Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Turime tolimųjų reisų vairuotojų direktorių!

Rekomenduoti pranešimai

I5sHIWn.png

Sveiki, po ganėtinai nemažo praėjusio laiko, noriu pradėti rinkimų apžvalgą į TRV direktorių. Iš pradžių apie naują rinkimo metodiką. Tai per šį laiko tarpą, galiu pasakyti, kad pastebėjau kur kas daugiau minusų, nei pliusų. Visų pirma, nėra prasmės darbuotojams keltis rangus ir stengtis, kai žino, jog direktorius greitai bus pakeistas. Antra, pats DPi ar kitas atsakingas ir laikinas direktorius turi turėti pakankamai praleisti laiko serveryje, kad stebėtų ir įvertintų kiekvieną kandidatą. Dabar to laiko neturėjau ir įvertinti kiekvieną kandidatą individualiai buvo labai sunku, tačiau manau, kad nuomonę vis tiek susidariau.

Apie rinkimus. Iš pradžių buvo 7 kandidatai, iš kurių tris atmečiau ir palikau pagrindinius 4. Stebėjau jų aktyvumus, taip pat surengiau apklausą ir apklausiau direktorius, TRV darbuotojus ir kitus projekto žaidėjus. Apklausoje dalyvavo 55 žaidėjai. Tačiau visgi nuomonė buvo svarbi tik tų žaidėjų, kur buvo argumentuotos nuomonės, pasisakytos už kandidatus. O, taip nusprendžiau daryti todėl, jog ne tik sau renku direktorių, o visiems žaidėjams. Tai tiek apie rinkimus, galime aprašinėti kandidatus ir žiūrėti, kas tapo naujuoju TRV direktoriumi.

 

Q0oOOqJ.gif

Iš pradžių pakalbėsiu apie tavo aktyvumą. Per savaitę praleidai 3,137 minutes, kas yra tikrai labai daug. Pradirbai 782 minutes, kas yra 23,5 % tavo praleisto laiko serveryje. Reiškia, visą likusį laiką praleidai darydamas kitus dalykus, greičiausiai karo tipo klanų veiksmuose. Nuvežei 6 degalų krovinius, 17 tr. priemonių detalių ir 37 ginklų krovinių. Iš nuvežtų krovinių, susidarau nuomonę, jog pagrinde vežioji ginklų krovinius, o degalai yra pagal prioritetą paskutinėje vietoje. Pats teigi, man atsakydamas į klausimus, jog skiri prioritetą degalų kroviniams, o mažiausiai - ginklų kroviniams. Iš tavo atvežtų krovinių susidarau nuomonę visiškai skirtingą, tad labai gaila, kad pateiki informaciją tokią, kokią noriu, jog aš matyčiau. Nuomonė apie tave iš žaidėjų pusės yra labai įvairiapusė. Daugelis žaidėjų mato kaip draugišką, gerą žmogų ir žaidėją, taip pat teigia, jog esi klaninis ir dmeris labiau, nei TRV darbuotojas. Iš dalies galėčiau sutikti, nors nežinau kaip būtų, kaip taptum direktoriumi, tačiau įtariu, jog vis tiek skirtum didžiąją dalį skirtum savo laiko malonumui - šaudymui. Visgi TRV darbas ir klanas, aš nežinau ar tai labai suderinamas dalykas, nesuprantu, kodėl netampi kokios GP firmos direktoriumi, kur tave toje pozicijoje tikrai matyčiau. Tačiau, neturiu tau nurodinėti į kitur pretenduoti ir į kur ne. Asmeniškai aš, mąsčiau ir lyginau tave su kitais kandidatais. Žiūrėdamas į kitus kandidatus, priėjau išvadą, jog neseniai atėjai dirbti į TRV, taip pat per savaitę ypatingai mažą laiko tarpą praleidai dirbdamas, o daugiau užsiimdamas kita veikla, man visa tai sudaro įspūdį, jog ir tapęs direktoriumi nebūsi ypatingai susikoncentravęs tik į TRV darbą. Taip pat visiškai neseniai išėjai iš juodojo sąrašo, tai norėčiau daugiau ateityje tave siekiant vieno ar kito posto, kad daugiau laiko praleistum ir net neabejoju, jog kažkada tave pamatysiu direktorių komandoje. Ačiū už įdėtą darbą ir laiką, kurį skyrei kandidatavimui.

