Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Ponk_Melli

Pasiūlymai pokeriui, klanams bei biliardui.

Balsavimas  

16 nariai balsavo

  1. 1. Ar sutinkate su pirmuoju pasiūlymu?

    • Sutinku.
    • Nesutinku.
      0
    • Argumentuosiu komentaruose.
      0
  2. 2. Ar sutinkate su antruoju pasiūlymu?

    • Sutinku.
    • Nesutinku.
    • Argumentuosiu komentaruose.
  3. 3. Ar sutinkate su trečiuoju pasiūlymu?

    • Sutinku.
    • Nesutinku.
      0
    • Argumentuosiu komentaruose.


Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas:

1. Kam skirtas pasiūlymas (Serveris, Forumas, Discord): Serveriui.
2. Kuo ji bus naudinga (keletas sakinių): Bus sutvarkyta pokerio sistema, daugiau žmonių jį žais bei nepraras pinigų dėl klaidų, bei bus patogiau klano vadams.
3. Pasiūlymo ar idėjos išsamus aprašymas (kaip turėtų būti pakeista, kaip turėtų veikti)

1. Sutvarkyti pokerio sistemą. Bandau labai nesiskųsti šia sistema, bet kartais tai tikrai kainuoja daug pinigų. Manau jau daug žmonių skundėsi pokerio sistema, kad ji neveikia kaip turėtų veikti ir žmonės praranda pinigus, nes sistema juos duoda kitiems, t.y. žmogus turėjęs laimėti nelaimėjo, o žmogus kuris neturėjo laimėti - laimėjo, arba pavyždžiui žmogus neturėjo Four of a Kind'o, bet pokerio sistema rašo, kad turėjo. Nežinau, ar į tai bus atsižvelgta, bet norėčiau, kad būtų. Daugiau temų galite pasieškoti ,,Klaidos" forumo skiltyje, o čia tik kelios jų:

Spoiler

 

 

 

2. Pridėti funkciją su /klseifas klano vadams bei pavaduotojams. Kiek esu buvęs laisvalaikio klano pavaduotoju visada pagalvoju šią funkciją pasiūlyti. Šiuo metu /klseifas yra trys galimos funkcijos kuriomis galite naudotis. Tai būtų išimti pasirinktą sumą iš seifo sau, įdėti pasirinktą sumą į seifą iš savo pinigų bei išdalinti pasirinktą sumą pinigų prisijungusiems klano nariams. Siūlyčiau pridėti funkciją "Išdalinti pasirinktą sumą pasirinktam klano nariui". Ši funkcija veiktų taip pat kaip darbų algų sistema, tai būtų - nesvarbu, ar klano narys yra prisijungęs ar ne. Paspaudus ant šios funkcijos reiktų parašyti klano nario pilną VP (arba pasirinkti iš narių GUI lentelės kam duoti pinigus) bei pasirinktą sumą kiek jam duoti pinigų iš klano seifo.

Šią funkciją siūlau todėl, kad yra keletą klanų kuriuose klano nariai gali gauti pinigų už foruminių, klanų taškų rinkimą ar už kt. dalykus bei šiaip kartais prireikia kitokiems dalykams. Ir kai ruošiesi dalinti - daugiausia klano narių būna atsijungę, todėl tai būtų funkcija kuri šiek tiek padėtų klano atstovams. Aišku, galima naudoti banką, bet kai naudoji banką ir buginasi pickup'as tai gali užimti 20min jei nedaugiau kol viską išdalinsi, todėl kaip ir darbams - būtų patogiau ir vietoje viską būtų lengviau padaryti.

 

3. Kai žmonės pradeda biliardo partiją perkelti juos į "kitą pasaulį" (kaip ir kai vykdai vairavimo mokykloje), kad nebūtų trukdytojų, o jie matytų tik vieni kitus (tie kurie žaidžia šią partiją). Tai manau padėtų apsisaugoti nuo "biliardo trukdytojų", ir nebūtų skundų skiltyje temų arba per /vch rašymų apie trukdytojus. Pabaigus biliardo partiją žaidėjai žaidę tą partiją būtų vėl atkelti į "praeitą pasaulį" ir vėl visus, viską matytų. Daugiau temų galite pasieškoti ,,Skundai" forumo skiltyje jei jų bus, o čia tik viena jų:

 

Redaguota nario Ponk_Melli
Pridetas trečiasis pasiūlymas
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Aš už, manau dauguma žaidėjų būtu irgi už, sutvarkyti pokerį, tiesą pasakius seniai jau reikėjo. Tačiau, kaip sakoma tai lieka tik svajonė.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jeigu pokeris netvarkomas tai jisai turėtų būt išimtas iš serverio, nes visų pirmą šita sistema klaidina žmones, o kita jinai buginasi..

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dėl biliardo siulau jog būtų taip kaip pokeryje jog kol žaidi negalėtų naudoti tokiu komandų kaip /atsipalaiduoti arba /tapsnoti su kuriomis gali trukdyti kitam zaidėjui dar siulau pridėti prie /baudimai baudimą už biliardo trukdyma banu arba /kill. O dėl klano seifo dalinimo kiekvienam žmogui atskirai tas tikrai praverstų.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...