Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Frankis_Electro

Nuomonė - Frankis_Electro

Rekomenduoti pranešimai

Nuomonė - Frankis_Electro

Kadangi kaip palikau projekto komandą nuomonės tema yra užrakinta, tad pamaniau, kad reikia sukurti kitą temą kurioje žaidėjai galės parašyti nuomonę apie mane kaip žaidėją, kaip pažįstamą ir t.t..

Serveryje pradėjau žaisti 2018 metais. Iki dabar sutikau labai daug žaidėjų, susiradau žaidimo draugų, daug kas man padėjo įsivažiuoti į žaidimą ir padeda dabar, taipogi ir aš nemažai padėjau tiek žaidėjams tiek pačiam projektui. Savo pareigų kelią pradėjau mechanikų firmoje kuomet tapau Mechanikų firmos direktorius. Teko būti ir projekto komandoje kurioje turėjau nemokamo administratoriaus, forumo moderatoriaus ir pagalbos centro administratoriaus pareigas. Taipogi buvau žaidėjų išrinktas 2019 metų žaidėjumi.
Per savo žaidimo laikotarpį teko padaryti labai daug event'ų, tad manau labai daug žaidėjų teko dalyvauti mano vedamuose renginiuose(event) ir galbūt ne vienas prisimena kaip juos vedu.

Kaip ir visi kiti turiu ir draugų ir priešų manau, šioje temoje gali išreikšti visą nuomonę apie mane, nesvarbu ar tai teigiama ar ne. 

 

Sena tema:
https://las-venturas.lt/forumas/index.php?/topic/185651-frankis_electro-nemokamas-adminforumo-modpagalbos-centro-administratorius/

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...