Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Mila_Hill

Peikiu Vytas_Likes

Rekomenduoti pranešimai

Anketos šablonas

1. Jūsų Vardas_Pavardė:  Mila_Hill
2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė:  Vytas_Likes
3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: Vežiojau klientą ''Kelionė be AFK'' . Jokio įtarimo neturėjau, niekuom nenusikaltau kai stapdė sustojau gražiai, net nebėgau , galėjo mane paprastai patikrinti be išlaipinimo , bet deja mane išlaipino ir mano taksometras nusitraukė kuris man buvo reikalingas surinkti 35k eurų taksometre rangų sistemai. 
4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimąhttps://imgur.com/a/BvbpHcI

  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

https://streamable.com/uwkz71 Visu pirma labai atsiprasau, uz padaryta klaida nezinojau 1 dalyko- Kad kaip veziuoji afk zmogu kuris buna ispaudes ESC nerodo to zmogaus masinoje,todel as netiket norejau ir galvojau kad turesi kas yra draudziama, 2 /patikrinau islaipines ir patikrinau ar nevartojai alkoholio ir paleidau ir palinkejau sekmes.Kaip suzinojau kad taip yra su afk veziojimu as iskarto su tavim susisiekiau zaidime ir atsiprasiau ir norejau kompensuoti padaryta zala bet tu tesiog man atrasei NE. Bet kol pribegau prie masinos galejai parasyti kad veziojai zmogu afk bet tu parasei visa tai kaip video matos po to laiko kaip parases teksta /istraukti paspaudziau ENTER tada tavo tekstas atsirado kad afk veziuoji zmogu. :( Prisipazystu padares klaida. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

jop cia visi pd tokias nesamones daro su istraukimais is masinos kad patikrint turetu but kazkokia taisykle kad nebutu tokiu nesamoniu juk masinoj sedint patikrint eina.....

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

@Dominykas_Miguel Sakau pamaciau vaziuojancia mila ir man nerode klianto sedincio masinoje as skubejau ja vytis kaip pasivyjau jinai parase kad veza afk zmogu bet man jo kadangi nerode as pamaniau kad meluoja ir tikriausei tures narku ir todel naudojau istraukti komanda kad nebutu taip kad as jau rasau teksta o zmogus nuvaziuoja ir tektu vytis per nauja,biski per stiprei paziurejau i prieki. Todel buvo panaudota komanda /istraukti,as zaidejo atsiprasiau nuosirdziai si karta nuojauta apgavo nenoriu meluoti bet tesiog gavosi durna situacija.  Gi nepatyrei pinigines zalos nieko o zmogu kuri vezei su taxi afk galiu jam atiduoti kazkiek sumos uz toki dalyka vistiek jis jums sumokejo kad paveztumet,visi esame zmones ir galime padaryti klaidu o cia tokia klaida del kurios manau ir be papeikimo galejome issiaiskinti. Nei tu mila nei as tau nieko blogo nelinkiu zaidime todel tirkai specialiai taip nedaryciau tau.  Del rango galima pakalbeti su @Swed_Diana uz sita padaryta klaida kad tau uzskaitytu ta viena dalyka kad as nutraukiau tavo taksometro ta lenteles statistika 

  • Haha 2
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 4 minutes(-čių), Vytas_Likes rašė:

@Dominykas_Miguel Sakau pamaciau vaziuojancia mila ir man nerode klianto sedincio masinoje as skubejau ja vytis kaip pasivyjau jinai parase kad veza afk zmogu bet man jo kadangi nerode as pamaniau kad meluoja ir tikriausei tures narku ir todel naudojau istraukti komanda kad nebutu taip kad as jau rasau teksta o zmogus nuvaziuoja ir tektu vytis per nauja,biski per stiprei paziurejau i prieki. Todel buvo panaudota komanda /istraukti,as zaidejo atsiprasiau nuosirdziai si karta nuojauta apgavo nenoriu meluoti bet tesiog gavosi durna situacija. 

Tai aš girta ar prisivartojus narkotikų ? www.atmazai.lt 🤣

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 3 minutes(-čių), Vytas_Likes rašė:

atsiprasiau nuosirdziai si karta nuojauta apgavo nenoriu meluoti bet tesiog gavosi durna situacija. 

Na matai, jeigu gavai papeikimą, vadinasi savo kaltės prieš ją neatpirkai. Apskritai tavo pateiktoje vaizdinėje medžiagoje matosi, jog tu privažiavai, žaidėja tiesiog sustojo ir laukė patikrinimo, o tu iškart vietoj /patikrinti ir kitų komandų naudojai /islaipinti. To nereikėtų daryti ne tik, kai žmogų vežioja be AFK, o ir su paprastais tiesiog miesto gatvėmis važinėjančiais civiliais. Patruliuojant mieste nėra būtinas maksimalus galimybių išnaudojimas. Šaunu, kad gailiesi, bet tokio pažeidimo ignoruoti negaliu. Gauni 2 darbuotojo įspėjimus, o nukentėjusioms atlygink patirtą žalą.

  • Naudinga! 4
  • Ačiū! 1
  • Oho! 1
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...