Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Einaras_Bmw

Mechanikų direktorius išrinktas. Kas juo tapo?

Rekomenduoti pranešimai

6wCqaLb.png

Vakar pasibaigė rinkimai į Mechanikų direktorių. Trumpai apie juos, tai sulaukėme 6 kandidatų, iš kurių tris praleidau į kitą etapą. Smagu, jog žmonės, kurie visiškai nei karto nėra bandę pildyti į direktorius, šį kartą išmėgino savo jėgas. Taip pat sulaukėme ir senų vilkų, be kurių rinkimuose nebūtų dar didesnės intrigos. Man pavyko išrinti vieną kandidatą į Mechanikų direktorius, jeigu nori sužinoti kas juo tapo, kviečiu skaityti temą!

 

X1hGE1A.pngX1hGE1A.pngX1hGE1A.png
 

OWENMCLAREN - buvęs direktorius, kuris artėjant vasarai paliko direktoriaus pareigas. Tavo mechanikų pristatymas bene vienas geriausių iš visų kandidatų, galiu drąsiai sakyti, matosi, jog pasistengei. Patiko, kad viską padarei tokiu formatu, lyg pristatinėtum žmogui, kuris nelabai daug žino apie mechanikus. Kūrybiškumo jausmą tu jau tikrai turi. Viskas padaryta gražiai, aiškiai ir suprantamai, atitikai mano kriterijus šimtu procentų. Aktyvumas ganėtinai neblogas, nors atrodo, jog kažkur dingęs buvai ir tik neseniai grįžai, nežinau ar čia tiesa, šio fakto netikrinau. Mechanikų patirties turi, taip pat ir direktoriavimo, net neabejoju, jog esi prigalvojęs ir visokiausių idėjų.

JUSTINSOBIESKI - patiko visai intro į mechanikų darbą, kurį padarei, tik norėjosi kažko ilgesnio. Taip pat ne Las-VentŪras, o Las-Venturas, ateičiai. Mechanikų darbą pristatei keliais sakiniais, tačiau tikras mechanikas turi žinoti, jog šiame darbe kur kas daugiau yra, tuo labiau vien sistemų nemažai yra. Iš tavo pristatymo visiškai nesupratau kas tie mechanikai ir ką jie atlieka. Įdėjai pastangų į video sukūrimą, tačiau reikėjo įdėti ir į pristatymą. Neišpildei mano lūkesčių, todėl šiandien negaliu tavęs praleisti į kitą etapą.

GUSTASHUSTAS - iš tikrųjų pristatymas atrodo solidžiai bei gražiai, tačiau tik pradžia jo. Kituose punktuose pradedi rašyti koks tu būsi direktorius, ką tu padarysi, kas tikrai nėra susiję su mechanikų darbu būtent dabar. Prašiau pristatyti mechanikus, o ne save juk. Taip pat prirašei idėjų, labai smagu, kad tu jų turi, esi pasigalvojęs, tačiau vėl ne apie tai. Nelabai pataikei į temą, tas šiek tiek nuvylė. Mąsčiau ar suteikti progą ir galbūt duoti pasireikšti kituose etapuose, tačiau manau, kad jeigu norėsi tapti direktoriumi, pasistengsi ir tikrai tapsi kitą kartą.

KRISTISCOOL - tavo pristatymas atrodo iš pradžių išsamus, tačiau trūksta grafikos. Galėjai įdėti kokių nors nuotraukų, kažkaip paįvairinti, jog būtų gražiau akiai. Patiko tavo mini supažindinimas su Mechanikų darbu, jo veikla. Sukūrei tokį lyg motyvacinį laišką, kodėl turėtum ateiti į mechanikus įsidarbinti. Buvo įdomu skaityti, taip pat labai gerai, kad jis nėra nei per trumpas, nei per ilgas, toks visiškas viduriukas, nes kitaip pabostų skaityti. Skaitant buvo sulaikytas dėmesys, man patiko kaip išliejai savo mintis, tikrai pasistengta. Nors ir trūko grafikos elementų, tačiau esi aktyvus ir serveryje, taip pat senas mechanikas, todėl net neabejoju, jog turi patekti į kitą etapą.

