Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


San_James

Peikiu GP valdžią

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis: San_James
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: GP Valdžia.
3. Jūsų kaltinimai: Kadangi negavau atsakymo iš Miguelio nuo vakar tai važiuojam ir vėl Džesika. Taigi valdžia yra apsileidus šiuo metu, nesilaiko savo sukurtų darbo taisyklių. Jų pačių sukurtos taisyklės: http://prntscr.com/11j88h3 Viena taisyklė yra:  "Per dieną stengtis pravežti bent jau 80 dežių." Na taip stengtis pravežti, bet yra tokių darbuotojų, kurie dirba apie mėnesį laiko ir jie tiesiog yra laikomi gal dėl skaičiaus, o gal, jei užgrobs juos, galės prisijungti ir padėti atgrobti,  bet nežinau. Seniau valdžia išmesdavo neaktyvius darbuotojus, kurie na bent į savaitę neatveždavo nieko, o dabar yra tokių darbuotojų, kurie vien per mėnesį laiko t.y na per 2savaites, nes tik šio mėn rodo, nėra atvežę nė vienos dėžės, bet vis dar dirba darbe.  https://www.part.lt/perziura/3fba9ad73bef6100cb8811cabdbcca4857.png Aišku tie darbuotojai ir buvo priimti nuo tada, kai Melianeros grobdavo, trukdydavo prasivežti, jie buvo įdarbinti tik tam, kad jų nekillintų, kaip pašalinius, kai grobia GP.  Įrodymuose bus pateikti keli darbuotojai, kurie net nėra pravežę per šį mėnesį 80 dėžių, jų darbe yra ir daugiau kaip pvž Andrius_Deagle, Remigijus_Narcissus, Elset_Colby. Pats DPi narys galėtų patikrinti, aišku šie išvardinti ir pateikti darbuotojai įrodymuose yra iš "princų" ar kitaip tariant Zero Tolerance.

P.S jau seniausiai jiems netrukdo vežti visokie asmenys apart teisėsaugos.

P.S.S Dar ir like pameskit a ok

4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą

https://imgur.com/a/vo2uVUP

  • Patinka 10

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kai kurie prasinešė kad negali žaist, ir plius pažiūrėk kas už lango, nesėdžiu aš prie to kompo kiaura diena ir darbuotojai nesėdi kaip tu ir neprakaituoja, tau gal negera kžn, nebeverk tu tiek jeez, jei tau trugdo galiu išmest

  • Patinka 3
  • Naudinga! 9

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gražus oras, sutinku, bet niekas neverčia čia žaisti, žaidžiame dėl savęs. Apskritai nereikalinga apsiriboti vien ties ginklų vežimu, tačiau jeigu jau sukurtos tokios taisyklės, jų reikia laikytis visiems arba ištrinti taisyklę. Įpareigoju direktorių susitvarkyti arba darbuotojus, arba taisykles.

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...