Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 7 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dominykas_Miguel

Ginklų prekeivių direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

Rambo Sylvester Stallone GIF - Rambo SylvesterStallone SunsOutGunsOut GIFs

Ginklų prekeivių direktoriaus rinkimų apžvalga

Po netikėto praeito Ginklų prekeivių direktoriaus atsistatydinimo, teko ieškoti jį pakeisti sugebančio žmogaus. Nusprendžiau daryti forumo atranką, kurioje kandidatuoti galėtų visi projekto žaidėjai. Būtent toks rinkimų būdas šiai firmai buvo taikytas tik rudenį, kuomet direktoriumi tapo Minde_Vega, o tolimesni direktoriai buvo perleidžiami. Sulaukiau 7 anketų, iš kurių atrinkau 2 geriausiai pasirodžiusius ir jie dalyvavo antrame atrankos etape - pokalbyje su DPi nariu. Apačioje pateikti komentarai apie kiekvieną iš pildžiusiųjų.

FGREvCf.png

Jack_Extreme -  iškart užkliuvo tai, kad klausime, kuriame nurodyta, jog reikia parašyti minimaliai 5 sakinius, to nesugebėjai padaryti, dėl ko galima spręsti, kad atidžiai nebuvo dirbta prie anketos. Minėjai, kad anksčiau teko būti direktoriumi kitame serveryje, tačiau būtų buvę smagu, jeigu apie tai papasakotum ir plačiau, kaip sekėsi, kokiai firmai vadovavai ir pnš. Apie pačią GP firmą turi ganėtinai geras žinias, kaip suprantu žinai  geriausius ir patvirtintus ginklų vežimo būdus, ganėtinai gerai orientavaisi situacijose. Deja, bet didžiausią minusą esi užsitarnavęs dėl savo veiklos projekte, pastovaus papeikimų rašymo, kurie dažniausiai būna atmesti, o visai neseniai netgi bandei specialiai pakišti serverio žaidėją ir apgauti serverio direktorių ir prižiūrėtoją, taip bandydamas pakenkti. Nesuprantu, kodėl kolegos tavęs vis dar už tai neužblokavo forume. Deja, tačiau tokio būdo žmonių direktorių komandoje neįsivaizduoju ir kartu dirbti tiesiog negalėsiu. Nežinau ar toks nuožmus bandymas pakenkti kitiems žaidėjams atsiranda dėl hormonų ar kitų priežasčių, tačiau tikiuosi, kad suprasi, kur tavo elgesys nėra geras ir teks susitikti kitą kartą. Ačiū, kad dalyvavai.

Daniel_Studio - pildei dar dirbdamas teisėsaugoje, vėliau įsidarbinai į ginklų prekeivius, kur neteko pamatyti pavyzdingo elgesio. Gavau nusiskundimų, jog su savo draugu trukdei savo kolegai šaudydamas jį bazėje. Nemanau, kad toks šiurkštus taisyklių pažeidimas yra būdingas kandidatui į firmos valdžios pareigas. Dėl patirties, kaip ir pastarasis kandidatas pamini kitus serverius, tačiau nieko plačiau nepakomentuoji, dėl ko galima daryti išvadą, jog ji šiuo metu yra nulinė. Negaliu susidaryti įvaizdžio, kaip supranti GP firmos veiklą, kadangi tiek ginklų siuntos klausime, tiek situacijose labai susimalei ir tiksliai nieko nepasakei. Situacijose trūko pastabumo, nemanau, kad dar esi pasiruošęs tapti direktoriumi, tačiau tikiu, kad suprasi kokias klaidas darai būtent pirmame etape, pagarbiau elgsiesi su serverio žaidėjais, o tuo labiau kolegomis. Ačiū už dalyvavimą, tačiau ne.

