Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dominykas_Miguel

Naujasis Policijos direktorius

Rekomenduoti pranešimai

Corrupt-police - Cartoon Police Png (1024x1024), Png Download

Policijos direktoriaus rinkimų apžvalga
gaA9dom.png

Visai neseniai Spec. Pajėgų direktorius buvo priverstas palikti savo pareigas. Mano manymu realiausias variantas šioms pareigoms be jokių rinkimų yra buvęs Policijos direktorius Adidas_Ricka, tad atsilaisvinus šiai pozicijai, neliko nieko kito tik kaip skelbti rinkimus. Jokia vieša anketa publikuojama nebuvo, tačiau norintys kandidatuoti susisiekė ir atsakė į užduotus klausimus.

gaA9dom.png

Lentelė, pagal iškeltus aspektus naujajam vadovui:

E2afnFI.png

Įžvalgos apie kiekvieną kandidatą:

Rasta_Kentas - senas Policijos vadovas. Tiesa, serveryje pastaruoju metu nebuvai daug pastebėtas. Kai gavai šansą prisidėti prie direktorių komandos, būtent užimant šias pareigas, pasirodei neblogai, tačiau palikdamas pareigas, pabrėžei: „serveryje išvis nebeliko veiksmo,kelti rida,narkotikus laimėti visus ar dėginti maišus dvi savaites tikrai man tas nežavi.Aktyvumas labai mano suprastėjo LABAI,vien dėlto,kad prisijungi į serverį ir tiesiog nera ką veikti“. Kur garantas, kad vėl nenusibos ir turėsi ką veikti? Kalbant apie anketą, atsakei plačiai į visus klausimus, bet labai nepatiko, kad sakai, jog Spec. Pajėgos nuo Policijos mažai kuo skiriasi. Manau direktorius turi bandyti daryti savo darbą išskirtinį ir tas išskirtinumas firmose turi burti kompetetingą teisėsaugos komandą.

Porn_Star - užkietėjęs nusikaltėlis, tačiau jau ganėtinai ilgą laiką stipriai norintis teisėsaugos valdžios. Kalbant apie anketą, į klausimus atsakyta labai trumpai ir nepasakyčiau, kad labai tiksliai. Paprašius įžvelgti skirtumą tarp Policijos ir Spec. Pajėgų, labiau pateikei Policijos minusus. Tuomet kyla klausimas, kodėl renkiesi šitą firmą, o ne lieki Spec. Pajėgose ir bandai tenai pasiekti kažko? Vienintelis dalykas, kuris motyvuotų tave skirti yra siūlomas veiksmas, tačiau ir tą galėjai plačiau išplėsti, kadangi esi atėjęs iš nusikalstamos pusės ir iš dalies teisėsauga kaip tik turi malšinti veiksmą.

Lukas_Smp - taip pat veidas iš nusikalstamo pasaulio, tačiau sprendžiant iš anketos, jau gerai supratęs Policijos darbo specifiką. Labai patiko, kad prašant įžvelgti skirtumą tarp dviejų teisėsaugos frakciją, paminėjai ne tik, ko Policija neturi (lyginant su Spec. Pajėgomis), bet ir paminėjai šio darbo išskirtinumą. Policijos darbas yra labiau skirtas ką tik prie teisėsaugos prisijungusiems žaidėjams, teigi, kad padėtum jiems geriau dirbti padarydamas treniruotę, kas yra labai pagirtina.

Turbo_Max - neseniai buvai Teisėsaugos valdžioje. Tiesa, dėl direktoriaus pažeistų taisyklių, ir pats turėjai palikti pareigas. Prieš palikdamas, direktorius parekomendavo tave. Klausime apie firmų skirtumus, kaip ir daugelis, labiau paminėjai Spec. Pajėgų pliusus, bet visiškai neįžvelgei Policijos pranašumo. Labai patiko idėja dėl dienos misijų darbuotojams, ką esu pats daręs būdamas direktoriumi ir galiu pasakyti, jog tai labai pasitvirtina. Tik klausimas, ar darbuotojai spėtų vykdyti misijas, kai teisėsaugininko dienotvarkę nemažai užima įvairūs veiksmai, tačiau tikiu, jog sugebėtum atrasti tinkamą balansą.

