Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dominykas_Miguel

Policijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

File:Policijos zenklas.gif

Policijos direktoriaus rinkimų apžvalga

Jau nuo sekmadienio vakaro Policijos firma neturi savo vadovo, kadangi buvusi šios firmos galva Petras_Rimkus pasisiūlė perimti Spec. Pajėgų direktoriaus pareigas. Direktorius buvo renkamas Forumo rinkimų ir praktikos žaidime principu. Prisipažinsiu, kad nei viena anketa stipriai nesužavėjo, tad neliko nieko kito kaip tik tyliai stebėti kiekvieną kandidatą, kaip jis elgiasi kiekvieno veiksmo ar paprasto patruliavimo metu. Tai padėjo susidaryti šiek tiek geresnį bendrą vaizdą, visgi renkame tikrai ne rašinėlių rašytoją, o vadovą. Apačioje galite susipažinti su kiekvienu kandidatu iš arčiau.

Nl6UlYv.png

Plbm_Lukas - neseniai gavęs blokavimą už nepagrįstą administratoriaus komandų išnaudojimą, visiškai neskaityta atrankos informacija. Pažeistos tiek pildymo, tiek kandidatavimo taisyklės, nematau pagrindo netgi komentuoti toliau.

Vytas_Likes - neseniai grįžęs į serverį, tačiau anksčiau pasižymėjęs kaip vienas aktyviausių žaidėjų ir sutinkamas būtent teisėsaugoje. Praeitų metų vasarą buvai Spec. Pajėgų pavaduotojas, vėliau direktorius. Nors tuo metu direktorių prižiūrėtojas buvau ne aš, tačiau netgi ir vėliau bendraudamas su teisėsaugininkais Discord, labai dažnai išgirsdavau prisiminimus apie tavo valdymą tik iš teigiamos pusės. Taip pat apie tave teko kalbėti su kitu DPi nariu Einaru, kuris apie tave atsiliepė taip pat labai gerai. Kalbant apie anketą, nesistengei savo minčių dėstyti labai rišliai ir vietomis ją buvo skaityti netgi sunku, tačiau pamačiau, kad rašei viską labai nuoširdžiai ir tas nuoširdumas padėjo tau įtikinti, jog Teisėsauga yra tavo vieta ir tik dirbdamas čia gali atrasti savo žaidimo malonumą. Savo žadamose algų ir rangų sistemose neišradinėjai dviračio ir nupasakojai daugelio patikrintus variantus, tačiu tikiu, jog labiau pasistengęs, sugebėtum sugalvoti ir kažką naujo. Situacijose neturiu per daug prie ko prikibti, elgtumeisi jose kaip tinkamas Policijos vadovas. Prieinant prie tavo veiklos serveryje, atsakingai atlieki teisėsaugininko pareigas, aktyviai patruliuoji mieste, ką galima matyti ir tavo darbo statistikoje. Taip pat galima labai lengvai spėti, jog jau ruošiesi galimai praktikai ir bus tikrai įdomu ją pamatyti.

Delcas_Samp - serverio ir teisėsaugos senbuvis. Turintis sukrautą nemažą bagažą valdžios pasiekimų, didžioji dalis jų - teisėsaugoje. Jau teko vieną kartą suteikti tau šansą tapti Policijos direktoriumi, tačiau atsistatydinti tau teko ne itin smagiomis aplinkybėmis. Po savo kadencijos palikai teisėsaugą ir ilgą laiką dirbai medikuose, bet grįžai į teisėsaugą, nes teigi, jog esi pasiruošęs įrodyti, jog dar turi motyvacijos ir idėjų būti geru Teisėsaugos vadovu. Vienintelis kylantis klausimas, kodėl įrodyti bandai tik rinkimų metu. Esi tikrai geras teisėsaugininkas, tačiau drįstu abejoti, ar būtum geras jos vadovas. Pačiam tenka apsilankyti Teisėsaugos Discord kanale, bet labai retas atvejis, jog išgirsčiau tave apskritai kalbant veiksmų metu, nekalbant apie nurodymų davimą teisėsaugininkams. Kalbant apie tavo anketą, joje taip pat radau šiokių tokių netikslumų ir prieštaravimų pačiam sau. Viename klausime sakai, kad aktyvus esi darbo dienomis ir savaitgaliais tave praktiškai nepamatysi, tačiau klausime apie treniruotes sakai, jog jas reikėtų daryti nebent tada. Su tavim susiduriu rinkimuose jau ne pirmą kartą ir visada iškyla tas pats vidinis direktorių prižiūrėtojo ir žmogaus konfliktas. Kaip žmogus norėčiau tau suteikti šansą, bet kaip direktorių prižiūrėtojas matau, jog tavo oponentai yra daug stipresni. Atleisk, bet šįkart vidinį konfliktą nugali direktorių prižiūrėtojas.

