Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.7


Sex_Car

peikiu Deivis_Dash

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Him_Hin
2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Deivis_Dash
3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: viskas prasidojo taip as vaziuoju is mane stabdo ir as stoju jis islipa is masinos persauna man furos padangas ir as islipu issitraukiu ginkla ir stoviu ir po 1min mane surakina Deivis_Dash ir nezino ka daryti raso kad desiu free starus ir keikesi izeidineja mane ir neturiu irodimu jokiu kaip jsu tokius i darba priimat as jau nebesuprantu kiek tiek mentai nusirita ai ir dar sokineja per rampa tipo fura!!! ai poto 5min as ji pradejiau sauditi ir mane surakino ir paliko gerai kad kitas mentas atrakino !!!
4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimąhttps://imgur.com/G6DNUjo https://imgur.com/JyKT7w2 https://imgur.com/yr4DfKi https://imgur.com/xiXyLwb

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, visu pirma tu nestojai. Visu antra atsiprašau, kad pasikarsčiavau my bad.  (ai poto 5min as ji pradejiau sauditi ir mane surakino ir paliko gerai kad kitas mentas atrakino !!!) tau čia normalu atrodo? :D Būčiau uždėjas žvaigždutes tačiau įrodymai nufilmuoti blogai. Dėl vieno pripažystu, truputi nervai neatlaikė. my bad.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...