 

h20dkro.gif

Noriu pradėti nuo to, kad grįžai į projektą visiškai ką tik, nors seniau pamenu buvai puikus Taksi pavaduotojas. Esi ir puikaus charakterio ir jeigu apsisprendei būti direktoriumi, aš labai esu laimingas, jeigu tave matyčiau direktorių komandoje. Tačiau apie direktorių dar ne dabar. Pakalbėkim apie aktyvumą. Per savaitę praleidai serveryje 3,622 minutes, rekordiškai daug ir labai mažai atsilikai nuo aktyviausio kandidato. Per savaitę pradirbai 2,732 minutes, kas sudaro 75,4 % tavo praleisto laiko serveryje. Nors ir žinojau, kad dirbi daug, bet dar kartą galima patvirtinti, kad esi labai aktyvus tiek serveryje, tiek TRV darbe. Kalbant apie pravežtus krovinius, pravežei per savaitę 67 degalų, 48 tr. detalių ir 86 ginklų dėžių krovinius, taip pat pristatei dvi transporto priemones. Visų krovinių ganėtinai tolygiai atvežei, todėl galiu pasakyti, kad tikrai puikūs rezultatai. Visą nuomonę išsakiau apie tave, noriu šiek tiek paskaityti ir pasidalinti nuomone, ką mano apie tave žaidėjai. Daug pasisakymų buvo, jog ne ypatingai žinomas ar pastebimas žmogus, taip pat rašo, jog ne tiek daug reiškiesi. Priėjau išvadą prie šių teiginių, jog neseniai pilnai sugrįžai į projektą, pradėjai žaisti vėl intensyviai, todėl galimai dar ne visi žmonės tave pastebėję. Tačiau daug buvo komentarų, jog esi nuoširdus, draugiškas ir padedantis žmogus, kas iš tikrųjų akivaizdu. Taip pat tavo ryžtas matosi, pats teigi, jog direktoriumi išbūtum net pusę metų. Žinau, kad esi labai puikus žmogus, tačiau kažkada ir man rašei, jog grįžai į projektą prieš pat ar net per rinkimų pradžią. Šioje vietoje ir susiduriu su didžiausiais klaustukais, dėl kurių vis dar svarstau, ar šį faktą praleisti ir praleisti ar visgi ne. Žinau, kad turėčiau puikų žmogų direktorių komandoje, tačiau ar būčiau teisingas kitų žaidėjų atžvilgiu? Nežinau..

 

puLJ4dW.gif

Kitas kandidatas, su kuriuo ne pirmą kartą matomės šiuose TRV rinkimuose. Jau du kartus užėmei antrą vietą mano rengiamuose rinkimuose į TRV darbą ir tai dažniausiai atsitikdavo todėl, kad būdavai prieš tai ne ypač aktyvus, o paskutinį kartą nedaviau todėl, nes buvo greitai egzaminai. Iš tikrųjų esi tikrai neblogas variantas, tačiau vis išlenda kažkokių trūkumų, dėl kurių ir nepraleidžiu į kitus etapus. Tačiau iš pradžių, apie aktyvumą. Per savaitę praleidai 1,618 minučių, iš kurių pradirbai 1,331 minutę, o tai sudaro 82,3 % praleisto tavo laiko serveryje. Aktyvumas nėra mažas, kiekvienas pagal savo galimybes, o ir labai daug laiko praleidi sėdėdamas tr. priemonėje, vežiodamas krovinius. O, krovinių per savaitę tu pravežei 36 degalų, 49 tr. detalių bei 11 ginklų krovinių. Nėra kosminis skaičius, tačiau matosi, kad prioritetą skiri degalams bei tr. detalėms. Tavo asmenybė yra kaip yo-yo, kur viskas labai keičiasi. Kartais esi aukštumoje, kur noriu jau uždėti tau direktorių, tačiau viskas apsisuka į kitą pusę. Turbūt būtent dėl šių priežasčių tau ir nedaviau direktoriaus pareigų jau du kartus. Šis kartas net neabejoju, jog gali būti ir trečiasis, nes vėl keli daugybę klaustukų. Nekalbu apie tavo patirtį, nes akivaizdu, kad jos turi. Jei tave paskirčiau direktoriumi, žinau, kad neturėčiau rūpintis kaip tau seksis direktoriauti, nes žinau, kad tai sugebėsi padaryti. Tačiau man kyla kitų abejonių, kiek būsi motyvuotas ir kiek ilgai galėsi išbūti, ar tu būsi tiek aktyvus, kad būtum labai geras direktorius? Šios mintys mane kankina, nes kaip ir norėtųsi tau duoti direktorių, bet tada pasižiūriu į kitus kandidatus ir galvoju: kuo jie prastesni už tave? Galbūt ir yra prastesni, nes tu esi lojalus. Tu bandei 4 ar 5 kartus patekti į darbą TRV, kur tavęs nepriėmė. Taip pat bandai tapti direktoriumi jau trečią kartą vien pas mane rinkimuose, o neseniai kandidatavęs į mechanikų direktorių, tiesiog supratai, kad visgi tu turi išlaukti to TRV direktoriaus. Kalbant apie žaidėjų nuomones, jos yra labai įvairios. Vieni rašo, jog nematytas ir negirdėtas, taip pat teigia, jog esi nedraugiškas, mėgstantis įžeidinėti. Tačiau visiškai kitokių nuomonių pamačiau ir susilaukiau iš žmonių, kurie argumentuotai pateikia nuomonę. Argumentuotos nuomonės puikiai išdėstė tavo palaikymą, pagrįso ir argumentavo, kodėl tu esi geresnis už kitus kandidatus. Daug galėčiau vardinti ir sakyti apie tave, tačiau ačiū, jog išlieki lojalus ir bandai dar kartą tapti direktoriumi.