Arnas_Query - serveryje žaidi jau keletą mėnesių ir jau nuo pirmų žaidimo dienų bandai tapti jau trečios firmos direktoriumi. Asmeniškai aš, nelabai matau smagumą žaisti vien dėl pareigų, nes SAMPe galima rasti ir kitokio smagumo. Tačiau, kiekvienas žaidžia kaip jam atrodo įdomiau, tad nesistengsiu ir tavęs dėl to teisti. Anokia paslaptis, jog iki prisijungimo prie mūsų serverio, direktoriumi iki to buvai dviejuose SAMP serveriuose ir, mano žiniomis, tau ten sekėsi labai gerai, nors paskutinį kartą ir buvai nušalintas, gaila, nežinau dėl kokių priežasčių. Tavo norą ir motyvaciją pastebėjo jau ne vienas kolega, matyt dėl to tave jau buvo pasiūlęs buvęs Spec. Pajėgų direktorius, kaip galimą naują vadovą, tačiau, prisipažinsiu, pabijojau tave skirti. Smagu, kad užpildei anketą, nes tai labai dažnai būna gera patirtis net jeigu ir nepavyksta laimėti. Pamatai savo klaidas, kurias nurodo DPi narys ir kitą kartą kandidatuoti būna daug lengviau. Kalbant apie anketą, jinai pati ilgiausia iš visų tavo konkurentų, tačiau joje buvo nemažai ir pilstymo iš tuščio į kiaurą. Labai patiko tavo siūlomos idėjos rangų ir algų galimybių klausime, dauguma tavo siūlymų yra negirdėti ir įdomūs, būtų smagu pamatyti, kaip tai pasitvirtintų praktikoje. Tavo veikla serveryje man patinka, kaip matau pagrindas susidaro iš dalyvavimų veiksmuose, kur neretai tenka išgirsti ir tavo komentarų, tik remiantis darbo statistika, nesi labai aktyvus patruliavime. Nors ir esi šioks toks naujokas, bet tikrai užsitarnavai galimybę patekti į antrą etapą.

Nl6UlYv.png

police entering GIF by South Park

II ETAPAS

Į antrąjį etapą pateko 2 kandidai. Senas žaidėjas, pagarsėjęs teisėsaugininkas Vytas_Likes ir ganėtinai naujas, bet įsitikinęs savimi serverio žaidėjas Arnas_Query. Abu kandidatai gavo pavaduotojo pareigas 24 valandoms, per kurias turėjo įsijausti į direktoriaus vaidmenį ir parodyti kuo geresnius rezulatus teisėsaugoje. Apačioje galite pamatyti komentarus, kaip kandidatams sekėsi jų, kaip firmos vadovų, dienomis. 

 

Vytas_Likes - praktiką atliko ketvirtadienį (gegužės 6 d.). Labai patiko tai, kad absoliučiai visą dieną išnaudojai bendravimui su visais darbuotojais bei jų užimtumu. Buvo labai smagu pamatyti, kai teisėsaugininkai vykdė jų pačių pastatytą reidą mieste (ką visada skatinu, kadangi tai puikus savo žaidimo paįvairinimas be /reidas ir /reidas2 komandų). Visą dieną vyko ganėtinai įnirtingas veiksmas tarp klanų ir teisėsaugos. Jų metu pasižymėjo tavo kaip teisėsaugos vadovo bruožai. Per vieną pagrindinių iškeltų dieninės praktikos užduočių - bendrą teisėsaugos veiklą, pasirodei labai gerai, patiko kuo didesnis inventoriaus išnaudojimas (treniruočių zona, nusileidimas lynu), kas dažnai gali sužavėti ką tik atėjusį teisėsaugininką. Treniruotę užbaigei estafete į kurią buvo integruotas lipimas kliūtimis, bėgimas, kas yra smagu, bet kartais ir labai naudinga pamoka. Vėliau suorganizavai Jizzy klubo atgrobimo apmokymus, kas yra labai dažna, bet ir labai naudinga. Apskritai puikei įsijautei į vadovo vaidmenį, aktyviai tikrinai forumo papeikimus, aiškiai nupasakodamas žaidėjams situaciją. Koją kiša tik neseniai gautas ganėtinai stiprus teisėsaugininko papeikimas, bet manau savo kaltę supratai ir išmokysi teisingai dirbti ir savo darbuotojus.

