Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Einaras_Bmw

Mechanikų direktorių rasti pavyko!

Rekomenduoti pranešimai

yNP0jrL.png

Iš pradžių noriu pradėti nuo padėkų. Visai neseniai Mechanikų direktoriaus pareigas paliko Frankis_Electro. Direktorius išbuvo pareigose virš 40 dienų. Per visą šį laikotarpį pasirodė tikrai neblogai. Įgyvendino savo sugalvotas svajones, visada teiraudavosi ir klausdavo patarimų, kaip Mechanikų darbą padaryti dar geresniu. Smagu, kad tokį žmogų turėjome direktorių komandoje. Ačiū tau ir iki susimatymo!

Kalbant apie rinkimus, jie buvo kitokie. Kodėl kitokie? Norėjau kažko naujo, įdomesnio. Atsibodo kažkaip tas pats per tą patį, tos paprastos anketos ar praktikos. Rinkimuose mano naudota lygių sistema ganėtinai pasiteisino. Norintys tapti direktoriumi, turėjo šiek tiek pasistengti. Į užduotis stengiausi įdėti kuo daugiau organizavimo užduočių, tam, jog būsimi vadovai išeitų iš komforto zonos jau dabar ir surengtų akciją, veiklą ar darbo event'ą darbuotojams. Nors ir atrodo, kad šie rinkimai labiau lenktynės, kas greičiau pasikels aukščiausią lygį, bet tai nėra visiška tiesa. Norint tapti kandidatu, reikia pasistengti, bet neįmanomų užduočių tikrai nebuvo. Nežinau ar dar tokią rinkimų metodiką naudosime ateityje, bet šį kartą man visai pasiteisino būtent tokie rinkimai. Šiuose rinkimuose buvo pagrindiniai 6 kandidatai, nors iš pradžių norėjo bandyti savo kandidatūrą kur kas daugiau žaidėjų. Galbūt išsigando kitokios rinkimų metodikos, bet džiaugiuosi, kad atsirado motyvuotų žaidėjų, kurie dalyvavo.
 

Kandidatai, kurie buvo pradėję keltis lygius, tačiau buvo atmesti:

1. Arnas_Pmv - iš pradžių daug tikėjausi iš šio kandidato, tačiau aktyvumas pakišo koją, dėl to ir daugiau            nebeanalizuosiu.
2. Arminas_Carleone - realiai toks jausmas, kad pasiimtų bet kurį direktorių, nes visur bando. Nelabai pildė ir lygių sistemos, matau daug stipresnių kandidatų.
3. Mister_Audi - vidutinis aktyvumas, tačiau viskas kaip ir būtų gerai. Keliesi lygių sistemą, nors ir ne per aktyviai, tačiau keliesi. Pabendravus Discord'o programoje, pasirodei šaunus žmogus. Turi daugiausiai patirties iš visų turbūt kandidatų, tačiau to nepakanka. Lygint pradedu su kitais kandidatais ir matau, kad jie stipresni už tave. Visgi renku geriausią variantą, nors tu tarp tų trijų vos nepatekai, tačiau pritrūko. Tikiuosi, kad šis rinkimų laikotarpis tau davė kažko naujo, tačiau dar ne šį kartą.

 