Gandzia_Sampp - taip pat kaip ir tavo kitas oponentas, atidžiai nepasižiūrėjai anketos ir klausime, kurio atsakymas reikalavo penkių sakinių, parašei tiktai tris. Vadovavimo patirties turi, kadaise netgi pačiam teko dirbti pas tave Spec. Pajėgose, o Ginklų prekeivių direktoriumi bandai tapti jau antrą kartą, nekalbant apie kitus pasiekimus valdžioje. Smagu, kad tavo pasidalintoje taktikoje yra išnaudojama daugiau firmos inventoriaus, negu šiuo metu, tačiau pastebėčiau, jog visą laiką su lengvosiomis mašinomis apsaugoti furgonų nepavyktų, kadangi tai reikalauja nemažo darbuotojų skaičiaus, kuo šiuo metu laiku, deja, bet pasigirti negalime. Į situacijas atsakei ganėtinai neblogai, išskyrus pirmoje, kurioje nepaminėjai nieko konkretaus. Tikiu, kad galėtum būti geras direktorius ir sukurti puikią atmosferą savo darbuotojams, tačiau dar birželio antrąją 2-ąją gavai blokavimą už netinkamą administratoriaus komandų išnaudojimą, bandant pakenkti kitiems serverio žaidėjams. Manau pats supranti, kad toks pavyzdys nėra tinkamas direktoriui ir kitą kartą taip elgdamasis pagalvosi apie galimas pasėkmes. Ačiū už dalyvavimą ir aktyvų darbą rinkimų metu.

Petras_Rimkus - kaip ir daugelis kitų, neatidžiai perskaitei anketos klausimą ir atsakymas buvo per trumpas. Vadovavimo patirties turi, visai neseniai buvai Spec. Pajėgų direktorius, teko dirbti kartu. Patiko tavo santūrus elgesys su kiekvienu serverio žaidėju, kas direktoriui visai tinka. Tik kliūva tai, kad palikdamas teisėsaugos direktorių sakei, jog dingo tavo motyvacija ir noras kažkaip užimti savo darbuotojus. Bet kokiu atveju, neskaitant teisėsaugos direktorių, ilgą laiką buvai pasižymėjęs kaip karo klano narys ir šiuo metu pasiryžai su jais bendradarbiauti (o gal net kariauti :?). Ginklų prekeivių darbo supratimas anketoje tikrai nėra tiksliai aprašytas, pavyzdžiui situacijose buvo ganėtinai nemažai klausimų, todėl logiška, jog atsakymų į jas norėjosi ilgesnių, tačiau patiko pastebėjimas ir priminimas apie ganėtai seniai mano patirtyje naudotą ginklų vežimo būdą - gabenimo po mažiau negu 80 dėžių, tai gali labai dažnai sutaupyti laiko, jeigu netyčia teisėsauga konfiskuotų siuntą. Nors ir turi šiokių tokių minusų šiuose rinkimuose, didžiulį pliusą turi, nes nori kuo daugiau komunikuoti su savo darbuotojais, pavyzdžiui situacijoje dėl iškilusių konfliktų firmos viduje. Suteikiu tau šansą sudalyvauti antrame etape.

Jack_Andersson kaip ir dauguma tavo konkurentų, užkliūvai su klausimo sąlyga ir atsakei per trumpai. Vadovavimo patirties neturi ir mano žiniomis serveryje žaidi ne itin ilgai, tačiau turi nemažą pliusą, kad kol kas tave teko matyti dirbant tik GP firmoje, o lojalumas firmoje dažnai padidina šansus rinkimuose. Logiška, kad jeigu vadovavimo patirties nėra, reikėtų bandyti tai atpirkti savo idėjomis ar geru darbo supratimu. Dėl furgono pervežimo teigi, jog jokių taktikų per daug nereikia ir viską lemia šaudymas. Tikrai yra tiesos, tačiau darbuotojų rutinos paįvairinimas naudojant įvairesnes taktikas taip pat nėra labai blogai. Į situacijas atsakei trumpai, kas trukdo susidaryti įspūdį, kaip elgtumeisi būdamas direktoriumi. Cituojant tavo žodžius, darbuotojus į firmą trauktum savo draugiškumu ir komunikabilumu. Gaila, jog neseniai teko pastebėti, kai su vienu savo kolega elgeisi ne itin pagarbiai ir tau tai atrodė visiškai normalu. Atleisk, bet šiuose rinkimuose yra stipresnių variantų, o tau linkiu suprasti savo padarytas klaidas ir liksi ištikimas šiai firmai. Ačiū, kad dalyvavai.

