Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.6


Einaras_Bmw

Išrinktas Tolimųjų reisų vairuotojų direktorius

Rekomenduoti pranešimai

UyaRndT.png

Sveiki, sveikinuosi dar su viena direktorių rinkimų apžvalga. Šiuose rinkimuose iš viso pasirodė 11 kandidatų, iš kurių atrinkau keturis pagrindinius. Kitus atmečiau todėl, jog neatitiko mano standartų ir tiesiog nemačiau jų direktoriaus kėdėje. Manau, kad kartais geriau atmesti iš karto, nei gaišti kandidatų laiką, kurie yra daug silpesni varžovai lyginant kitų atžvilgiu. Iš keturių kandidatų, po daug mąstymo ir svarstymo, pavyko išrinkti TR vairuotojų direktorių. Tad kas tapo naujuoju tolimųjų reisų vairuotojų direktoriumi, o gal direktore?

 

E9anNyd.png
Kandidatas, kuris žinomas yra iš senesnių TRV laikų, iš Lino eros. Tavo aktyvumas žvelgiant su kitais kandidatais yra ganėtinai neblogas, tačiau visiškai nedirbi. Palyginimui, praleidai maždaug 2000 minučių, 25 procentus žaidimo pradirbai. Iš to darau išvada, jog šiek tiek pabodęs darbas gal tau, vis tiek ilgą laiką dirbi. Tačiau vien dėl to, jog esi senas darbuotojas, negaliu tavęs praleisti pro akis. Žvelgiant į anketą, tai ji ganėtinai paprasta, neatsakanti per daug į klausimus konkrečiai. Matosi, jog prie anketos daug laiko nepraleidai, nes ir daug klaidų, atrodo pildyta ant greičio. Nusprendžiau vis tiek praleisti į kitą etapą, kadangi matau potencialą. Pokalbio metu, kadangi praėjo jau visų kandidatų pokalbiai, galiu drąsiai teigti, jog buvo prasčiausias. Pokalbio metu atsakinėjai neaiškiai, į daugelį klausimų neturėjai konkrečių atsakymo, atsakydavai tiesiog nežinau. Iš asmenybės pusės, atrodai rimtas, draugiškas ir malonus, kuris tikrai galėtų tapti direktoriumi ir kurį įsivaizduoju savo komandoje. Visgi žvelgiant iš kitos pusės, TRV darbe įsivaizduoju žmogų turintį daugiau patirties, kuris būtų turėjęs pavaduotoją ar daugiau matęs serverio gyvenimo. Nėra paslaptis, kad atėjai neseniai žaisti, o jau bandai kandidatuoti į vieno iš geriausių darbų poziciją. Tai nėra blogai, pagirtina, jog bandai savo šansus, juk čia tik žaidimas.. Apibendrinant, negaliu degti tau šiandien žalios šviesos, nors ir neblogas kandidatas esi, bet matau kandidatus su aiškesne vizija, tikslais, nei tu. Didelis ačiū, jog bandei, tikiu, jog susimatysime kitą kartą!
 