CXuTUGp.png


|SpUY9rN.png

fU6Jkev.png

Neseniai nušalintas nuo Medikų direktoriaus pareigų, savo laimę bando Mechanikų direktoriaus rinkimuose. Ir tai nėra blogai. Galbūt pasimokei iš klaidų, supratai kodėl tave turėjau nušalinti ir esi pasiruošęs dirbti vėl. Buvai tikrai geras direktorius, atlikai savo darbą gana gerai, nekalbant apie taisyklių pažeidinėjimus ir elgesį. Kalbant apie tavo aktyvumą, tai esi aktyviausias iš visų trijų kandidatų. Pražaidi daug, pradirbi taip pat, tas džiugina. Lygių sistemoje dalyvavai aktyviai, juos kėleisi taip pat. Varžėtės pagrinde kartu su Simu, kuris greičiau pasikels, manau tas užkeltas azarto lygis ir padėjo taip greit pasikelti. Kalbant apie tavo pravestą veiklą, tai buvo šiek tiek persistengta. Iš didelio rašto, išeini iš krašto. Panaši situacija ir čia atsitiko. Labai neaiškus buvo visas paaiškinimas, nebuvo tiek daug veiksmo, kiek norėjosi. Labai atsibosta tiek man, tiek darbuotojams sėdėti ir nieko neveikti, laukti kol tavo eilė ateis, o kitu laiku tiesiog nieko nedarai. Galėtų veiklos būti tokios, kur visada būtų visi darbuotojai užimti, manau, kad tikrai daugeliui patiktų. Šiuo atveju, teisėsauga pirmoje užduotyje išvis veiklos neturėjo. Buvo veikloje tikrai balaganas, kažkaip norėta daug padaryti, kažką įdomiau, bet nesigavo kaip planuota. Tikrai nebuvo veikla pati įdomiausia ir geriausia, nors galas šiek tiek pagerino situaciją, bet ne itin sužavėjo. Verta pasidžiaugti, jog pasikvietei ne vieną darbą, o net dvi, tai tikrai kažkas įdomiau. Apibendrinant, tai tikrai esi pasitaisęs į gerąją pusę. Nežinau ar dėl to, jog nesi direktorius, ar tiesiog atėjo į galvą nušvietimas. Uždaviau tau, kas tave rekomenduotų, tu atsakei gal net šešis vardus. Su vienu iš jų susisiekiau, pasakė, kad galbūt dar per anksti tau, tą patį manau ir aš. Tikrai įsivaizduoju tave kažkurio darbo direktoriumi, tačiau šiuose rinkimuose aš matau stipresnį kandidatą.

 

JAMzccv.png

Atvirai - nematytas, negirdėtas ir neaiškus žaidėjas. Nors iš tikrųjų negaliu taip teigti, nes esi buvęs Medikų valdžioje. Man patinka, kad esi veiklus žmogus, puikiai dėstai mintis. Taip pat esi ir aktyvus, pražaidei ir praleidai serveryje tikrai nemažai, turi daug Mechanikų darbo patirties. Tau šie rinkimai ėjosi labai gerai, kėleisi greitai lygių sistemą, buvai aktyvus. Tačiau užkliuvo tas, kad padarei klaidą bandydamas „subugginti“ tr. priemonių pristatymą ir draugo paprašei, jog duotų fūrą nuvaryti į KMA. Išties tada galvojau, kad galbūt tave diskvalifikuoti iš rinkimų, bet kažkaip tą kartą sudvejojau. Pasikalbėjau su tavimi, tu supratai savo klaidą, o ir man ji nepasirodė itin svarbi. Visgi čia vyko tokios kaip lenktynės, kas greičiau pasikels lygį. Nematau tiek daug blogo tame ir dėl to, kad paprastai tokių dalykų tikrai nedarytum. Kalbant apie tavo kandidatūrą, tai ji išryškėjo tada, kai pradėjai keltis lygius. Pradėjau matyti tavo norą ir galimybes tapti direktoriumi. Smagu ir tai, kad turi nemažą palaikymą iš valdžios pusės, tas tikrai džiugina. Kalbant apie tavo pravestą veiklą, tai ji šiek tiek pro šoną irgi. Kaip ir Carlui sakiau, nesuprantu tų laukimų, kai turim 25 minutes kokias laukti, kol ateis tavo eilė ir užtrukti 1 minutę. Tačiau veikla šiek tiek geresnė buvo, daugiau galbūt darbuotojų įtraukta į darbą buvo, kažkaip man patiko labiau. Vertinant viską, asmeniškai man Tu atrodai stipriausias kandidatas iš visų. Galbūt buvo padaryta kažkiek klaidų, bet aš tave matau Mechanikų darbo kėdėje. Tad noriu tave pasveikinti tapus naujuoju Mechanikų darbo direktoriumi. Nenuvilk ir įgyvendink savo svajones! Sėkmės pareigose.

