Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Por_Tall

Peikiu Policijos Direktorių.

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis: Por_Tall
2. Jūsų kaltinamo asmens slapyvardis: Vytas_Likes
3. Jūsų kaltinimai: Direktorius atsisako dalyvauti narkuose ir neutralių darbų rengiamuose grobimuose. Šiuo metu serveryje būna vidutiniškai vos 20-30 žaidėjų kurie bando užkurti veiksmą, bet mielasis direktorius realia prasme verkia, kad neutralūs darbai ir klanai gali turėti sąjungas (jau turbūt žinot ir suprantat, kad iš jo pusės tokie nusiskundimai ir grasinimai nevykti į veiksmus jau senai kyla :DDD ), taip pat yra nepatenkintas, kai už jo firma yra pora daugiau prisijungusių neutralių, dėl to direktorius atsisako vykti į veiksmus ir tuo pačiu liepia savo darbuotojams nevykti. Kai kažką į chat'ą parašai direktorius vis liepia serverio žaidėjams rašyti jam papeikimą ant direktoriaus. Tai labai žlugdo visą įdomumą, kai visos neutralios firmos susirenka viena kart per savaite padaryti grobimą ir visi be reikalo stovi ir skaito vip chat'a kaip Vytas visiems liepia rašyti jam papeikimą ant direktoriaus.
4. Vaizdinė medžiaga patvirtinanti asmens kaltumą: Gaila, bet visi mano chat log'ai išsitrynė po relog'o, bet esme supratot. Ir be reikalo nieks papeikimų nerašytu direktoriams, tai paprasčiausiai prašau užmesti aki ant šio direktoriaus ir jei būtu galima, bausti kuo griežčiau, nes jau seniai žinomi jo grasinimai ir verkimai nevykti į veiksmus.
vpuYzSg.png
(ant tiek tragiška situacija buvo, kad net buvo leista klanams atsigrobinėti, tai 3 klaniniai padavė daugiau veiksmo nei visa teisėsauga per pora mėnesių)

P.S Pastovus nesutarimai su kitų firmų valdžios atstovais + Visą dieną paliekami reidai. OQa1xiN.png

  • Patinka 6
  • Naudinga! 2
  • Haha 1
  • Sutrikęs 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Kiekviena neutrali firma kartą į savaitę gali suorganizuoti grobimą tiek su kita frakcija, tiek atskirai.

 

Iš tikrųjų grobimas nebuvo galimas, kai grobė 3 firmos. Esu tą sakęs ir anksčiau, kai tokie grobimai buvo vykdomi, tačiau neutralių firmų valdžia lengvai susitardavo su teisėsaugos.

Jeigu teisėsauga nevyko atgrobti, galima daryti prielaidą, jog jokio panašaus susitarimo nebuvo. Vienintelis dalykas, ką galiu pasiūlyti, tai organizuoti grobimus, kurie nepažeistų taisyklių.

  • Patinka 2
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...