Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Dominykas_Miguel

Naujieji Teisėsaugos vadovai

Rekomenduoti pranešimai

mig.gif

Kaip žinoma, kardinaliai pasikeičia visa Teisėsaugos valdžia. Abu teisėsaugos direktoriai buvo priversti palikti savo pareigas, tad reikalinga išrinkti naujuosius valdžios atstovus. Visi susidomėję Spec. Pajėgų ir Policijos direktorių kandidatūra buvo išskirstyti poromis ir kartu atliko jiems paskirtas užduotis. Laimėjusi pora tapo Policijos ir Spec. Pajėgų direktoriais. Prie valdžios atstovų rinkimų prisidėjo ir naujasis Slaptosios Policijos Direktorius *****_*******. Tikėkimės toks rinkimų metodas pasitvirtins ir turėsime ilgai Las Venturas miestą sergėjančią Teisėsaugos valdžios komandą netgi prasidedant šiltiems orams už lango.

Nl6UlYv.png

Jack_Duke ir Jeo_Vega

Abu kandidatai bandė kandidatuoti į Policijos direktorių, tačiau sužinoję apie tokį neįprastą rinkimų būdą, pasiskirstė, jog Jeo kandidatuoja į Spec. Pajėgų direktorių, o Jack – į Policijos. Jeo_Vega ne kartą buvo Policijos direktoriumi prieš keletą metų, o Jack_Duke, kiek man žinoma, ne pirmą kartą kandidatuoja į direktorių. Kalbant apie stipresnius minusus, Jeo paskutinį kartą Policijos direktoriumi išbuvo tik 3 savaites, o Jack_Duke per pastaruosius metus netgi 2 kartus buvo įtrauktas į teisėsaugos juodąjį sąrašą

Kandidatai dalyvavo pokalbyje su manimi ir SPD direktoriumi. Buvo tikslinamos teisėsaugos žinios, pateikta anketa ir motyvacija direktoriauti. Kandidatai gavo tiek individualius, tiek bendrus klausimus. Jack_Duke pokalbyje pasirodė santūrus, tačiau per daug konkrečių ir negirdėtų idėjų nepateikė. Jeo_Vega reiškė didžiulius nepasitenkinimus buvusia teisėsaugos valdžia, tačiau pats taip pat nepasiūlė nieko „nenuvalkioto“. Labai keistą įspūdį paliko tai, jog Jeo pokalbyje nusikeikė daugiau kartų, negu kalbėjo apie Teisėsaugą ir jos valdymą. Pasitarę su SPD direktoriumi, pokalbį įvertinome šešetu, 10 balų sistemoje.

Atėjus praktikos laikui, treniruotę vedė tik Jack_Duke, kadangi Jeo_Vega pavedė savo kolegą ir neprisijungė sutartu laiku. Treniruotės metu buvo prisijungusių apie 20 teisėsaugininkų, tačiau vedamoje veikloje dalyvavo mažiau negu pusė. Man visai patiko organizuotos užduotys - teisėsaugininko pagrobimo, bėglio gaudymo simuliacijos. Taip pat Jack_Duke apsiėmė kolegos pažadėtas atlikti užduotis ir pravedė apmokymus Jizzy klube. Veiklos pabaigoje, teisėsaugininkai nuvyko į treniruočių bazę ir lavino savo šaudymo įgūdžius atlikdami įvairias užduotis. Treniruotė atrodė visai įdomi, tik trūko griežtumo iš kandidato pusės ir užimtumo nieko neveikiantiems darbuotojams. 

Nl6UlYv.png

Conter_Bot ir Petras_Rimkus

Abu kandidatai dalyvavo organizuojamoje forumo atrankoje ir bandė kandidatuoti į Spec. Pajėgų direktorių, tačiau gavus informaciją apie rinkimų pobūdį, pasiskirstė, jog Petras_Rimkus bandys tapti Policijos, o Conter_Bot – Spec. Pajėgų direktoriumi. Petras_Rimkus paskutiniu metu buvo pasižymėjęs, kaip nusikalstamos grupuotės narys, tačiau jau netrumpą laiką dirba teisėsaugoje. Dažnai užkietėję klaniškiai teisėsaugos darbu susidomi tik atsilaisvinus direktoriui, tačiau Petras teisėsaugoje ilgą laiką dirbo ir iki rinkimų. Žaidėjas pasižymi lojalumi, tad toks aplinkos pakeitimas nėra labai blogai. Jo kolega Conter_Bot užėmė pavaduotojo pareigas pas buvusį direktorių Adidas_Ricka ir pasirodė ganėtinai gerai. Tiesa, trūko užimtumo darbuotojams, tačiau jis pažadėjo, jog gavęs direktorių, tuo užsiimtų daug rimčiau.

