuolimas+trukdymas+bedirzu

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nesu tikras, kam reikalingi darbuotojai, kai gali vienas, todėl nesu tikras ir kam pats direktorius reikalingas darbuotojams. Jeigu argumentai tokio lygio, kad „be diržo“, tai – /salmas taip pat nematyti. Jau net nekalbu, kad vidury greitkelio, t. y. nesilaikant KET, stovima. Neminėsiu nei to fakto, kad pareigūnai vykdami į iškvietimus ar kitus įvykius privalo vykti su švyturėliais. Taigi, dvigubų standartų kelti nereikėtų.

Taisyklės atsiranda logiškai apsvarsčius, įvertinus situaciją. Kiekviena taisyklė turi savitą potekstę, tikslą, nes ji atsirado dėl kažkokių priežasčių. Tad, noriu pateikti kompleksinį požiūrį į taisykles:

Spoiler

Ginklų prekeivių darbo
3. Ginklų prekeivių siekis – ištuštinti ginklų pasikrovimo sandėlį.

Pareigūnų darbo
2. Pareigūnų siekis – mažinti nusikaltėlių skaičių /ieskomi ir neleisti pervežti ginklų siuntas Ginklų prekeiviams.

26. Pareigūnai privalo sulaikyti ginklų pripildytas siuntas, kurias veža Ginklų prekeiviai. Ginklų siuntų metu negalima naudoti teleportacijos, pasigydymo (išskyrus: žr. Medikai 9.), darbo komandų (išskyrus: /istraukti mechaniką, /kliutis, /spygliai). Perėmus ginklų siuntą ją privaloma pristatyti į Teisėsaugos treniruočių zoną. Toliau žiūrėti „Ginklų siunta“.

32. Pareigūnai negali vykti į Ginklų prekeivių bazę(sprogdinti vartų),pasikrovimo sandėlį.

Ginklų siunta
8. Teisėsauga privalo siekti sustabdyti visas vežamas ginklų siuntas ir jas sunaikinti arba pristatyti į Treniruočių zoną, kur vėliau iškraus ginklų dėžes.

10. Teisėsauga turi teisę kirsti pasienį ir iššaudyti Ginklų prekeivius ir kitus padedančius vežti ginklų siuntą tuo atveju, jeigu ginklų prekeiviai pradeda šaudyti pirmi. Tačiau išsišaudžius teisėsauga paimti fūrą už pasienio teisės neturi.

Šaltinis

Iš principo, taisyklės pačios savaime teigia, kad pareigūnai turėtų imtis veiksmų tik tada, kai yra Ginklų pripildyta siunta ir vietoje to, kad sunaikintų Ginklų siuntą ar iššaudytų Ginklų prekeivius, tikslas yra sustabdyti Ginklų siuntą, ją perimti ir pristatyti į Treniruočių zoną, kur vėliau iškraus ginklų dėžes. Tad, kol nėra Ginklų pripildytos siuntos, tol nėra ir paties nusikaltimo/pažeidimo, tol Teisėsauga neturi intereso sulaikyti tuščią Ginklų siuntą, nes kaip žinia be pagrindo sulaikyti, įtarti – negalima. Tikslas yra sustabdyti Ginklų siuntą, o ne tuščią furgoną.

Kita taisyklė (9. Teisėsaugai draudžiama sulaikyti už pasienio ribų ginklų prekeivių darbuotojus ir trukdyti jiems, kai jie veža ginklų siuntą). Šios taisyklės tikslas yra apsaugoti Ginklų prekeivius nuo Teisėsaugos komandų piktnaudžiavimo, o ne suteikti Teisėsaugai galimybę, kad jeigu nėra Ginklų siuntos – galiu sulaikyti.

  • Patinka 1
  • Naudinga! 3
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Viliuosi, kad direktorius pasimokė ir daugiau nevengs veiksmo, prisidengdamas taisyklėmis.

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...