Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dominykas_Miguel

Išrinktas vadovas Policijos firmai

Rekomenduoti pranešimai

8L1k9qc.png

Išrinktas vadovas Policijos firmai

xGbMiiY.png

Komentarai apie kiekvieną kandidatą:

Tomas_Wtf - kandidatas, labai seniai (prieš 8 metus) buvęs teisėsaugos valdžioje, užėmęs Policijos direktoriaus ir Spec. Pajėgų pavaduotojo pareigas. Kaip pats minėjai, sekėsi ne itin gerai, kadangi buvai labai jaunas (jeigu matematika neapgauna, buvai dešimties). Anketoje daug kalbi, kad norėtum daug ką pakeisti, tačiau visiškai nepamini, ką norėtum pakeisti. Ateityje žinok, kad pildant į direktorius, reikia ne vien rodyti, kad esi pasiruošęs kažką keisti, bet turi ir papirkti savo idėjomis prižiūrėtoją, tam, kad būtų į tave atsižvelgta, kaip į tinkamą kandidatą. Į atsakymą, kodėl direktoriumi turėtum tapti tu, atsakei, kad nebūtum labai geras direktorius, bet esi geras žmogus. Smagu, tačiau visų pirma reikiap pačiam tikėti, kad būtum geras direktorius ir kuo tiksliau išreikšti savo mintis ir tavo valdomos firmos viziją. Tam, kad lengviau susidarytum nuomonę, kokia turi būti Teisėsaugos firma, siūlyčiau įsidarbinti ir stebėti viską iš vidaus.

Frank_Bruno - patyręs teisėsaugininkas, ilgą laiką savo žaidimo praleidai, kaip slaptas policininkas, vėliau įstojai į Policiją ir užėmei pavaduotojo pareigas pas buvusį direktorių. Stengeisi tikrai daug, ne kartą buvo pastebėta ir išgirsta kitų nuomonių, jog praktiškai tu ir valdei ir atlikai pagrindines valdžios funkcijas. Tačiau, kaip iš tokio patyrusio teisėsaugininko, norėjosi daug geresnės anketos. Pavyzdžiui, buvo paprašyta pateikti rangų pasikėlimo sistemos idėją, bet tiesiog pasakei, kad keltųsi pagal sistemą forume, tiksliai nepaaiškindamas, ko tiksliai reikalautum. Situacijų skiltyje, pasirodei geriausiai ir logiškiausiai priimtum sprendimus, bent jau pagal anketą. Smagu, kad nepasigedai šalto proto ir vienintelis atsakei, jog su 3 draugais susitikti nereikėtų, kadangi šalyje paskelbtas karantinas. Nors tavo anketa ir nesužavėjo, tačiau sužavėjo atsidavimas teisėsaugos darbui jau ilgą laiką ir pastangos užimant šios firmos pavaduotojo pareigas.

Rokis_Electro - visų pirma, visiškai atmestinai pažiūrėta ir galbūt net neperskaityta rinkimų tema, o iškart bandyta atsakinėti į anketos šablono klausimus. Atsakymai turėjo būti paryškinti, tačiau pusė anketos parašyta tiesiog pliku tekstu. Šiaip būčiau tiesiog atmetęs ir nevertinęs tavo anketos vien dėl šitų pažeidimų, bet vien dėl aktyvaus darbo teisėsaugoje paminėsiu savo įžvalgas. Anketos sudėtis tikrai tenkino, tiksliai atsakei, kokie yra Policijos ir Spec. Pajėgų skirtumai, tiksliai pateikei rangų pasikėlimo sistemos idėją. Turbūt vienintelis nukrypimas nuo temos buvo seifo užtikrinimo klausime, norėjau pamatyti atsakymą, kaip seifas ir visas algų fondas būtų keliamas, o ne kokios algos būtų mokamos darbuotojams. Situacijose pasirodei taip pat neblogai, išsamiai paminėjai, kokia atranka būtų vykdoma darbuotojams. Galbūt netgi taptum vienu iš pagrindiniu kandidatu, tačiau žioplumas padarė savo. 

Porn_Star - užkietėjęs nusikaltėlis, pagrinde visi pasiekimai yra nusikalstamoje pusėje, tačiau turėjai laiko apsistoti ir teisėsaugoje (pasiekta 22.000 darbo patirties) ir jau daugeliui žinoma, kad vienas iš tikslų yra teisėsaugos srities direktorius. Iš esmės idėja smagi, labai dažnai žaidėjai pasižymėję kitoje barikadų pusėje ir tapę teisėsaugos valdžia pasirodo itin gerai, matyt dėl to, kad yra pastebėję savo tuometinių priešų silpnąsias vietas. Mano, kaip direktorių prižiūrėtojo kadencijoje, Policijos atrankoje sutinku tave jau antrą kartą, tačiau praeitą kartą buvai įdėjęs labai mažai pastangų ir anketa buvo atmesta. Permečiau akimis mano praeitas įžvalgas ir labai malonu, kad į jas buvo atsižvelgta, pavyzdžiui, atrasta ir paminėta labai daug Policijos darbo pliusų, tokių kaip firmos inventorius ir puiki vieta integruotis į teisėsaugos darbą naujokams. Tačiau stipriai pabrėžei tą faktą, kad abi teisėsaugos firmos turi dirbti kaip didžiulė komanda ir su tuo pilnai sutinku. Į situacijas atsakyta gerai, neturiu prie ko prikibti.