Pokalbyje kandidatai pasirodė gerai, labai dideliu pliusu buvo tarpusavio susikalbėjimas ir sutapusios nuomonės. Tai šiuose rinkimuose labai svarbu, kadangi dirbti kartu tektų ne tik DPi nario paskirtų užduočių metu, bet ir tapus valdžios atstovais. Pokalbis vyko tokiu pačiu principu, kaip ir kitų kandidatų. Atsakinėdami į klausimus abu šiek tiek jaudinosi, tačiau tai per daug nepakišo kojos. Besikalbėdami, žaidėjai pabrėžė darbuotojų užimtumo ir aktyvumo Discord platformoje klausimus. Su SPD direktoriumi pokalbį įvertinome devynetu, 10 balų sistemoje

Kandidatų praktika prasidėjo intensyviu veiksmu. Buvo organizuojamas Policijos Departamento narkotikų sandėlio grobimas, ginklų vagonų veiksmas. Vėliau buvo suorganizuotas teisėsaugininko pagrobimas ir pradėtas šturmuoti karo klanas. Nors itin didelės pergalės veiksmuose pastebėti nebuvo galima, tačiau komanda buvo paklusni ir suvaldoma. Svarbu paminėti, kad būtent veiksmų metu Petras itin daug nekalbėjo ir nurodymų davimu užsiėmė Conter. Pasibaigus veiksmams, prasidėjo darbuotojų apmokymai Jizzy klube. Buvo labai smagu, kad tada labiau įsitraukė Petras ir matėsi, jog treniruotė tikrai buvo galvota ir organizuota kartu. Po Jizzy apmokymų, treniruočių bazėje vyko SWAT VAN kova, kuri labai patiko darbuotojams. Labai gerą įspūdį paliko tai, kad kandidatams buvo svarbi darbuotojų nuomonė ir po veiklos paprašė darbuotojų grįžtamojo ryšio. Apibendrindamas, noriu pasakyti, kad mano lūkesčiai buvo išpildyti, nes paruoštos veiklos buvo tiek naudingos, tiek įdomios ir nematytos.

Nl6UlYv.png

Dovis_Cooll ir Delcas_Samp

Abu žaidėjai dalyvavo Spec. Pajėgų direktoriaus rinkimuose, tačiau vėliau pasiskirstė, jog Delcas užimtų Policijos, o Dovis – Spec. Pajėgų direktoriaus pareigas. Abu žaidėjai senbuviai ir abu turėjo nemažai pareigų būtent Teisėsaugos srityje. Tiesa, Dovis tik neseniai grįžo į žaidimą po ~5 metų, o Delcas prieš keletą mėnesių buvo nušalintas nuo Policijos direktoriaus pareigų. Kiek supratau iš visų rinkimų etapų, abu žaidėjai ateina su savo asmeniniais tikslais. Dovis nori ištaisyti buvusių valdžios atstovų klaidas ir labiau užimti darbuotojus, o Delcas nori įrodyti, jog gali būti geras pasirinkimas ir yra supratęs savo praeities klaidas.

Pokalbio metu abu kandidatai nepasimetė ir rišliai atsakė į mūsų su SPD direktoriumi užduodamus klausimus. Buvo paliesti tokie klausimai, kaip patirtis teisėsaugos valdžioje, buvusios klaidos, dabartinių taisyklių spragos ir galimi jų taisymai. Abu kandidatai turi panašią viziją - padaryti Teisėsaugos darbą įdomiu ir traukiančiu žaidėjus, įtraukiant tiek žaidimo, tiek forumo išnaudojimą. Svarbu paminėti, jog mus labiau nustebino Dovio atsakymai ir idėjos, tačiau Delcas taip pat nepasimetė. Su SPD direktoriumi pokalbį įvertinome aštuonetu, 10 balų sistemoje.