Kill_Pill - mano žiniomis, ilgą laiką svajojantis ir ilgą laiką laukiantis progos sudalyvauti būtent Ginklų prekeivių direktoriaus rinkimuose, kur buvo dalyvavęs, kai jie buvo daryti paskutinį kartą (prieš 8 mėnesius), Tuo metu užėmei antrą vietą, o rinkimus laimėjęs Minde_Vega pasiūlė tau užimti pavaduotojo pareigas, kurias palikai anksčiau negu pats direktorius. Tuo metu sakei, kad dingo motyvacija, tačiau vėliau norėsi išbandyti savo jėgas. Anketoje neslėpi, jog planuoji atkurti būtent tuo metu veikusią Ginklų prekeivių firmą ir galima lengvai suprasti, jog jau esi išsirinkęs sau pavaduotoją. Taip pat prieš maždaug pusantrų metų buvai medikų firmos direktorius, kur teko dirbti ir man neseniai grįžus į serverį. Tiesą pasakius, tuo metu šiek tiek trūko užsiėmimo firmoje, galbūt tai buvo tik dėl to, kad asmeniškai mane ši firma traukia mažiausiai. Bet kokiu atveju, šių firmų direktoriavimas gerokai skiriasi ir ilgą laiką esi pasižymėjęs kaip serverio nusikaltėlis ir šaulys, kas Ginklų prekeiviams labai tinka. Anketoje parodei, kad supratimą apie šią firmą turi ir pabrėži, jog dirbant svarbus darbuotojų komunikavimas su valdžia, su kuo labai sutinku. Situacijose išsiplėtei ganėtinai išsamiai, vienintelis pastebėjai, kad darbuotojas būdamas taip toli negalėjo sužinoti apie pasalą surengusius teisėsaugininkus be papildomų modifikacijų, tačiau pamiršai paminėti kaip elgtumeisi su kita situacijos dalimi - persirengusiais mechanikais, kurie galėtų padėti sėkmingai pravežti siuntą dirbdami ir taisydami transportą. Apskritai, į situacijas reaguoji labai logiškai, Džiugu, kad anketoje žadi nemažą darbuotojų užimtumą - įvairius konkursus ir veiklas. Sveikinu patekus į kitą etapą.

Domis_Tonito - serverio senbuvis, kadaise buvęs direktorių prižiūrėtojas, taip pat turintis nemažą pasiekimų bagažą valdžios srityje, tarp kurių ir Ginklų prekeivių direktorius. Serveryje tave tenka pastebėti ir pastaruoju metu, labai smagu, kad senbuviai grįžta žaisti. Klausime apie geriausią taktiką, išsiskyrei tuo, kad paminėjai, jog furgonus su darbuotojais vežtumėte skirtingais maršrutais, kas vis tiek turi nemažą riziką pilnai pergalei iškovoti, kadangi bent vieną furgoną galite prarasti, nes išsiskirstę darbuotojai gali būti silpnesni už didesnį kiekį priešininkų. Gaila, jog rinkimų metu neįsidarbinai į firmą ir nepasidalinai su kolegomis savo taktikomis. Situacijose atsakei labai trumpai ir nekonkrečiai netgi nukrypdamas nuo temos. Taip pat išsidavei, jog prieš pildydamas, nuostatų tikrai nebuvai dar kartą perskaitęs ir su vasaros pakeitimais nesi susipažinęs. Nežinai netgi to, jog atkeldinti žaidėjo, pravažiavus pasienį nėra galima. Deja, tačiau klaidų padaryta nemažai ir noras tapti direktoriumi per daug neišreikštas. Ačiū, kad dalyvavai.