QJjoJCx.png
Tave prisimenu iš Mechanikų rinkimų, kur neseniai bandei tapti direktore. Tavo pliusas yra, jog tu neįsidarbinai į mechanikus, o vis tiek likai TRV. Šiaip esi ganėtinai aktyvi, pradirbi irgi nemažai. Tas mane išties džiugina. Be to esi sena TRV darbuotoja, kas tau vėl prideda pliusą šiuose rinkimuose. Tavo anketa ganėtinai paprasta. Niekuo neišsikiri, parašei elementarius gana dalykus, šiek tiek užkliuvo tas, jog toks jausmas, kad nebus tavo nauja era, o tiesiog pratęsimas Lino. Pakeisi tam tikrus dalykus, kurie nepatiko tau ir tiek. Gal ir klystu, bet iš anketos ir pokalbio, tokį įspūdį pavyko man susidaryti. Pokalbio metu jauteisi laisvai, atsakinėjai į klausimus gerai ir aiškiai, lyginant su kitais pasirodei galbūt kiek silpniau. Iš kandidatų man norisi tikslumo, konkretumo, to pas tave šiuose rinkimuose šiek tiek trūksta. Nežinau kiek aš pamatysiu naują ir kitą firmą, kai tu gausi direktorės kėdę, nei aš norėčiau. Be to pokalbio metu paklausus tavo pagrindinį tikslą, tai jog moterys nebijotų įsidarbinti ir dirbti TRV. Ar iš tikrųjų toks tikslas turėtų būti gero vadovo? Galbūt čia yra iš moteriškos pusės pagirtinas, bet juk nėra daug tų merginų serveryje ir taip, o kad jos bijo dirbti žaidime fūristėmis - abejoju. Taip pat užkliuvo, kai kviečiau visus kandidatus padėti apklausinėti, tu kažkaip nesureagavai į šį kvietimą ir neatėjai. Mąstau, jog galbūt trūksta dar patirties, kažkiek daugiau pažaisti serveryje ir jos įgyti, nei turi dabar. Negaliu ir net nenoriu teigti, jog nesi verta būti direktore, bet galbūt dar šiek tiek per anksti, o gal tiesiog šiuo metu matau stipresnius kandidatus. Ačiū už dalyvavimą, matau potencialą ir norėčiau, jog būtum mano komandoje, tačiau šį kartą negaliu tau šio šanso suteikti, nepyk.

 

YnwdaRm.png

Žmogus, kuris aktyviausias iš visų kandidatų, daugiausiai ir pradirbęs. Tiesa, per rinkimus tik atėjęs dirbti. Anketoje labiausiai patiko tai, jog kažką pamačiau naujo ir neregėto. Kitų anketose to nepavyko įžvelgti, ypač patiko apie rangų sistemą, kuri pasirodė įdomi ir unikali. Pokalbio metu atsakinėjai laisvai, išsamiai ir aiškiai, tas užtikrintinumas labai jautėsi. Labai patiko ir tai, kad kai keturių kandidatų beords prašiau ir kviečiau dalyvauti atrankoje, tu vienintelis atėjai ir ekspromtu sugebėjai apklausinėti darbuotojus. Visgi TRV direktorių įsivaizduoju, kaip turintį nemažai patirties, drąsų ir motyvuotą. Tu kol kas labiausiai atitinki visus mano lūkesčius žvelgiant į kitus kandidatus. Be to pasistengei su anketa, atsakei išsamiai, aiškiai, bet ne per daug. Labai tiksliai aprašei situacijas, į kiekvieną klausimą įsigilinai ir apmąstei, o ne tiesiog parašei ant greičio. Paklausus valdžios nuomonės, galiu drąsiai teigti, jog buvo nuomonių visokių, bet daugiausiai pritarimo ir palaikymo gavai tu. Galbūt dėl to, jog esi tikrai labai senas žaidėjas, nežinau, bet esi labai pasikeitęs nuo seniau. Atrodai dabar pasikeitęs, o žinant, jog seniai buvai valdžioje, net neabejoju, jog su kitomis idėjomis, patirtimis ir tikslais. Nenoriu daug daugžodžiauti, matau tikrai potencialą tavyje, žvelgiant į patirtį, motyvaciją, idėjas ir taip, kaip tu pristatai save, matau tave TRV direktoriumi. Galbūt klystu, bet žinau, jog jeigu neduosiu tau šiandien, jausiuosi, jog kažką padariau ne taip. Tad sveikinu tapus naujuoju TRV darbo direktoriumi, viliuosi, jog tavo rodoma motyvacija ir patirtis padės išbūti direktoriumi ilgai ir firmą išlaikyti aktyvią. Sveikinu!
 