 

W7vwxPz.gif

Naujas veidas TRV darbe, kuris yra labai aktyvus ir perspektyvus darbuotojas. Neturi vadovavimo patirties, tačiau esi lojalus, atrodai motyvuotas ir dar kartą pasikartosiu - labai aktyvus. Nežinau ar tavo aktyvumas pakilo per rinkimus, ar ne, bet prieš juos nebuvai pats aktyviausias darbuotojas. Galbūt susidėjo viskas ir į tai, kad kaip ir pats teigi, turėjai problemų su internetu. Tačiau ne apie tai, pakalbėkime apie tavo aktyvumą. Esi aktyviausias iš visų kandidatų, per praeitą savaitę praleidai 3,687 minutes. Iš jų pradirbai 2,808 minutes, kas sudaro 76,1 % tavo praleisto laiko serveryje. Aktyvumas tikrai didelis, procentas irgi. Matosi, kad TRV darbe esi atsidavęs, didžiąją laiko dalį praleidi dirbdamas. Per savaitę pravežei 20 degalų, 27 tr. detalių, 81 ginklų dėžių krovinių, taip pat pristatei 16 tr. priemonių. Nors girdėjau, jog teigei, kad tavo prioritetas yra degalų kroviniai, visgi akivaizdu, kad ginklų krovinius vežei daugiausiai. Taip pat pastebėjau, jog dažnai priėminejai užsakymus forume, kas yra iš tiesų gerai. Dabar noriu šiek tiek pakalbėti apie žmonių nuomonę. Daugelis žmonių įžvelgia tavo aktyvumą, mato perspektyvą. Taip pat kiti pabrėžia, jog esi naujokas, turintis gana mažai patirties, o dar treti sako, jog apie tave nelabai girdėję. Pilnai tikiu, jog esi perspektyvus asmuo, puiki asmenybė. Nors ir nebuvai pats aktyviausias prieš rinkimus, tačiau rinkimų metu parodei tikrai įspūdingą aktyvumą, net kelis kartus suabejojau tavo sveikata, nes pražaisdavai labai daug. Tačiau nežinau ar viskas remiasi į aktyvumą, matau, jog teigi ne vien teisingą informaciją. Tu per savaitę laiko pravežei vos 20 degalų krovinių, nors teigi, kad esi vienas iš pagrindinių asmenų, kuris pripildo degalines degalais, bet ar tai tiesa? Tu keturis kartus atvežei daugiau ginklų krovinių, nei degalų, ar šioje vietoje save tikrai reikia iškelti? Nemanau. Visgi negaliu priimti tai kaip rimto fakto, kadangi galbūt ir suklydai tam tikrose vietose, nes kaip TRV darbuotojas, esi tikrai puikus, atlieki darbą labai gerai. Kyla abejonių ar tu turi pakankamai kompetencijos ir patirties vadovauti, kadangi neturėjęs esi pareigų jokių, klausimas ar dar nėra per anksti užimti tokio svarbaus darbo direktoriaus pareigas, gal visgi ši pozicija ne naujokui. Tokios ir panašios mintys mane kankina, kai reikia išsirinkti vieną kandidatą, kadangi tavo aktyvumas, pastangos ir potencialas man atmeta tavo visus kitus likusius minusus, tačiau tiesiog, noriu padėkoti, jog nepabijojai ir išdrįsai tapti kandidatu.