Value_Rule - anketa labai sumalta, sunkiai supratau, ką tiksliai norėtum pasakyti. Visuose klausimuose vinioji žodžius į vatą, nieko tiksliai nepasakydamas ir nepateikdamas idėjų. Bet kokiu atveju, net nesugebėjai patekti į Policijos darbą, tad nežinau kaip galėtum būti to darbo direktoriumi. 

xGbMiiY.png

Iš 5 kandidatų, buvo išrinkti 2 tinkami - užkietėjęs teisėsaugininkas Frank_Bruno ir kitoje barikadų pusėje pasižymėjęs Porn_Star (kas taip pat nėra minusas, ką minėjau ir anksčiau). Abu kanidatai sudalyvavo dar 2 papildomuose etapuose - apklausoje žodžiu apie teisėsaugos darbą ir paros, užimant pavaduotojo pareigas praktikoje. Apklausą apie teisėsaugos darbą vedė Spec. Pajėgų direktorius ir metų teisėsaugininkas Adidas_Ricka, o praktikoje kandidatams buvo duota užduotis - per vieną parą, būnant valdžios atstovu suorganizuoti valandos trukmės treniruotę/apmokymus ir tinkamai prižiūrėti visą firmą, tvarkantis su kartu paskirtomis užduotimis, tokiomis kaip naujų darbuotojų priėmimas ir papeikimų tikrinimas. 

Apklausos apie teisėsaugą rezultatai:

Frank_Bruno įvertinimas: 9
Porn_Star įvertinimas: 6

Pasirodymas praktikoje:

Porn_Star - visą dieną tvarkėsi ganėtinai gerai, priėmė darbuotojus į firmą ir patikrino papeikimų skiltį. Galbūt norėjosi išsamesnių komentarų tiek atrankoje, tiek priimtuose/atmestuose papeikimuose (kadangi toks pavyzdus buvo parodytas ir iš anksčiau, kai pats atlikau šias funkcijas, kol vyko anketų pildymo laikas). Bet kokiu atveju, per didelių nesklandumų priimti darbuotojai nesukėlė ir papeikimai buvo patikrinti teisingai. Treniruotėje koncentravaisi į kliūčių išnaudojimą darbe. Smagu, kadangi anksčiau neteko pastebėti, jog toks dalykas būtų plėtojamas. Aiškiai paaiškinai, kuo tai galėtų praversti ir praktiškai visi darbuotojai išmoko tinkamai įkopti į aukštus pastatus ir išnaudoti kliūtis priedangai. Vėliau, po visų apmokymų, išnaudojai tai praktikoje ir su visais darbuotojais nuvykote į klano bazę, kur darbuotojai parodė, kaip sugeba naudoti kliūtis. Buvo smagu stebėti iš šono, tik klausimas, ar praktikos metu negalėjai perteikti ir kažko daug daugiau. Po praktikos, paprašiau nuomonės iš dalyvavusių darbuotojų, jie liko patenkinti, tik sulaukiau komentarų, jog tau trūksta griežtumo, tačiau pats nepastebėjau tam būtinybės.

Frank_Bruno - tau atliekant firmos pavaduotojo pareigas, darbuotojai nesulaukė nei vieno papeikimo, tačiau atrankoje, taip pat kaip ir pas Porną, norėjosi daugiau komentarų apie pačią anketą, o ne tiesiog parašymo dėl priėmimo į firmą. Visos dienos metu norėjosi, kad pasireikštum šiek tiek daugiau vykstančių veiksmų metu, nes pagrinde darbuotojams (tiek Policijos, tiek Spec. Pajėgų) nurodymus davė Adidas_Ricka. Treniruotėje, priešingai negu tavo oponentas, pasirinkai veiklą vesti visai teisėsaugai, ne tik Policijos firmai. Veiklos pradžioje, visus darbuotojus surinkai prie dažniausiai grobiamo pastato Jizzy (kuris teisėsaugai jau ilgą laiką yra viena iš didžiausių skylių) ir stengeisi kuo tiksliau paaiškinti savo sugalvotą taktiką. Žinoma, nebuvo per daug atsižvelgta į tai, jog klanai dažniausiai naudoja narkotikus, tad nežinia kaip tai pasitvirtintų realiu laiku. Vėliau buvo praktinė užduotis pagauti bėglį, kas teisėsaugos darbuotojams yra taip pat labai svarbu. Treniruotę užbaigei pasišaudymu tarpusavyje, ką laikyčiau pliusu, kadangi tai darbuotojams ne tik naudinga, tačiau ir smagu. Darbuotojai tavo treniruotę įvertino labai teigiamai, tačiau pats atkreipčiau dėmesį, jog tam tikru laiku reikėjo šiek tiek didesnių tavo, kaip lyderio savybių, kadangi kartais atrodė, jog treniruotę vedi ne tu, o kiti teisėsaugininkai.