JW4OPk9.png
Dar vienas žinomas TRV darbuotojas, kurį prisimenu labiau iš ginčų pusės. Man patinka tavyje, jog esi konkretus, tiesmukiškas sakyčiau net, toks kur sakai taip, bet ne kitaip. Su aktyvumu tavo yra kaip ir klaustukas, nes nėra tokio pastovumo, kiek aš tikėčiausi. Anketoje paminėjai apie idėjas tik tiek, jog sutvarkysi/susiesi su sistemomis. Pokalbio metu atsakinėjai į klausimus konkrečiai, aiškiai, bet man neskambėjo visiškai motyvuotai. Maždaug gausiu direktorių, tai gausiu, negausiu irgi gerai. Tuo labiau, jog nepasiūlei jokių orginalesnių idėjų, nes jų tiesiog nėra, nes senas žaidimas. Ar tikrai? Visko galima prigalvoti, nebūtinai labai unikaliai, bet vieną/kitą idėją tikrai galima sugalvoti, šiuo klausimu pasirodei visiškai nemotyvuotas. Tačiau labai norėčiau pamatyti tave direktoriaus kėdėje, vien iš tos pusės, jog dažnai kritikuoji, pamokai kaip geriau, tai būtų įdomu tiesiog pasižiūrėti, kaip būtų iš tavo perspektyvos. Tačiau nuoširdžiai galiu pasakyti, jog renkuosi tarp tavęs ir Leesin'o. Lyginu jus du vien dėl to, jog atrodote stipriausi kandidatai. Tu esi iš tų, kuris nėra pats saugiausias variantas. Iš tikrųjų nežinau ar tu išvis būsi motyvuotas, kiek laiko išbūsi direktoriaus kėdėje ir kaip viskas klostysis. Tokie keisti pasirinkimai dažniausiai būna labai geri, kai nesitiki. Čia ir kyla daug visokių niuansų, nes po pokalbio pakeičiau kažkaip nuomonę, jog galbūt nesi toks motyvuotas, kokį galėjau įsivaizduoti žvelgiant iš šono į tave. Pasitarus su valdžios atstovais, paklausus jų nuomonės, visgi nusprendžiau, jog šį kartą negaliu skirti į direktoriaus kėdę tavęs. Ateityje neabejoju, jog galėčiau tave pamatyti, bet šį kartą matau stipresnių konkurentų, kuris turi įnešti kažko įdomesnio, kalba užtikrinčiau ir galiu pasitikėti juo. Ačiū už kandidatūrą.

 

»»» Direktoriui neišbuvus 14 kalendorinių dienų, pareigos bus perleidžiamos vienam iš viršuje esančių kandidatų.

  • Patinka 14
  • Naudinga! 6
  • Ačiū! 1
  • Haha 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Didžiausi sveikinimai @Iam_Leesin Ilgai laukei šios progos ir pagaliau norai išsipildė. Tu jau čia.

Tikėkiuosi iš tavęs nemažai firmoje pokyčių.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

SVEIKINU :0-2.jpg
Nenuvilk musu ir laikyk tvirta.... firma ^_^

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu keista matyti tave direktoriaus kėdėje

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu naująjį tolimųjų reisų vairuotojų direktorių, sėkmės darbuose!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu

 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinu teks užsukti į darbą tikiuosi padarysi taip pat kokybiška firma iš trv kaip padarė linas sekmės plėtoti TRV firmą!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Dėkui už sveikinimus visiems :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Swkn blynu seima si karta nepasiseke ir pinigas nenusimink mldc pavaret visi ateiti paimsit 

  • Patinka 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu nauja drk laikyk kardana broli

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Analizė kaip visada nebloga, šaunu, kad yra įdedama darbo kandidatų aprašymuose. Apie direktorių; nepasakysiu to paties. Bus įdomu pamatyti jo bendravimą ne tik su darbuotojais, bet ir su visais serverio žaidėjais, ir ar šio žaidėjo įdomios ir ,,unikalios" įdėjos bus išpildytos. Būčiau rinkęs tarp kitų trijų kandidatų, nes jie pagal mane turėjo daugiau potencialo ir įdėjų direktoriaujant, but maybe that's just me. Sekmės darbuose.

  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Iam_Leesin gavus direktoriaus pareigas, manau žmogus jog sugalvos įdomių ir nematytų temų. Good luck

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Smagu, kad antrą kartą iš eilės atspėju kas taps direktoriumi, net negirdėdamas apklausų ir nematydamas anketų. Sveikinu, Lee, esi to vertas B)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...