Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.7


Bruno_Linn

[bl.] lv gfx & g. dizaineris

Rekomenduoti pranešimai

Sw ol, gan nesenai tapau vienu iš projekto g. dizainerių, todėl sugalvojau parašyti "blogą" apie tai kaip grįžęs į serverį prieš metus po maždaug 5m. pertraukos tapau komandos nariu + g. dizaineriu.

 

PIRMIEJI GFX SERVERIO DARBAMS

Į serverį grįžau +/- prieš metus, pirmas darbas su d. pakvietimu, į kurį įsidarbinau buvo Taxi, tuo metu vadinosi FakeTaxi, jai vadovavo dabartiniai komandos nariai JonasSlash ir ModeWtf. Pradėjau kelti įvairius GFX darbus į forumą: tiek paprastus avatarus, tiek parašus ar avatarus skirtus projektui ir praėjus nedaug laiko nuo įsidarbinimo į FakeTaxi, Slash'as paprašė padaryti kelis GFX darbus Taxi darbui, jie atrodė TAIP. Tiesą pasakius dabar pažiūrėjus į tuos GFX juokas ima, nes patys darbai tikrai nekokie. Galima sakyti tai buvo tas "tramplynas" nuo kuriuo atsispyriau ir pradėjau gauti vis daugiau prašymų iš darbų valdžios narių, kad padaryčiau kokį nors tai g. darbą jų atstovaujamam darbui. Kaip ir dabar, tuo metu irgi nevisad imdavau kažkokį atlygį už atliktą darbą, tačiau jeigu kalbant apie didžiausią gautą atlygį už padarytą g. darbą serverio darbui - 1.000.000€ - tokį atlygį davė pats valdžios narys, kadangi iki pat šiol nesu nusistatęs kažkokių tai "fiksuotų" kainų už atliktus darbus, iš kurio būtent valdžios nario gavau 1m. tikrai nepasakysiu, nes net nebeatsimenu, tik atsimenu, kad tai buvo teisėsaugos valdžios narys.

PIRMIEJI GFX PROJEKTO RENGINIAMS IR KALĖDŲ GFX

Jeigu neklystu pats pirmasis g. darbas, kuris buvo skirtas kažkokiam tai renginiui buvo laivų mūšiui, kurį rengė ArnasToreto. Atsimenu buvau padaręs kelis variantus darbų, iš jų Arnas pasirinko ŠITĄ, tiesą pasakius šitas GFX kaip ir TAXI darbui darytas GFX tada atrodė "žiauriai geras", tačiau dabar pažiūrėjus nieko gero jame nematau. Nuo to laiko teko daryti g. darbui įvairiems konkursams, renginiams - tiek oficialiems, tiek neoficialiems. 

Praėjus keliems mėnesiams, kažkurią tai dieną į serverį prisijungė Max_Tosha, privažiavo su savo darbiniu transportu ir įsisodino mane, pradėjo važinėti LV ratais, pradėjom "čhatinti" ir po kažkiek tai LV ratų paklausė ar galėčiau padaryti g. darbą projektui, į tai atsakiau teigiamai ir pasakė, kad artimiausiu metu susisieks su manim. Praėjo apie 1-2 mėn. nuo to "įvykio" ir sulaukiau žinutės discorde iš Artūro (Max_Tosha), kurioje paklausė ar galėčiau padaryti g. darbus projektui Kalėdų proga, tie paprašyti g. darbai buvo: kalėdinis logotipas, bei forumo "slides", visus šituos GFX darbus galite pamatyti apačioje. Tiesa pasakius iš pradžių pagalvojau, kad bus lengva sukurti, kadangi galvoj turėjau minčių kaip galėtų tie g. darbai atrodyti, bet atėjus laikui tie "įsivaizduojami darbai" dingo ir teko galvoti iš naujo ką sugalvoti "padaryti". Nusiuntus atliktus darbus ir maždaug 3-4 kartus pakoregavus juos, galų gale gavau atsakymą, kad viskas gerai ir darbai bus patalpinti forume. Kalbant apie pačius atliktus g. darbus, tai šiek tiek akyliau pažiūrėjus galima pamatyti pridarytų klaidų.

G. DARBAI SERVERIO ŽAIDĖJAMS IR G. DIZAINERIO PAREIGOS

Per tuos metus laiko buvau atidaręs 3 tuos vadinamus GFX shop'us, nors ir prieš atidarant pirmąjį buvau jau gavęs prašymų atlikti kokį nors tai GFX darbą. Dažniausiai kaip atlygį GFX shop'uose pasirinkdavau +rep, o ne serverio valiutą, kadangi daugelis žino, kad pas mane pinigai ilgai neužsibūna, todėl nebuvo reikalo imti serverio valiutos už atliktus darbus. Visi tie 3 GFX shop'ai gyvavo ne taip ir ilgai, nes būdavo taip, kad "užeidavo", kad nebenoriu daryti tų GFX, tai paprašydavau g. moderatorių, kad užrakintų GFX shop'ą ir praėjus kažkiek tai laiko sukurdavau kitą. Uždaręs paskutinį GFX shop'ą nusprendžiau jų daugiau nebekurti, kadangi ir be tų GFX shop'ų žaidėjai gali susisiekti dėl GFX darbų. 

Prieš maždaug pora mėn. buvau sugalvojęs kurti įvairias grafikos pamokas forume, tačiau galima sakyti tai ir liko tik galvoje, per tą laiką sukūriau vieną pamoką, kadangi tiesą pasakius nesugalvojau kokios pamokos būtų naudingiausios, todėl jeigu norit išvysti kažkokių tai g. pamokų rašykit - sukursiu. 

Praėjus kelioms dienoms nuo tada, kai Ernys_Myq "atsisakė" nemok. administratoriaus pareigų su manim vėl susisiekė Tosha ir paklausė ar domintų prisijungti prie serverio komandos, aišku mano atsakymas buvo teigiamas, buvo užduota ir dar keli klausimai, tačiau apie g. darbus buvo užsiminta nedaug, todėl ir maniau, kad jeigu ir tapsiu n. administratoriumi, tai ir bus mano vienintelės pareigos projekte, bet tapau šiek tiek daugiau nei n. administratoriumi - tapau ir vienu iš projekto g. dizaineriu.

Iki šiol padaryta g. darbų, tiek projektui, tiek serverio žaidėjams - ~500

 

NAUJAUSI G. DARBAI (tiek serverio žaidėjams, tiek renginiams/konkursams ir t.t.)

Spoiler

 

ZEaBa13.png

mN80BSU.png

9ns4rmg.png

WFmmdk0.png

 

KOOTcHg.png

IleffUB.png

CIX1fsa5f5QxbCRB7Sh8O2YRl4djGr4DOidaAuvE

5.png

NDA55T6.png Kc0k8Ml.png

 

 

KALĖDINIAI G. DARBAI

Spoiler

 

xBziC2D.png

Exr8rXs.png

4IHd4yi.png

 

PATIKO? +rep

  • Patinka 10
  • Naudinga! 2
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...