Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 3 / 200

Versija: LV 7.7.6


Auris_East

Atsiliepimas apie projektą - Auris_East

Rekomenduoti pranešimai

Atsiliepimas apie projektą - Auris_East

 

Prisistatymas

Na tai sveiki las-venturas serverio žaidėjai, esu 19 metų vaikinukas vardu Aurimas, esu draugiškas, mėgstantis pajuokauti, kartais paprieštarauti žmogus, Samp'u domiuosi jau tikrai ilgą laiką, panašiai nuo 2012 metų. Per tą laiką žaidžiau tikrai ne daugelyje projektų, tačiau patyriau daug. Esu tas žmogus, kuris nevaikšto iš vieno, į kitą projektą, aš ieškau tokio, kuris mane sudomintų ir man paliktų didžiulį įspūdį ir norą žaisti šiame projekte. Žinoma šiame projekte esu tikrai neilgai ir daug apie jį galbūt nežinau, tačiau jame žaisti pradėjau ankščiau ir dirbau GP, galima sakyti visą laiką, tačiau susidėliojo taip, kad teko atidėti samp į šalį, todėl dabar grįžęs į projektą noriu parašyti trumpą nuomone apie jį.

 

Mano mėgstamiausios sistemos, bei veiklos šiame projekte

Viena iš mano patirtų ir manau mėgstamiausių sistemų tai buvo pokeris, šioje sistemoje yra įdėta daug darbo, ko kituose projektuose trūksta, prie pokerio stalo galime visi susirinkti, pachilinti, kartais pasipykti dėl pralaimėtų pinigų, nes tikrai yra tokių žaidėjų. Pliusai apie pokerį - žaidėjai gali pasidaryti sau laisvą minutėlę ir susitikti su visais serverio žaidėjais, puiki progą pasikelti sau pinigėlių ir nusipirkti kažką gražaus, man patinka idėja ir jos išdėstymas. Tačiau mano manymu yra ir minusų. Minusai apie pokerį - Manau vienas pagrindinių minusu pokeryje yra stalų suskirstymas pagal žaidėjų lėšas, mes atvykę naujokai į naują projektą tikrai norime išmėginti pažaisti šį žaidimą, bei pažiūrėti, ką mes galime laimėti arba pralaimėti žaisdami, tačiau visuomet atsiranda toks dalykas, kad naujokai neturime tikrai daug pinigėlių ir todėl negalime žaisti su visais, ką turiu omenį tai sakydamas, dauguma žaidėjų žaidžia tik su aukštomis sumomis, ko mes naujokai neturime, o prie mažesnių stalų retas žaidėjas žaidžia. Čia yra mano manymu vienas iš didžiausių minusu pokeryje, tačiau ši sistema turi daugiau pliusu negu minusu, tai why not? 

Kalbant apie veiklą, tai kol kas mėgstamiausia veikla yra Ginklų Prekeiviai, tačiau dar daug darbų nebuvo išbandyta, todėl daug pasakyti negaliu. Kodėl GP yra mano mėgstamiausias darbas. Per tą laiką, kiek teko žaisti ir dirbti šiame darbe, labiausiai patiko ginklų pervežimas iš sandėlio į bazę, kadangi visuomet buvo azarto tai daryti, pagrindinis azartas manau yra tas, kad bet kada tave gali sustabdyti teisėsaugos pareigūnas, kas yra baisiausias dalykas dirbant GP darbe. Žinoma labai patinka tas ginklų pardavinėjimas, todėl šis darbas buvo kaip tik man. 

 

Projekto bendruomenė 

Tikrai didžioji dalis bendruomenės yra tikrai draugiški, yra tokių kurie matosi, kad iškart yra prie hebros, yra tokių kurie yra labiau užsidarę savyje, tačiau kai reikia jie tikrai moka parodyti ką gali, žinoma yra tikrai didelė dalis ir tokių žaidėjų kurie jaučiasi labai aukštesni už kitus, paklausi paprasčiausią klausima, o jis tau atsako "Keiksmais" ir tas tikrai nuvilia ir kartais net nesinori žaisti serveryje. Na bet sakau nebloga dalis yra kurie tikrai yra draugiški ir moka padėti, yra tolerantiški ir taip toliau :)

 

Ko norėčiau pasiekti šiame projekte

Šiame projekte pirmiausia norėčiau pasieki kokio nors darbo pavaduotojo pareigas, žinoma tuomet einant laikui galbūt ir direktorių. Manau tai būtų mano pagrindinis žingsnis kurį noriu pasiekti šiame projekte :)

 

Su jumis buvo Las-Venturas žaidėjas Auris_East ir visiems gražaus žaidimo :) BYE

  • Patinka 8

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labai fainas aprašymas man patiko. Seniai tokių nemačiau :D

Jeigu norėsi pereiti į teisėsaugą rašyk, suderinsim.

Susisiek žaidime, duosiu 1.000.000 ant pokerio :D

  • Sutrikęs 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Tikrai smagiau apibūdinai viską, sėkmės!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...