Arnas_Query - praktiką atliko ketvirtadienį (gegužės 6 d.). Per visą dieną apsilankydavau serveryje ir Discord platformoje pasižiūrėti kaip tau sekasi. Per veiksmus aktyviai davei nurodymus savo darbuotojams, nors ir koją kišo mažas žaidėjų skaičius. Per pagrindinę užduotį - veiklą teisėsaugininkams iškilo problema su mažu dalyvių skaičiumi, tačiau greitai tai išsprendėme. Tiek aš, tiek veiklos dalyviai pastebėjome, jog buvai šiek tiek pasimetęs ir darbuotojai per daug paklusniai nesielgė. Treniruotėje pagrinde buvo šaudymo, nusikaltėlio gaudymo užduotys, tačiau vėliau buvo užduotis su bėgimu klūtimis, tačiau daugelis darbuotojų normaliai nesuprato, ką tiksliai nori pasakyti. Taip pat labai dideliu minusu pasirodė draudimas kalbėti kolegoms, kai kartais tai tikrai nebūtų sutrukdę. Per visą dieną įvyko keletas šturmų, kurie, deja, nebuvo inicijuoti pačio tavęs. Matau, kad gali būti direktoriumi, tačiau nemanau, kad esi dar tiek pasiruošęs, kiek yra pasiruošęs tavo oponentas. Linkiu sekmės dirbant teisėsaugoje toliau.

Nl6UlYv.png

👮‍♂️ Rinkimų laimėtojui neišbuvus direktoriumi 30 dienų, direktoriumi taps II vietos laimėtojas

  • Patinka 10
  • Haha 1
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Vyta :) Lauksim grieztos teisesaugos. O Arneli sėkmės tau siekent pareigu toliau

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Randomas

  • Haha 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai Vytui, sėkmės darbuose ir parodyk, jog Dominykas neapsiriko pasirinkdamas Tave

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nežinau ką ir besakyti, geriau būtų gavęs naujas veidas šias pareigas negu prasidės vėl pykčiai kaip ir seniau buvo ir iš tiesų tikėjausi pats kažkokio kito naujo asmens, bet yra kaip yra. Sėkmės rida pati kaip sakant nepasikels.

  • Patinka 9

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kaip pasakytu Vytas sveikinu :)))))))))))))))))))

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Vel prasides ta pati pasakele...

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Na tai Sveikinu Vytai :) Džiaugiuosi kad papeikimas mano daug "nepakišo kojos" ne taip kaip man ir tikiuosi išmokai savo pamoka. Didžiausios sekmės :) 

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

palinkesiu query nesimetyt po servus, o kryptingai siekt tikslo vienam, pries tris men buvai zalioj pusej nuo drk nusalintas, kiek girdejau, kova mech pav buvai ryzhyne, dabar cia drk imi.

sveikinimai naujam drk, tegyvuoja karalius!

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinu a

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gero direktoriavimo! 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Faktas, jog Vytas yra puikus pasirinkimas, bet matyti tuos pačius veidus valdžioje jau yra nusibodę. Bet ką žn nieko keisto kai žaidžia tiek žaidėjų, manau buvo galima duoti ir naujokui pasireikšt🙄🙄🙄. Sėkmės.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pamainos viršininkas sveikina direktorių.

  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujam direktoriui! 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 valandą, Max_Tosha rašė:

Pamainos viršininkas sveikina direktorių.

tik nepamirsk arturai kad aktyvuma tikrinsiu kiekviena diena ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...