FGREvCf.png

 

Gta V Michael De Santa GIF - GtaV MichaelDeSanta Sunglasses GIFs

Antrame etape nusprendžiau labiau susipažinti su kandidatais ir pasiruošiau papildomų klausimų, kurių dėka labiau susipažinčiau su galimais direktoriais. Pokalbiai truko apie 20 minučių, jų metu buvo užduoti bendri klausimai abiems kandidatams ir keletas specifinių. Per pokalbius buvo paliestos tokios temos, kaip firmos ekonomika, darbuotojų užimtumas, santykius su teisėsauga ir karo klanais. Apačioje trumpai papasakosiu, kaip sekėsi kalbėti su kiekvienu kandidatu.

FGREvCf.png

Kill_Pill - su tavimi teko dirbti ir anksčiau, vėliau netgi teko kartu įkurti laisvalaikio klaną, tad pokalbis tikrai nebuvo nepatogus. Labai patiko, kad atsakydamas į kiekvieną klausimą labai išsiplėsdavai ir vienu metu net pasakodamas apie savo firmą, sutrikai į kokį klausimą atsakinėji : -D Smagu, kad taip plačiau papasakojai, kokią treniruotę galėtum pravesti ginklų prekeiviams. Pokalbio metu iškart aptarėme klausimus dėl pavaduotojo pasirinkimo, ką jau buvo galima nuspėti ir anksčiau. Ačiū už dalyvavimą.


Petras_Rimkus - taip pat kaip ir su Kill'u yra tekę nemažai bendrauti anksčiau, esu tau suteikęs netgi 2 direktorius, kai buvau direktorius, buvome vienoje valdžios komandoje ir apskritai ne kartą yra tekę kartu dirbti vienoje firmoje. Pokalbio metu nebuvai labai užtikrintas, kai kurie atsakymai nenuskambėjo labai konkrečiai ir tiksliai. Turi požiūrį, kad dėl visų galimų konfliktų, bandysi tartis žodžiu, o tik vėliau pradėtum taikyti kažkokias sankcijas, kas yra labai pagirtina. Pokalbio metu taip pat stengėmės paliesti tas pačias temas, kaip ir su tavo oponentu. Ačiū už dalyvavimą.

FGREvCf.png

Abu kandidatai yra tikrai stiprūs, abiems iškart galėčiau suteikti direktorių, tačiau nugalėtojas išrenkamas vienas. Linkiu nenusiminti Petrui, tačiau šiuo atveju teisingiau būtų, jog direktoriumi taptų Kill_Pill. Naujasis direktorius per pokalbį prasitarė, jog yra užsibrėžęs direktoriauti minimaliai iki rudens. Tikėkimės, jog savo žodžio laikysis ir bus aktyvus bei lojalus direktorius. Pasveikinkime!

 

Direktoriui pareigose neišbuvus 30 dienų, direktoriumi taps antrosios vietos nugalėtojas.

  • Patinka 12
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimai killai, maladiec

analize paskaitysiu veliau, bomba cj

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu killa

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu @Kill_Pill!!! Kai idejo sanchezus i gp as irgi norejau kandidatuot..

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Wow! Didžiausi sveikinimai ir tikiu jog būdamas direktoriumi sugebėsi parodyti puikius rezultatus. @Kill_Pill 😎👏

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Iki Rudens 😁😁😁 Nuu Goodluck, sveikinimai!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
On 2021-06-12 at 21:01, Dominykas_Miguel rašė:

užsibrėžęs direktoriauti minimaliai iki rudens

taip tikrai nebus, visų 100% (aišku, dėl tokių mano žodžių ir išbus arba ne). 

Sveikinimai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...