ARNASPMV - atrodo gan trumpas pristatymas, bet jau matosi grafikos elementų. Trumpai ir aiškiai pristatei firmą, greičiausiai ir gyvenime esi konkretus žmogus. Parašei kiek patirties reikia, norint įsidarbinti į mechanikų darbą, taip pat išvardijai pagrindines funkcijas, kurie atlieka serveryje mechanikai. Įterpei bazės nuotrauką, aprangą. Gana viskas trumpai ir aiškiai, tačiau kažkiek informacijos trūko. Gali šis pristatymas sudaryti pirmą įspūdį, tačiau ar daugiau - nežinau. Trūko daugiau išsamumo apie mechanikų darbą, nes tikrai yra ką papasakoti apie šį darbą, ne tik keliais sakiniais. Mąsčiau ilgai ar tave perkelti į kitą etapą, tačiau nusprendžiau, jog šį kartą dar galbūt nėra tas tinkamas laikas, nes pastebėjau labiau pasistengusių kandidatų.

REDSKY - išsamiausias turbūt pranešimas, tačiau turinys kiek nuvylė. Prirašei nemažai idėjų, pristatei save. Tačiau kur dingo mechanikų darbas? Juk prašiau mechanikų darbo pristatymo! Skaitydamas tą nusivylimas nuslopo, kadangi pamačiau lyg pasakotum savo firmos viziją ir atsakinėdamas į klausimus maždaug papasakojai, kokią firmą įsivaizduoji ir kokia ji turėtų būti, jeigu taptum direktorius. Serveryje ganėtinai normalus, nemažai laiko ir pradirbi. Nesi tas užkietėjęs ir senas mechanikas, tačiau manau, kad gali atrasti jį savyje. Nežinau būtent kas patiko, tačiau kažkas tavo anketoje patiko man. Trūko to mechanikų darbo pristatymo, tačiau net neabejoju, jog turiu tau suteikti šansą kitame etape.

 

X1hGE1A.pngX1hGE1A.pngX1hGE1A.png
 

Antrojo etapo užduotis: atsakyti į klausimus ir pravesti 30 min. veiklą mechanikams.
 

uGANqWG.png

Atsakymai į klausimus buvo labai tikslingi ir korektiški, neturiu prie ko prikibti. Pasisakei, kad esi geresnis už kitus savo patirtimi, kas iš tikrųjų yra tiesa. Patiko, kad neišsiplėtei per daug klausimuose, atsakei tai, ko tavęs prašiau, tik galbūt apie pareigas per daug išsiplėtei. Kalbant apie praktiką, tai negalėjai prisijungti į Discord, todėl turėjome nukelti praktikos laiką į kitą laiką. Tas šiek tiek suerzino, jog nepasiruoši iš anksto ir neprisijungei į Discord, o tik kelios minutės likus iki veiklos. Matosi, kad turi vadovavimo patirties, nes ganėtinai lengvai ir aiškiai komunikavai su darbuotojais vesdamas veiklą. Kas nepatiko, kad ypač daug nervinaisi ir tai parodei kitiems. Galbūt reikėjo kitaip reaguoti į visą situaciją, šiek tiek ramiau. Praktikoje nuvažiavome iki LS miesto ir darbuotojai turėjo lenktyniauti, kartu įtraukiant ir mechanikų darbą - tempti automobilius. Pasimatė ir pasimetimas iš kandidato, buvo per daug žmonių, per mažai duota laiko. Galbūt reikėjo daugiau apmąstyti ką veiks, o ne skųstis, tuo labiau, jog esi buvęs mechanikų direktoriumi jau. Paskui padarei klausimaniją apie darbą, kur jau buvo kažkas į temą ir gana sklandu. Tuomet reikėjo bėgioti aikštelėje ir tu sakei visokias komandas, jie turėjo vykdyti. Važiavome užpilti kuro į TRV bazę. Apibendrinant, tai veikla ganėtinai būtų nebloga, tačiau kandidatas per daug nervingas buvo, iš tikrųjų nesigavo viskas linksmai, nes ganėtinai daug rėkimo ir skundimosi buvo. Ne visada gyvenime viskas vyksta taip kaip norisi, kartais reikia suktis iš situacijos. Ačiū už kandidatavimą.