qItl5HY.png

Žmogus, kuris vertas daug, bet ne visada tai parodo geriausiai. Labai dažnai bandai į įvairius darbo direktorius pildyti, realiai nesuprantu ar tu nori pareigų bet kokių, ar kažkurio tik vieno darbo. Kita vertus, tu man šiuose rinkimuose pasirodei kažkokiom naujom spalvom. Ypač man patiko tavo sugalvotas kahoot'as, kuris buvo tikrai gana įdomus. Tavo aktyvumas yra tikrai neblogas, pradirbi irgi nemažai. Iš valdžios palaikymą taip pat turi. Atvirai, tai esi tikrai neblogas variantas, manau būtum neblogas ir kandidatas. Gaila tik tai, kad lyginant su Simu ar Carlu, tu ganėtinai silpnesnis atrodai. Mažiausiai turi Mechanikų darbo patirties, prasčiausias ir aktyvumas. Nespėjai pasikelti dar rango, galbūt dėl laiko stokos. Kažkaip visada kandidatus lyginu vieną su kitu, šį kartą tu man pasirodei tikrai gerai, net nesinori tavęs nuvilti. Nežinau ar suprasi mano pasirinkimą, tačiau nėra taip, kad aš ant tavęs užsisėdęs ir tau nenoriu duoti pareigų dėl kažko. Atsitinka visada taip, kad geresnių atsiranda. Dabar žiūriu į Simą, nu jis prieš tave geriau atrodo. Jis daugiau patirties turi, yra daug aktyvesnis, sugebėjo per trumpą laiką padaryti išties nemažai. Kažkaip uždėti didelį pliusą iš oro ant tavęs ir nuvertinti kitą, ne mano stilius. Gaila, kad neišeina tau duoti pareigų, nes manau, kad būtum neblogas variantas, bet duodu geriausiam. Ačiū tau, kad kandidatuoji ir stengiesi, tačiau ne šiandien.
 

qGW5AVJ.png
 

Tikiuosi, kad priimtas sprendimas pasiteisins. Noriu pasakyti ačiū visiems, kurie bandėte ir dalyvavote. Negaliu išrinkti Jūsų visų, turiu išrinkti tik vieną. Buvo daug gerų variantų, galbūt esu per daug silpnas, kad negaliu tvirtai apsispręsti, bet sprendimą buvo priimti sunku. Neužpykite, jeigu netapote direktoriais būtent Jūs, visi turėjote vienodus šansus, prieš nei vieną nesu nusistatęs. Tačiau kartais nutinka taip, kad vieni būna geresni už kitus.

  • Patinka 15
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naujaji direktorių rodyk KA MOKI Simai :) 

ačiū @Einaras_Bmw už gražius žodžius ❤️ Kitam kartui pasiruošim stipriau 💪

Redaguota nario Carl_Phelps
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai Simui, sėkmės darbuose.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu simai! @Carl_Phelps sėkmės kitą kartą broli xddd

  • Patinka 2
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu tikrai didžiausia sveikinimai Simui! 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, tikrai vertas.

 

 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu *pypiec* čia tikrą sensacija nuo Pd iki drk :D iš  tavęs tikrai nesitikejau , kad taip tau išeis , net negalvojau , kad būsi drk rimtai nesupyk :D . O jei rimčiau , tai didžiausi sveikinimai @Simas_Dev palik mane darbe , pažėsim ką moki :D , pats buvęs mechu drk irgi pirmos pareigos man tada buvo bus įdomu Pažėt  , kaip tu tvarkysies :D , bet manau , kad pasiseks , tai dar kartą sveikinu Simai🤝.

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pagaliau sužibėjo ir gavo direktorių tas žmogus, kuris beveik nebuvęs tokiame poste ir davė jam šansą pasireikšti. Labai gerbiu @Einaras_Bmw sprendimą ir pasirinkimą. Šaunuolis! O tau, Simukai palinkėsiu tik sekmės ir kuo ilgiau išlaikyti pareigas ❤️

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai ir sėkmės s darbuose. 🙂

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai, linkiu sėkmės ir motyvacijos direktoriaujant, neaktyviausias pavaduotojau :P

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, bičiuli🥰🥰 @Simas_Dev

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujam veidui direktoriaus pareigose, tikėjausi kažkaip, jog Carlas gaus :D

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 5 valandas(-ų), Matt_Evans rašė:

@John_Capone tikejausi brolau atrasti Tave čia, klydau...

galvojau, bet apsisprendziau kad ne🤣

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Simas_Dev Tikrai nesitikėjau :D Linkiu gero direktoriavimo tikrai manau, kad susitvarkysi ir išbūsi direktoriu daugiau kaip mėnesį. Sekmės! :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai kolega

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį direktorių.
Sekmės darbuose. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...