Kandidatams praktikoje atsirado nemažų iššūkių – čyteriai crash'ino veiklos dalyvius, jungė naktinio matymo režimą ir panašiai kenkė. Labai liūdna, jog turime tokių šlykščių žaidėjų, kurių nepabijosiu pavadinti išgamomis. Bet kokiu atveju, itin didelių nesklandumų dėl to nekilo, galimi kenkėjai buvo nužudomi, o vėliau ir buvo rasti įrodymai užblokavimui. Veikla prasidėjo teisėsaugos treniruočių bazėje, suorganizuota teisėsaugininko pagrobimo simuliacija. Teisėsauga buvo išskirstyta į atgrobėjus ir užgrobėjus. Visa užduotis truko apie pusvalandį, tačiau mano nuomone, galima buvo užtrukti šiek tiek mažiau. Vėliau treniruočių bazių bokštuose vyko snaiperių kova, kas atrodė visai smagiai. Veikla buvo užbaigta nusileidimo parašiutu užduotimi. Labai patiko tai, kad tarpuose tarp užduočių darbuotojams būdavo užduodami klausimai apie teisėsaugą ir tai neprivertė nuobodžiauti. Treniruotė buvo įdomi, tik kartais trūko susikalbėjimo su savo komanda ir gaila, jog nebuvo įtraukti į dalyvavimą visi prisijungę teisėsaugininkai.

Nl6UlYv.png

G A L U T I N I S  S P R E N D I M A S

Visi kandidatai pasirodė tikrai gerai, vieniems pasisekė daugiau, kitiems mažiau. Labai gaila, jog Jack'o kolega jį pavedė, bet smagu, jog nenuleido rankų ir veiklą vis tiek pravedė. Conter&Rimkus ir Dovis&Delcas laikyčiau lygiaverčiais priešininkais, kadangi abiejų porų veiklos buvo gerai paruoštos ir matėsi tarpusavio susikalbėjimas. Didžiausias Dovio ir Delco minusas tas, kad vienas tik neseniai grįžęs į teisėsaugą, o kitas apskritai į serverį. Manau, jog reikalinga iš pradžių apsiprasti kaip paprastiems žaidėjams ir vėliau bandyti save valdžioje. Skatinu nenuleisti rankų ir likti teisėsaugoje bei tikiu, jog dar kada nors tikrai susitiksime rinkimuose. Na, o Adomą (Conter) ir Luką (Petras) sveikinu tapus Teisėsaugos vadovais ir skatinu ją vesti į priekį. Tikiuosi, jog teisėsaugos komandą pradžiuginsite įdomios veiklomis ir toliau, ne vien per praktiką.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

🚨 Policijos direktoriui pareigose neišbuvus 30 dienų, direktoriumi taps Delcas_Samp
🏴 Spec. Pajėgų direktoriui pareigose neišbuvus 30 dienų, direktoriumi taps Dovis_Cooll

  • Patinka 26

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu mldc bratyskos 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu :)

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai

 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, smagu buvo sudalyvauti Conterio ir Petrioko trefkeje. Nu, o dabar parodom dėl ko gavom šias pareigas. !! 🚔

  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Yra kaip yra. Gal jiems geriau kad trugdo pravesti tinkamai praktiką. :) :) :) Bet svarbiausia nepasimetem ir atlaikem kardaną. Sėkmės įrodyti kad darysi treniruotės, bei turėsi motyvacijos įrodyti kad tikrai padarysi naujovių. 

  • Patinka 2
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Conter_Bot sveikinu bratucha. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 8 minutes(-čių), Dovis_Cooll rašė:

Yra kaip yra. Gal jiems geriau kad trugdo pravesti tinkamai praktiką. :) :) :) Bet svarbiausia nepasimetem ir atlaikem kardaną. Sėkmės įrodyti kad darysi treniruotės, bei turėsi motyvacijos įrodyti kad tikrai padarysi naujovių. 

Su trukdymu nieko padaryti ir sustabdyti to negaliu, nes žaidėjų mentaliteto nepakeisiu. Tik pasikartosiu, kad tai visiškai neįtakojo sprendimo, persiskaityk atidžiau temą ir pamatysi, kodėl nepavyko tapti. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujiems direktoriams!

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujiems direktoriams ! 💐

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...