Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.7


Josh_Vercetti

Peikiu Kamille_Bev

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų Vardas_Pavardė: Josh_Vercetti
2. Kaltinamo asmens Vardas_Pavardė: Kamille_Bev
3. Kokį netinkamą įtarimą jums uždėjo?: RELOG NUO TEISĖSAUGOS
4. Įrodymai patvirtinantys netinkamo įtarimo uždėjimąhttps://imgur.com/a/gKR3yfs

  •  

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikas, mielas Josh_Vercetti,

Taigi, pradėkime nuo situacijos. Turėjai įtarimo lygį, man privažiavus, pradėjai lįsti į mechanikų garažą ir uždarinėti vartus, tada tavo kolega atidarė vartus. Tau buvo pasiūlyta bauda prieš tai (video medžiagoje nesimato) ir dar 3 kartus (video medžiagoje matosi). Nesutikai mokėti baudos [Asmenims nemokantiems baudos po 3 siūlymų - bauda neprivaloma., nors turėjai tik 2 įtarimo lygius. Tada buvai įsodintas į tarnybinį Spec. Pajėgų automobilį [Spec. pajėgų darbuotojai naudoti /isodinti negali be priežasties ar asmeniui neturint įtarimo.], kadangi turėjai įtarimo lygį. Važiuojant link kalėjimo, buvai patikrintas. [Spec. pajėgų darbuotojai naudoti /patikrinti gali, kai asmuo bėga arba vykdydami reidus arba asmeniui turint įtarimo arba asmeniui priklausant klanui.] Vaizdo medžiagoje matosi, jog turėjai narkotikų, [Spec. pajėgų darbuotojai naudoti /atimtinark gali, kai asmuo turi narkotinių medžiagų ir yra sulaikytas teisėsaugos.] kai juos ruošiausi atimti, tu nusprendei atsijungti. Tuomet, ir buvai įkalintas už RELOG nuo teisėsaugos, kai prisijungei. [Administratoriui draudžiama be priežasties ar įrodymų /uztildyti, /atitildyti, /ikalinti , /islaisvinti  ], o priežastis ir įrodymai yra. 

Vaizdo medžiaga įrodanti civilio nusižengimą: https://imgur.com/a/9xt7Jfp

Išvada tokia, kad pats elgiesi nedeakvačiai, tai ir padariniai tokie. Galėjai susimokėti baudą, kuri buvo vos už 2 įtarimo lygius ir būtų atsiėjusi tau vos 1,000$, o tada ramiai žaisti toliau. 

 

Taigi, daugiau pridurti ką neturiu. Laukime valdžios sprendimo. :) 

Geros dienos! 

  • Patinka 6

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

papeikimas_atmestas-1.png

Papeikimas užpildytas neteisingoje skiltyje. Įkalinimas buvo su admin komanda. Dėl darbuotojos gero taisyklių išmanymo ir aiškaus situacijos paaiškinimo ji gauna 25000EUR premiją.

  • Patinka 2
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...