 

dHc8ubU.gif

Tai vienas sunkiausių mano rinkimų, kur visgi aš tariu tą pagrindinį ir galutinį verdiktą. Noriu iš pradžių nuoširdžiai padėkoti @Turbo_Max, @Arminas_Carleone, @John_Capone, @Linas_Svc ir @Kevin_Ots už aktyvų dalyvavimą TRV direktoriaus rinkimuose. Nuoširdžiai sakau, jog esate verti VISI direktoriaus pareigų, tačiau turbūt puikiai suprantate, jog turiu atmesti ir pasirinkti vieną variantą. Pagrindinius kandidatus, kuriuos išskyriau, tai yra Kevin_Ots, Linas_Svc ir John_Capone. Šie, visi trys, kandidatai šiuo momentu yra stipriausi varžovai TRV direktoriaus rinkimuose. Bent vieną kandidatą atmesti yra labai sunku, kadangi vienas turi minusų vienoje vietoje, kitas jau kitose. Esate labai panašūs ir kartu skirtingi varžovai. Jeigu galėčiau, paskirčiau jus visus direktoriais, tačiau to padaryti neįmanoma. Tačiau ilgai mąstęs ir apmąstęs visas galimybes, sprendimą aš turiu. John'ai, esi puikus žmogus, bet tikrai neseniai grįžai į projektą ir dar visgi reikėtų kažkiek padirbėti ir pasistengti, prieš gaunant direktorių, turbūt tą ir pats supranti. Kevin'ai, esi turbūt potencialiausias kandidatas, tačiau visiškai neturintis patirties, ne tik vadovavimo, bet ir TRV darbe. Ilgai mąsčiau ar rizikuoti ir tiesiog tau duoti direktorių, bet visgi yra kitas kandidatas, kuris ne ką prastesnis už kitus. Tas kandidatas yra Linas, kuris galbūt nėra pats aktyviausias kandidatas, tačiau akivaizdu, jog daugiausiai patirties turintis žmogus tiek TRV darbe, tiek projekte iš šių, trijų kandidatų. Be to, jau du kartus nedaviau TRV direktoriaus pareigų, nors jų manau jau nusipelnei. Neįsivaizduoju kiek turi tos motyvacijos, kiek ryžto ir pasirengimo, bet būtent tave noriu pasveikinti, tapus naujuoju TRV darbo direktoriumi! Didžiausios sėkmės, jeigu reikės, tikrai žinai kur kreiptis, o šiaip nenuvilk žaidėjų, o ypač manęs!

 

* Jeigu Linui nepavyks išbūti direktoriaus pareigose 30 dienų, TRV direktorių išrinksiu iš likusių dviejų kandidatų, jeigu jie to norės.

 

 

 

  • Patinka 16
  • Ačiū! 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai Lineli su garbinga poziciją, viliuosi subursi tikrą komandą

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu drg

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

nu ja tenais jeu zinau kur nebeisiu o ir adwenteli baiges zinau ka darisiu nu tik pasakau nesweikinu aisku

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinam Lina mldc

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu nauja valdzios nari, tikiuosi turi idomiu ir nematytu ideju kaip kazkada sugalvojo sleshas. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu @Linas_Svc Pagaliau tavo svajone išsipildė :) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai ir sėkmės darbuose 😉

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

kzn ar klaidu buna giwenime, bet lineli nu cipa laikik jau ir wisus metus uz tai kad pramazinai belekiek kzn sekmes ir graziu svenciu.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, sėkmės vadovaujant :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Lol geras dirką gavo tas , kur net pildydamas į darbą anketą į TRV nepatekdavo nu žodžiu aš be žodžiu :D .

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 2 minutes(-čių), Zygis_Inferno rašė:

Lol geras dirką gavo tas , kur net pildydamas į darbą anketą į TRV nepatekdavo nu žodžiu aš be žodžiu :D .

O pas mane pateko. Nežinau, bet seniau mąsčiau, jog esi tikrai protingas žmogus, tačiau visi klysta.

Kai dėl tokių problemų nepatenka žmogus į darbą, tai ką jam daryti reikia? :) http://prntscr.com/w4vywn

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 20 minutes(-čių), Einaras_Bmw rašė:

Apie rinkimus. Iš pradžių buvo 7 kandidatai, iš kurių du atmečiau ir palikau pagrindinius 4.

gera matematika, sveikinu naująjį direktorių ❤️ 

  • Haha 8

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Puiki analizė. Bet išrinktas kandidatas pagal blogiausią aktyvumą, produktyvumą... Ateis laikas, kai į savaite pražais 900 minučių ir bus neatlikta pilnas funkcijų darbe. Tikekimes nenuvils ir nesugadins darbo kokybės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu trv direktorių. Sėkmės.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Smagu matyti gerą analizę, didžiausi sveikinimai Linui, norėsiu patekti į firmą ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su direktoriumi, tikiuosi aktyvuma pagerinsi🤨

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...