Kenny_Silver - Kiek teko diskutuoti dėl tavęs su dauguma teisėsaugininkų, buvai tikrai nemažas klaustukas, kadangi itin daug tavo darbo teisėsaugoje pastebėti neteko. Tačiau, pasidomėjus šiek tiek plačiau, matau, kad prieš pusantrų metų jau bandei kandidatuoti į Policijos direktorių ir netgi pavyko užimti antrą vietą rinkimuose. Įdomu tai, jog į kovą stojai vėl su tuo pačiu oponentu, kuris išplėšė pergalę tada. Anketa, galiu pasakyti, jog yra viena iš geriausių, tikrai gerai supranti Policijos darbo specifiką ir labai smagu, jog naujokai būtų prioritetas tavo firmoje. Turbūt vienas didžiausių minusų yra ne itin geri santykiai su dabartine teisėsaugos valdžia, kadangi su jais dirbti teks nemažai ir burti bendrą teisėsaugos komandą. 

Justin_Sobieski - mažiausia patirtis teisėsaugoje iš visų kandidatų. Teko pasidomėti, jog visiškai nekalbi Discord platformoje, kas būtent Policijos darbo direktoriui yra vienas svarbiausių aspektų, kadangi įvairūs nurodymai turi būti greiti, o jų rašymas serveryje tikrai nepadėtų efektyviai malšinti nusikalstamų grupuočių keliamą chaosą.

Delcas_Samp - iš visų kandidatų didžiausia patirtis teisėsaugoje, ką labai lengva pastebėti ir anketoje. Nors anketa ir labai trumpa, tačiau atsakyta tiksliai ir pabrėžtas svarbiausias Policijos darbo aspektas - tvarka Las Venturas mieste. Smagu, kad puikiai supranti, jog Policija iš esmės yra naujokų teisėsaugininkų darbas. Labai smagu buvo pamatyti tai, kad žadi rangus kelti ne šiaip sau, o su specialiais apmokymais ir vienas pliusų - skatinama subordinacija, ko pastebėti firmose pastaruoju metu, neteko.
gaA9dom.png

Atsižvelgus į patirtį teisėsaugoje, užpildytą anketą, Spec. Pajėgų valdžios bei Slaptųjų Policininkų nuomonę, daugiausiai „žalių langelių“ surinko Delcas_Samp, Lukas_Smp ir Kenny_Silver. Tokiu principu, visi kandidatai patenka į antrą etapą ir jiems yra skiriama užduotis - atlikti treniruotę Policijos darbuotojams koncentruojantis į darbuotojų apmokymus.

Lukas_Smp - praktikos dalyvavusių įvertinimų vidurkis: 8.1. Praktikoje koncentravaisi į veiksmų apmokymus pareigūnams, jautėsi jaudulys, bet tai visiškai normalu. Drįsčiau sakyti, kad trūko supažindinimo su darbu, nes Policijoje dažniausiai dirba naujokai, kurie pagal idėją turi tik padėti Spec. Pajėgoms atgrobti pastatus, o šio darbo pagrindas iš tikrųjų yra nusikaltėlių gaudymas, ko labiausiai ir norėjosi. Praktiką atlikai pirmasis, todėl ir balsuoti nusprendė ganėtinai nemažai darbuotojų. Manau praktikos dalyvių bendras įvertinimas prilygsta manajam.

Delcas_Samp praktikos dalyvavusių įvertinimų vidurkis: 8.5. Kitaip nei Lukas, savo praktiką pradėjai ne apmokymais veiksmuose, o užduotimi su kuria galėtų susidurti kiekvienas policininkas savo kasdienybėje. Bėgai nuo visų teisėsaugininkų, o poromis dirbančios komandos turėjo kuo greičiau išlaipinti nusikaltėlį. Vėliau darei tų pačių porų šaudymąsi tarpusavyje, kas iš dalies padėjo tobulinti sunkesnių nusikaltėlių sulaikymą. Kas labiausiai užkliuvo tavo praktikoje, tai, kad dalyviams dalinai tikrai didžiules premijas. Žinoma, dalyviams tai tikrai nebuvo minusas, tačiau sulaukiau nemažai komentarų: „ble norėčiau, kad jis gautų, bent šaibų turėtume“, tad tokias premijas galima būtų laikyti netgi kaip papirkinėjimą. Kaip antras vedęs praktiką, susidomėjimo įvertinti sulaukiau jau žymiai mažiau. Pats tavo praktiką įvertinčiau 7.5, tačiau buvo tikrai labai smagu.

