Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 4 / 200

Versija: LV 7.7.6


Vytas_Likes

Kandidatas į Spec. Pajėgų direktorių Vytas_Likes

Rekomenduoti pranešimai

Prisistatymas 

Taigi esu visiems gerai žinomas mėgstamas ir nemėgstamas Vytas_Likes, kaip grįžau po pertraukos tiek į žaidimą, tiek į serverį iškarto atėjau į teisėsaugą ir pasitaikius progai užėmiau laisvą direktoriaus vietą policijos departamento srityje, bet širdy buvo noras turėti spec pajėgų valdžią, kadangi ten turiu labai daug darbo patirties ir tas darbas turi to, ko labiausiai reikia žaidėjui bei teisėsaugininkui. Turi geresni transportą, gali atimti narkotines medžiagas bei tirti laisvai žmogžudystes,  turi didesnį darbo inventorių, kurį gali panaudoti veiksmuose, pavyzdžiui kaip vandens tankai, enforcer, cargobob lėktuvai. Bet kol žaidžiu kol kas nebuvo galimybės paimti šios srities valdžios ar bent kandidatuoti į ją, nes prieš tai buvo Petras_Rimkus su Arsenas_Taksioras valdžioi ir nebuvo laisvos vietos, tada kanditavau į policijos direktoriaus pareigas ir kai gavau policijos direktorių, Petras paliko spec pajėgų valdžią ir ieškojo naujo direktoriaus. Kodėl iškarto po Petro nebandžiau eiti į spec pajėgas kandidatuoti manau visiems ir taip aišku, nes turėjau atbūti policijos departamente 30 dienų, o dabar, kai atsirado proga tai bandau pildyti mažą kandidatūros anketėlę, kuri bus su klausimais už/prieš atvirai kalbant žinau kad iš tiesų sulauksiu ir blogų ir gerų klausimu ir heituko, bet i jūsų užduodamus klausimus bus atsakyta nuoširdžiai, žinoma, jeigu tie klausimai bus normalaus žmogaus proto ribose ir susiję su žaidimu ir teisėsaugos darbu.

  YVhGxOD.png

Ką palengva bandyčiau pakeisti ? 

Swatwan - Šio darbo inventoriaus pasigedau ilgą laiką, kuris stovi jau pusiau surūdijęs ir nenaudojamas, ši transporto priemonė labai praverčia narkotikų zonoje, policijos departamento narkotikų krepšio grobime, chaoso malšinimuose mieste, su šiuo dalyku galima klanams, gp pabloginti veiksmą ir lengviau kaip sakoma visa tai numalšinti nes pas tave ant tanko gali stovėti 3-4 žmonės ir šaudyti tuos, ką tu grynai purški su vandeniu, o kiti teisėsaugininkai šaudosi iš šono, ir taip tikrai būtų žymiai įdomesnis veiksmas nes klanai  turėtu dar truputuką ir pagalvoti ką daryti per veiksmus, kad negauti vandens patrankos per nugara, o ne atsistoti ir cbuginti ir teisėsaugai padidėja  tikimybė laimėti, perimti narkotinių medžiagų krepšiuką  ar numalšinti chaosus, ar laimėti narkotikų zoną. 

Cargobob - Šis kariško tipo lėktuvas yra šiek tiek geriau nei enforcer aišku su juo sunkiau nusigauti iki veiksmo vietos, bet yra ir tam tikrų + į enforceri lipama su animacijom ir tai tikrai užtrunka tiek laiko per kuri laika tave spėja lipanti sušaudyti visą apkabą, kitaip sakant 7/7, o kadangi veiksmuose būna ne vienas  žmogus tai apie įlipimą galima patylėti, o cargobob įlipi išlipi be jokiu animacijų ir tai užtrunka kur kas greičiau, ką daryti kad per veiksmą kol leisiesi ant žemes jo nesušaudytų, turi apskaičiuot +  - kada vyks nark zona ar kokie vagonai, pagal prisijungusiu teisėsaugininkų skaičių ir karo tipo klanų.  Maždaug viskas atsiranda vis tiek kas 1 valandą tai gali šitą dalyką nuskraidinti anksčiau tikrai dar didesnį pranašumą turėtų teisėsaugos pusė. 

