Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Boris_Brejcha

Atsiliepimas apie projektą - Boris_Brejcha

Rekomenduoti pranešimai

Atsiliepimas apie Las-Venturas projektą.

Kas aš toks esu? [Prisistatymas]

Na tai labas :) Esu vardu Ugnius, 15 metų vaikinas iš Kauno. Laisvalaikį leidžiu su draugais mieste arba prie kompiuterio žaisdamas SA:MP'ą, bei kitus žaidimus. SA:MP Pradėjau žaist nuo 12 metų [2018 metų pradžios]. Dar žaidžiu League Of Legends, bet jau atsibodo, nes kūrėjai padarė, kad būtų sunkiau susirinkt LP taškų, jog pasikelt rang'ą.

adS6yyg.png

  • Mano nuomonė apie Las-Venturas projektą.

Pradėsiu nuo teisėsaugos bei gaujų sistemų, kurios gan sužavėjo. Tam tikru laiku vyskta narkotikų zonos, kurioje klanai bei teisėsauga kariauja tarpusavį dėl narkotikų sunaikinto ar surinkto kiekio. Daugiausiai surinkę ar sunaikinę narkotinių medžiagų pusė laimi. Šiame serveryje yra C-BUG, kuris truputį nepatinka, kuomet sušaudo per sekundę pilną apkabą į tavę ir guli sukritęs :D.Teisėsaugos sritis  gan patiko, dėl darbinio transporto - Infernus bei Slaptosios Policijos srities, kurioje naudojami sportiniai automobiliai kaip darbiniai. Teisėsaugos srityje yra skydas, bei liemenė, kuri mažina gaunamą žalą. Klanams yra padaryta didesnė galimybė laimėti narkotikų zoną/šturmą bei kitą pasipriešinimą prieš Teisėsaugą, nes Klanų nariai turi narkotines medžiagas, bei gėresnius ginklus, kaip Desert Deagle, Sniper ir t.t. Mano nuomonė apie serverio MAPP'ų darbą. Prisijungęs į serverį nusipirkau bilietą į Las Venturas miestą, po kiek laiko skridau su liektuvu, kuriame buvo parašyta maža istorija. Atskridus į Las Venturo miestą turėjau galimybę pasirinkti tarp "Pradėti žaisti" arba "Žiūrėti apmokymus" už kuriuos galima gaut 2.000 serverio valiutos. Praėjęs apmokymus, prie manęs atsigetino serverio administratorius kuris paklausė ar reikalinga pagalba aprodant serverį bei vygdant misijas. Administracija tikrai labai maloni bei šauni, bet žaidėjai labai mandri ir bandantys kažką įrodyti. Štai kokia mano nuomonė apie šį serverį.

 

  • Kaip sužinojau apie šį projektą? Koks mano tikslas šiame projekte?

Į Google parašiau SA:MP serveriai, kuriame pamačiau Las-Venturas projektą, užsiregistravęs į forumą pradėjau landžioti po visas temas, serverio aprašymą, modifikacijas, darbus bei kitas temas. Šiame projekte noriu įsidarbinti į kiekvieną darbą su pakvietimu, susirasti sau mėgiamiausią darbą, ir jame siekti pavaduotojo arba direktoriaus pareigų. Su laiku viskas įmanoma!

adS6yyg.png

  • Radus klaidų prašau susisiekt forume, arba discord programoje.
  • Patinka 3
  • Naudinga! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Ačiū už atsiliepimą. Linkiu sėkmės serveryje ir susisiek dėl atlygio (55.000€)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...