Kenny_Silver - praktikos dalyvavusių įvertinimų vidurkis: 9.5. Tavo kandidatūra išsiskyrė labai stipriai, pradedant nuo to, kad į Policiją įsidarbinai visai neseniai ir praktiką norėjai vesti kuo vėliau (tačiau paaiškinai, jog nori gerai pasiruošti), baigiant tuo, kad tavo visi pasiruošimai buvo labai lengvai sužlugdyti, kas sakyčiau kaip tik suteikė didelį pliusą. Labai ačiū nusikalstamoms grupuotėms už užgrobtą pastatą praktikos metu, tai labai padėjo stebėti kandidato išsisukimą iš situacijos, kol galų gale pastatas buvo atgrobtas. Vėlgi, susidomėjimo įvertinti sulaukiau labai mažai ir tavo pasirodymą įvertinčiau šiek tiek silpniau - 9.

gaA9dom.png

Apibendrinant, galėčiau teigti, jog kiekvienas iš kandidatų pasirodė labai gerai ir bet kuriam galėčiau patikėti Policijos direktoriaus vairą, bet kartu ir kiekvienas kandidatas iš savęs yra labai skirtingas. Lukas ilgą laiką praleido nusikalstamoje grandyje, kas suteikia nemažą pliusą, kadangi tikrai žinai savo dabartinių priešų silpnąsias vietas. Delcas turi daugiausiai patirties teisėsaugoje, 3 kartus buvo teisėsaugos direktoriumi ir pasirodė tikrai gerai. Kenny yra daug idėjų sukaupęs, kažkada užėmęs 2 vietą būtent Policijos direktoriaus rinkimuose. Šįkart nusprendžiau surizikuoti ir šansą suteikti mažiausiai patyrusiam kandidatui Kenny_Silver. Direktoriui valdžioje neišbuvus 30 dienų, pareigos bus suteiktos Delcas_Samp arba Lukas_Smp.

Tikiuosi išvengti tokių replikų, kaip „jasnas, ryžas ryžą išrinko“, kadangi į visus kandidatus žiūrėjau nešališkai.

  • Patinka 13
  • Naudinga! 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinu auksaplaukis auksaplaukį išrinko

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nesiruosiu sveikint, worthless sveikint kai zmogus ir taip kaip mentas, tiek serve tiek realybej, sekmes palinkesiu tik

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sekmes kenysai 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

dėkoju DPi, dėkoju žaidėjams, dėkoju kandidatams, su kuriais teko kandidatuoti. Bandysiu semtis patirties iš kitų Teisėsaugininkų, kadangi savosios būnant direktoriumi tikrai neužteks. ačiū palaikiusiems! ❤️

  • Patinka 3
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu sweikinu lunatice, sėkmės darbuose

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, Mobis_Cancel rašė:

kenis drk, pamenu ryžyne kai buvo pareigose, tai patylėsiu.. svkn

čia ne ryžynas

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Ką tik, Dominykas_Miguel rašė:

čia ne ryžynas

vstk, bandys save dabar iškelti į aukštumas, pavaidinti. pats tikrai žinai keni

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

mldc Gyti db galesi dauzyt narkuose su 5fps ir roblox grafikom sveikinu

  • Haha 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pagaliau bus noras ir šansas pas kažką ateiti, svkn

nes pvz pas tomašį tik išrinktieji

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nu mldc judam teisėsauga

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, beje.

jasnas, ryžas ryžą išrinko :) 

  • Patinka 4
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 valandą, Mobis_Cancel rašė:

kenis drk, pamenu ryžyne kai buvo pareigose, tai patylėsiu.. svkn

smagu, jog tiek daug žinot apie mano istoriją Ten, nors realiai net nežaidėt mano vadovavimo Teisėsaugai metu. Linkėjimai atgal! ❤️

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

IŠLYDIM TAVE SU AŠAROM MŪSŲ KLANO NARĮ, TIKIUOSI PRISIMINSI MUS GERUOJU IR VISADA LAUKSIME GRĮŽTANČIO NAMO..

NUOŠIRDŽIAUSI SVEIKINIMAI NUO ŠIANDIEN KIMBA ŠEIMOS

IR ČIA MANO EILĖS TAU

Gyvenimas - perlų nešėjas.
Jis rožėm nebarsto takų.
Gyvenk, kad nereiktų gailėtis
Be tikslo praleistų dienų.

c88841f42d1bbe46c43e03b8a5653f21194.jpg

  • Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, prisijungus prie naujojo kolektyvo, sėkmės valdžios poste, tikiuosi išsirinksi puikų pavaduotoją@Kenny_Silver

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį Policijos vadovą! @Dominykas_Miguel puikiai atlikta - aprašyta apžvalga, šaunuolis!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...