Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Flynn_Loss

[PAMOKA] Kaip tinkamai užpildyti anketą?

Rekomenduoti pranešimai

[PAMOKA] Kaip tinkamai užpildyti anketą?

 

Kandidatuojant į direktoriaus / pavaduotojo pareigas

1. Prieš kandidatuojant į firmos direktoriaus / pavaduotojo pareigas, įsitikinkite ar gebėsite atlikti savo pareigą tinkamai, ar tam turėsite laiko, motyvacijos, ar šiam darbui jūs tinkate.

Pastaba: Pildykite tik į mėgstama, bei labiausiai suprantama firmą.

2. Perskaityti keliamus reikalavimus, bei pasistengti juos atitikti. Taip pat perskaityti anketos klausimus, susipažinti su klausimais, apgalvoti kiekvieno klausimo atsakymą, jog šis būtų rišlus, supratingas.

3. Atsakinėjant į klausimus, nuspręsti kokias mintis svarbu paminėti, o kurias ne, nenukrypti nuo klausimo, taip pat nerašyti žodžių, kurių reikšmės nežinote, sakiniuose stengtis netempti " gumos ", rašyti lietuviškomis raidėmis ( ą, ę, ė ir t.t. ), taip pat rašant nepamiršti skyrybos ( kur reikalinga padėti kablelius, brūkšnelius " , - " ir pan.

4. Užpildžius anketą, persiskaityti savo parašytus atsakymus į klausimus, ištaisyti rastas klaidas.

 

Kandidatuojant į firmą

1. Prieš kandidatuojant į firmą, įsitikinkite ar turėsite laiko.

2. Perskaityti keliamus reikalavimus, bei pasistengti juos atitikti. Taip pat perskaityti anketos klausimus, susipažinti su klausimais, apgalvoti kiekvieno klausimo atsakymą, jog šis būtų rišlus, supratingas.

3. Atsakinėjant į klausimus, pateikti teisingus duomenis, kuriuos prašo ( savo Vardą ir Pavardę, discord duomenis ir pan. ), atsakymuose nevartoti žodžių, kurių reikšmės nežinote, rašyti lietuviškomis raidėmis ( ą, ę, ė ir pan. ) , bei nepamiršti skyrybos, kur reikia sudėti kablelius, brūkšnelius ", - " ir pan.

4. Užpildžius anketa, persiskaitykite savo atsakymus, rastas klaidas ištaisykite.

 

Kandidatuojant į projekto komanda

1. Prieš kandidatuojant į projekto komanda, įsitikinkite ar jūs tinkamas šiam darbui, ar turėsite tam laiko, bei motyvacijos.

2. Perskaityti keliamus reikalavimus, bei pasistengti juos atitikti. Taip pat persiskaityti anketos klausimus, apgalvoti kiekvieno klausimo atsakymą, jog šis būtų rišlus, supratingas.

3. Atsakinėjant į klausimus, rašyti lietuviškomis raidėmis ( ą, ę, ė ir pan. ), bei nepamiršti skyrybos, kur reikia padėkite kablelius, brūkšnelius ( , - ) ir pan., nuspręsti kokias mintis svarbu paminėti, o kokias ne, sakiniuose stengtis netempti " gumos ", nevartoti žodžių, kurių prasmės nežinote, pateikti teisingus duomenis ( savo Vardą ir Pavardę, discord duomenis ir pan. ).

4. Užpildžius anketą, persiskaitykite savo atsakymus į klausimus, rastas klaidas ištaisykite.

#FlynnLoss

  • Patinka 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...