 

TtGq6fI.png

Šiaip seniau tavęs visiškai nemačiau nei serveryje, nei mechanikų darbe. Realiai pirmą kartą susipažinau su tavimi tik šiuose rinkimuose. Iš tikrųjų atsakymai labai konkretūs ir tikslus buvo. Patiko, kad tu jau dirbi mechanikuose apie du mėnesius, kas rodo mechanikų darbo lojalumą ir ištikimumą. Apie praktiką dabar. Viskas prasidėjo laiku ir sklandžiai. Papasakojo taisykles veiklos, taip pat kas bus. Iš pradžių susiskirstė į komandas po 2 ir buvo užduotis, kas pirmas atveš automobilį. Visiškai nebuvo jokio nervinimosi, kol važiavome nebuvome tyloje, kandidatas visada palaikė diskusiją bei tvarką. Antroji užduotis buvo numušti kandidatą nuo motociklo su darbiniu automobiliu. Tai pakartojo kelis kartus. Paskui vyko /kurmasina gabenimas, kas pirmas nutemps. Kiti galėjo stumdytis ir tokiu būdu varžėsi tarpusavyje. Paskui pakartojome tą pačią užduotį, kur reikėjo nutrenkti Kristį. Paskui vyko spalvų keitimas, kai pasakydavo Kristis kokią spalvą pakeisti, mechanikas turėjo pirmas pakeisti tą spalvą ir gaudavo prizą. Kandidatas ypač akcentavo /kurmasina veiklą, jeigu ji atsiradavo, visada mesdavo veiklą ir vykdavo lenktynės. Galbūt tai nėra blogai, tačiau nežinau ar reikia tokį svarbumą šiam dalykui palaikyti, juk čia ne sužesitasis. Apibendrinant visą praktiką, man ji labai patiko. Buvo ramu, kokybiška ir linksma. Ačiū už praktiką!

 

AUpzP6E.png

Atsakymų sulaukiau ypatingai išsamių, nežinau ar tokių iš tikrųjų reikėjo. Pasisakei, kad esi pats motyvuočiausias iš visų kandidatų, nežinau kaip tai įvertinai, bet tikrai sudominai. Mane domini savo entuziazmu, užsidegimu, nes jis tikrai matosi. Labai stengiesi viską atlikti ypatingai gerai ir kokybiškai, kas mane džiugina. Kalbant apie praktiką, tai turėjo prasidėti ji, tačiau tavęs nebuvo ir sakei grįši už kelių minučių, bet reikėjo nukelti. Čia ir pasireiškia punktualumo nebuvimas, tas šiek tiek erzina. Mechanikuose dirbi jau apie 10 dienų ir įsidarbinai berods dar pas Bruno būdamas, kas yra gerai, nes neatėjai į darbą dėl rinkimų. Kalbant apie praktiką, tai prasidėjo gana sklandžiai, paruošei užduotis visiems ir išsiuntei. Tačiau labai trūko žmonių, nesigavo viskas kaip norėjai. Praktikai ypatingai pasiruošei, galbūt tik per daug užduočių, nes tiek daug surasti per ribotą laiką gana sudėtinga manau, bet labai smagu už iniciatyvą. Paskirstei po 2 į 3 komandas žaidėjus ir paleidai vykdyti užduotis. Kas gerai su tokia užduotimi, kad ji yra kitokia ir unikali, retas, kuris daro tai. Tačiau aš prašydamas pravesti praktiką, dažniausiai darau tam, kad pamatyčiau kaip žmogus bendrauja/vadovauja, per šią praktiką man nepavyko normaliai to pamatyti, nes tik paaiškinai ką jiems daryti ir tiek. Apibendrinant veikla man išties patiko, galbūt tik nedaryčiau praktikos metu, tačiau buvo kūrybiška ir buvo įdėta nemažai pastangų. Ačiū!