Žinoma ne viskas yra pagal darbo inventorių swatwan ir Cargobob pirmiausia reikia surinkti aktyvią komandą per abidvi teisėsaugos sritis, kad būtų galima šiuos dalykus kuo įdomiau įgyvendinti, nes naudos yra mažai imti swatwan ir kad ant jo būtų 1 žmogus, manau supratot ką turėjau omeny, bet svarbiausia nepasiduoti ir tikėti, kad jei ne  šiandien, ne rytoi, bet kažkada bus gerai.:) 

YVhGxOD.png

Kokią valdžią  išvysite? 

Taigi šioj darbo srity valdžia turės būti dar šiek tiek griežtesnė negu policijos akademijos (departamente) ties tam tikrais dalykais. Bet kitais atvejais galiu įvardinti kuo pakis viskas nei policijos akademijos ( departamente) - stengsiuosi dar labiau  padėti, gerai sutarti, aiškinti situacijas naujokams dar aiškiau ir labiau vesti apmokymus ir daugiau skirti laiko jiems, stengsiuosi, kad visi būtų lygūs ir gerai sutartų ir susikalbėtų su ne tik darbo kolegomis, bet ir su visa teisėsauga, padarysim rangų sistemą  tokią, kad darbuotojams nebūtų neįveikiama ir būtų noras siekti aukščiausio laipsnio (rango). Labiausiai pastangų dedantiems darbuotojams bus dalinamos premijos, arba rangas. Tiek Direktorių tiek pavaduotoją pamatysit neskubančius bausti už gautus papeikimus, pirmiausia bus išklausytos abidvi pusės tada bus priimti sprendimai, jeigu ir nespėtumėte dėl tam tikrai svarbiu priežasčių atsakyti į papeikimą per skirtą laiką. 

YVhGxOD.png

Įsivaizduojama komanda, kokią ją įsivaizduoju?

Savo komandą bandau įsivaizduoti kaip filmas svajonių komanda :D aktyvią, kuri turės įdomiausių pasiūlymų, ko trūksta spec pajėgoms, ko jiems labiausiai reikia, norinčiu išmokti visko ką moka geriausi, klausytų valdžios ir nenorėtų pabėgti iš firmos po vienos darbo dienos arba kol išeis iš klanų black listo, kad būtų nekorumpuoti teisėsaugininkai ir neimtu kyšiu iš nusikaltėliu ar nebūtų su jais bendradarbiaujama ir nutekinama informacija. Aktyvios komandos norisi manau labiausiai, nes jei bus aktyvi komanda bus ir daugiau veiklos su firma ir daugiau klanai galės daryti veiksmo į teisėsaugos pusę išskyrus ne laisvalaikio klanai, taip pat įvairių treniruočių galima prigalvoti visko ko tik geidžia širdis, kad tik praleisti kuo įdomiau ir užimčiau laiką. Aišku viso aktyvumo labiausiai tikiuosi po vasaros, nes vasara visi puikiai matom kokia situacija vyksta serveryje. 

YVhGxOD.png

Užduok man klausimą :) 

Anketos šablonas:

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: 
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: 
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?:
  • Jūsų klausimas man ? : 

ačiū už dėmesį pargarbiai Vytas_Likes 

Jim Carrey Thank You GIF
 

GQRe57c.png

Direktorių prižiūrėtojo komentaras

Labai gaila, tačiau Spec. Pajėgų direktorių paliko Flat_Mat. Direktorius buvo labai santūrus su visais serverio žaidėjais, aktyviai prižiūrėjo savo komandą, kas yra labai pagirtina būtent tokiu laikotarpiu. Labai ačiū už pagalbą Las-Venturas.LT projektui ir tikiuosi, kad dar pavyks susimatyti. Vos palikus, gavau prašymą iš Policijos direktoriaus užimti Spec. Pajėgų valdžios vietą. Kadangi paskutiniu metu buvau išvykęs ir galėjau pastebėti visą veiklą tik iš šono, tiksliai nežinau kaip direktoriui sekėsi tuo metu, bet matydavau dažną kritiką iš kitų žaidėjų. Pamaniau, kad tai bus puikus rinkimų metodas įsivažiuoti ir pasiremti žaidėjų komentarais, vildamasis, jog Vytas_Likes sureaguos teisingai ir ras norimą kompromisą.