xGbMiiY.png

GALUTINIS SPRENDIMAS

Abu kandidatai yra labai skirtingi, bet kartu ir naudingi skirtingais aspektais. Šį kartą labiau įvertinau atsidavimą pačiai teisėsaugai ir patirtį joje. Tikiuosi laimėjęs kandidatas tokio tipo treniruotėmis nudžiugino ne vien dėl to, kad reikėjo, o puikiai supranta ir atsako už savo žodžius, jog teisėsaugai apmokymai yra būtini tam, kad būtų pasiekti kuo geresni rezultatai. Tikiuosi istorija nepasikartos ir dar vieno Policijos direktoriaus nereikės nušalinti dėl prasto darbuotojų užimtumo. Sveikinu tapus naujuoju Policijos direktoriumi Frank_Bruno. Antroje vietoje likusiam Porn_Star siūlyčiau nepabėgti atgal į nusikalstamą pusę, o įrodyti, jog teisėsauga tau iš tikrųjų patinka ir esi tinkamas variantas šioms pareigoms užimti ateityje. Žinoma, rodant tinkamą pavyzdį ne vien kaip darbuotojui, bet ir serverio žaidėjui. 

 

Naujam valdžios atstovui neišbuvus 30 dienų pareigose, direktoriumi bus paskirtas antros vietos nugalėtojas.

  • Patinka 12
  • Haha 2
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Frank_Bruno sakiau, kad gausi ;)
Sveikinu dar kartą. 

  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Atsidavimas nelygų būti direktoriui. Tikriausiai pamiršai dpi kaip pavaduotojas iniciavo ten masini atsijungimą per grobimą. Nieko pamerdys tie pd ir vėl rinksim.

  • Patinka 5
  • Naudinga! 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu nauja pd direktoriu sekmes pareiguose.

Ką tik, Bank_Note rašė:

Tikriausiai pamiršai dpi kaip pavaduotojas iniciavo ten masini atsijungimą per grobimą.

Mano mintis buvo tai padaryti. Pavaduotojo ar kito negalima kaltinti.

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu su pirmuoju išrinktu direktoriumi @Dominykas_Miguel Mano failas, su antruoju 😀

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, labai džiaugiuosi, kad tu laimejai! /Duotirep Frank_Brunk

Da da da eto kafkaz

  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai kadete užėmus svarbias pareigas. Puikiai čia nušluostei pornui nosi ir tuo sveikinu. 0

  • Ačiū! 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 6 minutes(-čių), Iam_Leesin rašė:

Sveikinu su pirmuoju išrinktu direktoriumi @Dominykas_Miguel Mano failas, su antruoju 😀

Vis tiek failas :D Daugiau jų.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai ir sėkmės darbuose 😉

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 7 valandas(-ų), Ciau_Bambinos rašė:

Sw,turiu klausima kodel ne pukelis_weed direktorius? vel papirkta valdze?

grynaj

svkn frenkas brunas su drk pareigomis 

o porn star f

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Frankai su Policijos direktoriaus pareigomis

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Net nežinau ar sveikinti, nes tau būnant pavaduotuju nieko gero nepamaciau. Ir tas faktas, jog Ricka uzdavinejo klausimus apie teisėsaugą tikrai labai prajuokino, bet gal ne tiek kiek metų VALDŽIOS atsrovas 🤣🤣🤣🤣 per visą laiką sugebėjo sakyti tik tuos žodžius - 10v15 nesąmoni, patys kai būdavo 20vs15 sukrisdavo ir tai verkdavo.

Krc sėkmės 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai Bruno, pasistenk ;)

@Owen_Mclaren o bahurelis, gali sokt atgal mechanikams vadovaut ;)

  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 38 minutes(-čių), Porn_Star rašė:

Sveikinimai Bruno, pasistenk ;)

@Owen_Mclaren o bahurelis, gali sokt atgal mechanikams vadovaut ;)

Galėsi klaneli bahuram arbatos daryt

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...