 

X1hGE1A.pngX1hGE1A.pngX1hGE1A.png

 

MilHOe4.png

Galvojau, kad šį sprendimą bus padaryti daug sunkiau, tačiau šiek tiek kitaip viskas susidėliojo rinkimų eigoje ir nugalėtojas ganėtinai aiškus. Owen_Mclaren - žmogus atrodė daugiausiai potencialo turintis, kadangi buvęs direktorius, senas ir užkietėjęs mechanikas, tačiau rinkimų eigoje ganėtinai nublanko, nes praktika buvo labai vidutiniška, su daug pykčio ir emocijų, taip pat pasirodė, kad sugalvota visišku ekspromtu. Patiko tik pristatymas, tačiau nežinau ar jis suteikia pranašumo tiek daug, kad galėtų laimėti rinkimus. Mąsčiau, kad galbūt šis asmuo galėtų užimti direktoriaus kėdę, nes susilaukė daug palaikymo ir iš valdžios atstovų, tačiau man asmeniškai buvo geresnių kandidatų, kurie turi daugiau motyvacijos ir noro tapti direktoriumi. Kalbant apie Red_Sky ir Kristis_Cool, tai iškėlė daugiau rūpesčių. Abu kandidatai turintys nemažai potencialo, abiejų pranešimai forume ir atsakymai buvo ganėtinai panašūs. Red_Sky mechanikuose dirba kur kas mažiau už Kristį, savaime ir darbo patirties turi mažiau. Taip pat praktika buvo gana įdomi, tačiau daug vadovavimo įgūdžių neatskleidė. Tuo tarpu Kristis yra daug aktyvesnis už Red'ą, taip pat labai patiko pravesta praktika ir pats komunikavimas/bendravimas. Be to, suteikia daug pranašumo ir tas faktas, jog yra senas mechanikas, kuris jau dirbo pas du mechanikų direktorius. Asmeniškai man nežinau ar yra geresnis kandidatas už Kristį, jis rinkimuose parodė paprastumą, kokybiškumą ir lojalumą, todėl drąsiai galiu teigti, kad už mechanikų direktoriaus vairo sės jis. Nenuvilk žaidėjų ir manęs, sėkmės!

 

X1hGE1A.pngX1hGE1A.pngX1hGE1A.png

 

 

* Direktoriui neišbuvus 30 kalendorinių dienų, direktorius bus renkamas iš naujo.

  • Patinka 9
  • Naudinga! 4
  • Sutrikęs 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Einarai bratuha nuostabi analizė kaip visad o Kristi tau sėkmės draugas parodyk ka senbuviai gero moka

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Direktorius yra @Owen_Mclaren@Owen_Mclaren@kris

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujam drk (please kuro į klanelį parūpink bent tu)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu tapus mechanikų direktoriumi. Tikiuosi parodysi ką sugebi ;) Ačiū už tokia išsamia analize, šias savo klaidas stengsiuosi ištaisyti ir pretenduoti kita kart.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Red_Sky Pirmo etapo pasakymas ,,Jaunas bet protingas" Manau cia yra klaida nes jis Jaunas ir atsilupes kaip bbz kas.

  • Haha 3
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Svkn drk

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tavo analizes man smagiau skaityt, nei per lietuvių pamokas knygas:))) sveikinu naująjį direktorių.

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vienas sakinys viska nusako. "Apsaugok dieve" :Dddd

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, tikrai vertas direktoriaus posto Žvejys!

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį mechanikų firmos direktorių! Žiūrėk prižiūrėk šią firmą ir paversk puikią bei pavyzdingą! Sėkmės vadovavime :) 

Taipogi analizė irgi išsami ir gera. Patiko naudojami „GFX“ / paveikslėliai 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nuosirdziausi sweikinimai, kolega

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Svkn. Analizė hujova. Peace einu miegoti. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį mechanikų direktorių, sekmės darbuose

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...