Tema atvira diskusijoms ir aktyvi iki 2021.07.08 20:02

GQRe57c.png

Direktorių prižiūrėtojo komentaras Nr.2

Atidžiai perskaičiau visus komentarus, klausimus ir Vyto atsakymus į juos. Iš atsakymų galima suprasti, jog jam teisėsauga yra tikrai svarbus darbas. Bet iš kitos pusės, jis dažnai pamiršta teisėsaugininko tikslą - ginti, saugoti ir padėti. Todėl kartais jeigu vyksta grobimas, tau pirmiausia turėtų rūpėti tavo rolė žaidime, o tik vėliau žiūrėti kaip stipriai nukentėtum dėl taisyklių pažeidimų. Taip pat klausime apie tarimasį su žmonėmis, norėjau išgirsti ir kaip galėtum susitarti su savo priešininkais, pvz. ginklų prekeivių firma. Iš žaidėjų gavai nemažai pagyrų, tačiau nemažai ir kritikos, norėjosi, jog į ją taip pat atsakytum. Verdiktas bus nuspręstas adekvačių žaidėjų balsais (kurių argumentai buvo apie serverį ir neįžeidė žaidėjų).

Už: 10
Prieš: 9

Redaguota nario Dominykas_Miguel
Komentaras Nr. 2
  • Patinka 10
  • Haha 6
  • Sutrikęs 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Anketos šablonas:

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime:  Jeo_Vega
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: 
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Nes esi geras direktorius, tiek specuose tiek PD esu pas tavęs dirbęs ir megavausi žaidimu. Moki kolegas motyvuot dirbti, puikiai apmokai naujokus.
  • Jūsų klausimas man ? : Kodel nori pereiti iš PD į Specus?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: San_James
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: Prieš
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?:Pirmiausiai įrodyk, kad tikrai esi vertas spec. darbo direktoriaus pareigų, nes skaitau ir matau, kad ale čia rimtesnis darbas, norėjai seniau ir turi didesnį inventorių Realiai beveik neskaičiau tavo temos, tik taip permečiau akimis, nes kalbi tik apie inventorių, o  daugiau nieko rimto negali pasiūlyt apart ale to inventoriaus išnaudojimo, nors ir jis seniau buvo naudojamas.
  • Jūsų klausimas man ? : Veiksmas žaidime ar forume / DC?:
  • Kaip galėtai įrodyti, kad esi vertas šio direktoriaus, apart inventoriaus išnaudojimo?:
  • Ar tu naudosi praeito direktoriaus taktikas? (Kad atvažiuoji į narkotikus, šoki į masę ir bandai sunaikinti  pora g. ir tada sukrenti.):
  • Statistika ar veiksmas?(jei pasirinkai veiksmą, parašyk kodėl, nes pagal tavo veiksmus atrodo priešingai, pašalinio vieno asmens /kill ir t.t suprantu, kad taisyklės, bet tai yra ir pasirinkimas)
  • Ar gali išvardint bent vieną taktiką kokią naudotai pasipriešinti Ginklų prekeiviams ir neleisti jiems pravežti siuntų?

Šiam kartui tiek, jei prigalvosiu klausimų - paredaguosiu šį pranešimą, arba parašysiu kitą.

  • Patinka 7
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 11 minutes(-čių), Jeo_Vega rašė:

Anketos šablonas:

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime:  Jeo_Vega
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: 
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Nes esi geras direktorius, tiek specuose tiek PD esu pas tavęs dirbęs ir megavausi žaidimu. Moki kolegas motyvuot dirbti, puikiai apmokai naujokus.
  • Jūsų klausimas man ? : Kodel nori pereiti iš PD į Specus?

Labas, Jeo_Vega malonu girdėti tokią nuomonę, noriu pereiti dėl to, jog yra daugiau darbo inventoriaus naudingo veiksmams, gali atimti pats narkotikus, tirti žmogžudystes, ir paįvairinti savo dieną ne tik darydamas reidus ar komendanto valandas, nukreipti dėmesį labiau į karo tipo klaniškius, nes pagrinde jie platina ir turi su savimi narkotines medžiagas ir sustabdyti jų plitimą ir apsvaigusių žmonių padaugėjimą. 

