Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 1 / 200

Versija: LV 7.7.7


Bruno_Linn

[KITA] Avataro sukūrimas (PHOTOSHOP)

Rekomenduoti pranešimai

 

Sw ol, žadėjau jau senai padaryti PS "tutorialus", bet.. nesugalvojau kokį būtent tutorialą daryti. Ką tik sugalvojau padaryti "tutorial'ą" kaip pasidaryti tokį avatarą, kaip kad nurodyta apačioje. Kad būtų lengviau po kiekvieno punkto "spoiler'yje" yra ir screenshot'as. 

5oqyoLx.png

1. Susikuriam naują dokumentą (File > New arba CTRL + N) pasirenkame dydį, šiam kartui 250x250

Spoiler

2xi7UhQ.png

2. Įsikeliame norimą "foną", paspaudę V raidę ir laikydami SHIFT tempiam už bet kurio iš 4 kampų, kad susimažintume "foną" iki norimo dydžio ir spaudžiam ENTER.

Spoiler

mo4uiFT.png

3. Pasirenkam Quick Selection Tool (įrankių juostoje 4-tas pasirinkimas arba tiesiog spaudžiam W) ir viršuje spaudžiam SELECT SUBJECT.

Spoiler

FaxQIMd.png

4. Šiek tiek palaukus viskas turėtų atrodyti taip:

Spoiler

4QZFXyb.png

4.1. Kartais būna taip, kad pačiame "objekte" atsiranda kažkokia tai nereikalinga vieta pažymėta punktyrine linia, ją galima panaikinti viršuje paspaudus ant viršuje esančio TEPTUKO SU PLIUSU ir tada paspaudus ant tos nereikalingos, pažymėtos vietos.

Spoiler

UmdAzTQ.png

5. Susikuriame pasirinkto objekto kopiją (EDIT > COPY (CTRL+C) ir tada EDIT > PASTE SPECIAL > PASTE IN PLACE (SHIFT+CTRL+V). Paslepiame LAYER'į (paspaudžiame ant akies esančios šalia LAYER'IO, dešinėjė pusėje)

Spoiler

sUo4Qih.png32MxWQE.png

6. Pasirašome norimą tekstą (T), pasirenkame norimą šriftą, jo dydį. (PATARIMAS: PASIRAŠYTI DALĮ NORIMO TEKSTO IR TADA DAR KARTĄ PARAŠYTI KITĄ DALĮ TEKSTO), perkeliame TEKSTĄ į norimą vietą su TRANSFORM TOOL (CTRL+T)

Spoiler

r9s48fj.png

7. Du kartus paspaudžiam ant vieno iš teksto layer'ių (arba su dešiniu paspaudus pasirinkti BLENDING OPTIONS...)

Spoiler

F02nNKF.png

8. Pasirenkame GRADIENT OVERLAY ir du kartus paspaudžiame ant spalvų "gradient'o" (PAŽYMETA RAUDONU X). Susikuriame norimą GRADIENT'Ą (iš pradžių spaudžiam ant vieno iš žaliai pabrauktų "spalvų", tai padarius dukart paspaudžiam ant mėlynai apibrauktos spalvos ir pasirenkame norimą spalvą, tą patį padarome ir su kitoje pusėje pabraukta "spalva").

Spoiler

lY43xMR.png

9. Su dešiniu pėlės mygtuku paspaudžiame ant jau "nuspalvinto" teksto LAYER'IO ir pasirenkame COPY LAYER STYLE, tai padarius su dešiniu pelės mygtuku spaudžiame ant kito, dar "nenuspalvinto" teksto LAYER'IO ir pasirenkame PASTE LAYER STYLE, dabar abi teksto dalys atrodo vienodai.

Spoiler

kp600Qi.png

10. Laikydami CTRL pasirenkame abu teksto LAYERIUS ir spaudžiame CTRL + E, taip sujungiame 2 layer'ius į vieną. Tai padarius spaudžiame CTRL + J, padarome LAYER'io kopiją.

Spoiler

j1Bmik4.png

11. Paspaudę (jau nebelaikant CTRL) ant apatinio texto layer'io (sujungto) viršutinėje juostoje pasirenkame FILTER > BLUR > BOX BLUR... . Viską pasirenkame pagal save ir spaudžiame OK.

Spoiler

S2Cyn1F.png

12. Viskas turėtų gautis kažkas panašaus į tai.

Spoiler

Nd1ZOBE.png

13. "Susigrąžiname" įklijuotą ir paslėptą objektą (paspaudžiam ant akies esančios šalia LAYER'IO)

Spoiler

9vVsAwS.png

PATIKO? +REP

Norit daugiau tutorial'ų? Rašykit į komentarus

Kažko nesupratot, iškilo klausimų? Rašykit į komentarus

  • Patinka 14
  • Naudinga! 1
  • Liūdnas 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jeigu taip rimtai, tai Tau kaip Grafikos dizaineriui ne tokias pamokas reikia kurt, pasidaryt avatarą net ir to photoshopo nėra tiek būtina, nebent nori jau savo susikurt, o jeigu tik paveikslėlio karpymams ir panašiai tai yra kitų programų ir lengvesnių būdų. Aš noriu iš Tavęs sužinot tokių dalykų kaip - geriausios photoshop programos, nemokami jų atsisiuntimai, pradmėnys, o galiausiai gal net ir visą tutorialą apie vieną iš Tavo sukurtų GFX darbų, kuriuos darei darbui ar dar kažkam.

Originalumo, cmon

  • Patinka 1
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...