Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Frankis_Electro

Mechanikų sistemų patobulinimas/pridėjimas pasiūlymai

Mechanikų darbo sistemų patobulinimas/pridėjimas  

7 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkate su šiais pasiūlymais?

    • Sutinku, nes...(atsakysiu komentaruose)
    • Nesutinku, nes...(atsakysiu komentaruose)
      0
    • Atsakysiu komentaruose, nes ne į visus sutinku.
      0


Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, TeamSpeak): Serverio
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Apačioje
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas: Apačioje

 

Sukurti naują sistemą - firmos turinčios kuro abonementą sąrašas:

Pasiūlymas: Siūlau sukurti komandą /kabonementas. Parašius šią komandą išmestų firmų sąrašą kurios turi kuro abonementą ir iki kiek jis galioją. Į šį sąrašą firmas įrašyti galima tokia pat komanda /kabonementas, būtų laukelis - „Įrašyti firmą ir iki kada galioja“. 

Bandant įtraukti į kuro abonemento sąrašą firmą, tos firmos direktoriui išmestų GUI lentelę su pasiūlymų, jis turėtų paspausti „sutinku“ arba „nesutinku“. Jei sutinka patenka į sąrašą.

Svarbiausias dalykas - mechanikų direktorius galėtų atidaryti firmų vartus, garažus kurios yra kuro abonemento sąraše. Pagrindinis šios idėjos dalykas.

Naudinga, nes: šiuo metu kai su mechanikais vykstame užpilti kuro į darbų tr. priemones dažnai susiduriame su viena problema - patekimu į bazę, patekti į bazę sunku, nes yra vartai uždaryti ar garažai, o kartais darbuotoją kuris atidarytų firmą surasti sunku. Jei ši sistema atsirastų mechanikai be sunkumų galėtų patekti į bazes ar garažus, nes mechanikų direktorius galėtų pats atidaryti kitų darbų bazių vartus ir garažus. 
Suprantu, galbūt atrodys, kad galima tuo bus piktnaudžiauti, bet jei jau žaidėjui duodamas mechanikų direktorius juo yra pasitikima, taip pat mechanikai neutralus darbas, nieko blogo nepridarys, o jei kažkaip piktnaudžiautų  galima bausti direktorių juk.

wYERxYE.png

KMA statistika:

Pasiūlymas: Sukurti prie KMA informacijos lentelę - kiek iš viso atitemptą serverio mašinų ir kiek iš viso atitemptą /kurmasina.
Naudinga, nes: Panašus dalykas ką medikai turi su sužeistais, Mechanikams taip pat manau būtų smagu matyti statistiką kiek į KMA yra atitemptą /kurmasina ir kiek serverio mašinų.


Pasiūlymas: Sukurti mechanikų firmos direktoriui ir pavaduotojui komandą /kma. Mechanikų firmos valdžia parašę šią komandą galėtų pamatyti - koks darbuotojas šią savaitę atitempė daugiausiai serverio mašinų ir /kurmasina. Tai pat rodytų koks darbuotojas per visą laiką yra daugiausiai į KMA atitempęs /kurmasina ir serverio tr.priemonių.
Naudinga, nes: Darant konkursą firmos darbuotojams būtų gerai matyti pačiai valdžiai kas laimi, nors ir darbuotojai gali /dstatistika įkelti, bet tokiu atveju nereiktų kelti ir pnš. Taip pat būtų galima duoti premiją kiekvieną savaitę darbuotojui kuris daugiausiai atitempė.

wYERxYE.png

/dstatistika pridėti atliktą užduotį:

Pasiūlymas: Prie /dstatistika pridėti „Įkrauti akumuliatoriai“
Naudinga, nes: Pildant rangus/algas ir kitas sistemas darbuotojams nereiktų atskirai daryti nuotraukos.

wYERxYE.png

Kuro pylimas:

Pasiūlymas: Dabar yra, kad mechanikui kuras pilasi greičiau pasiekus 5,000 darbo patirties ir daugiau. Siūlau padaryti, kad kas 5,000 darbo patirtis kuras piltus 2 ar 4 litrais greičiau nei pylėsi paskutinį kart. Pasiekus 30-40 tūkstančių darbo patirties siūlau, kad kuro pylimo greitis kiltų kas 10,000€ darbo patirties. 
Naudinga, nes: Visgi darbo patirtis kyla, pasitobulina įgūdžius, tad ir kuras manau būtų gerai, kad greičiau piltus, su didele patirtimi darbuotojui nereiktų pilti ilgai. 

wYERxYE.png

Variklio taisymo, spalvos keitimo, variklio pakėlimo atlygis į /alga

Pasiūlymas: Padaryti, jog už pakeltą variklį, sutaisyta variklį, pakeistą spalvą atlygis eitų į /alga, o ne į rankas. 
Naudinga, nes: Na tu dirbi tokį darbą taip pat kaip ir sėdi mašinoje, parduoti įrankių dėžę - už tai eina į /alga, tad manau iš už variklio darbus irgi turi eiti į /alga. 

wYERxYE.png

Būtų smagu, jog idėjos būtų perskaitytos ir jei tikrai naudingos įgyvendintos @Invision_White

 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Prie pasiūlymų pridėjau:

Variklio taisymo, spalvos keitimo, variklio pakėlimo atlygis į /alga

Pasiūlymas: Padaryti, jog už pakeltą variklį, sutaisyta variklį, pakeistą spalvą atlygis eitų į /alga, o ne į rankas. 
Naudinga, nes: Na tu dirbi tokį darbą taip pat kaip ir sėdi mašinoje, parduoti įrankių dėžę - už tai eina į /alga, tad manau iš už variklio darbus irgi turi eiti į /alga. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...