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jūsų vardas_Pavardė žaidime: Nibba_Speek

Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: Už

Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?:nes buvai geras kolega , ir tikrai gerai išmanai savo darbą

Jūsų klausimas man ? : klausimų nėra

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Anketos šablonas:

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: Mobis Cancel
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: už
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Kalbant kaip is zaidejo puses, kai dar nepazinojau taves ir ka buvau girdejas apie tave, tai tikrai viskas kitaip. T.y, nera taip kaip zaidejai isivaizduoja tave, kiti apibudina kaip "cry", bet is tikro esi taisykliu zmogus kas yra tikrai gerai, paklausia - atsakai, pamokai kitus is savo patirties. O dabar kaip pavaduotojas, tai kartu valdzioj esam 2savaites ir tikrai matau kad del firmos stengies, visada aptariam reikalus per dc, ka kur keist, ka padaryt. Kai atejau i valdzia, iskarto apmokinai mane, kas, kur, kada. Tikrai stiprus ispudis, tik atejus. Nera kad paskiria ir nafik galvok pats. Cia viskas kitaip. PS per telefona gali but minciu ismėtymai.
  • Jūsų klausimas man ? : 
  • ka naujo zadi inesti i spec. pajegas?
  • kaip tvarkysies su tolimesniu klanu "verkimu"?
  • kaip zadi skatinti darbuotojus buti aktyviais ir kad ateitu i firma?
  • kokius apmokymus labiausiai bandysi apmokyti darbuotojus (nark zona, grobimas ir tt)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 6 minutes(-čių), San_James rašė:
  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: San_James
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: Prieš
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?:Pirmiausiai įrodyk, kad tikrai esi vertas spec. darbo direktoriaus pareigų, nes skaitau ir matau, kad ale čia rimtesnis darbas, norėjai seniau ir turi didesnį inventorių Realiai beveik neskaičiau tavo temos, tik taip permečiau akimis, nes kalbi tik apie inventorių, o  daugiau nieko rimto negali pasiūlyt apart ale to inventoriaus išnaudojimo, nors ir jis seniau buvo naudojamas.
  • Jūsų klausimas man ? : Veiksmas žaidime ar forume / DC?:
  • Kaip galėtai įrodyti, kad esi vertas šio direktoriaus, apart inventoriaus išnaudojimo?:
  • Ar tu naudosi praeito direktoriaus taktikas? (Kad atvažiuoji į narkotikus, šoki į masę ir bandai sunaikinti  pora g. ir tada sukrenti.):
  • Statistika ar veiksmas?(jei pasirinkai veiksmą, parašyk kodėl, nes pagal tavo veiksmus atrodo priešingai, pašalinio vieno asmens /kill ir t.t suprantu, kad taisyklės, bet tai yra ir pasirinkimas)
  • Ar gali išvardint bent vieną taktiką kokią naudotai pasipriešinti Ginklų prekeiviams ir neleisti jiems pravežti siuntų?

Šiam kartui tiek, jei prigalvosiu klausimų - paredaguosiu šį pranešimą, arba parašysiu kitą.

Veiksmas visada vyksta žaidime nebent padarius nusižengimą būtų rašomas papeikimas per forumą.  Kadangi žinant tokį dalyką kaip direktoriai turi vykdyti savaitines užduotis ir ten yra laimėti narkotikai, tai jeigu mums trūksta iki pergalės 20 gramų, kodėl gi taip nepadarius , viską darai, kad tik laimėti.  Nėra čia kalta statistika kaip jūs daugelis išsigalvojat, tai yra kaip ir tu parašei taisyklių nesilaikymas todėl civilis nark zonoi būti negali, todėl yra naudojama /kill komanda yra pilna karo tipo klanų, kad galima nueiti ir laisvai rinkti narkus ir šaudytis prieš teisėsauga ar prieš kitą klaną. Prieš ginklų prekeivius taktikų nėra jokių priklauso nuo ginklų prekeivių kolegų skaičiaus, jeigu jų daug stengtis palaikyti atstumą ir šaudytis iš toli ir neprisileisti arti savęs. Direktoriaus posto esu vertas, nes aktyvus, gebu tinkamai suvaldyti komandą, rengiu taktikas, stengiuos atitinkamai išmokyti dirbti naujuosius teisėsaugos kolegas, su visais bandau rasti bendrą kalbą ir būti su visais taktiškas. Ačiū už nuomonę ir klausimus.

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 12 minutes(-čių), Nibba_Speek rašė:

Jūsų vardas_Pavardė žaidime: Nibba_Speek

Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: Už

Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?:nes buvai geras kolega , ir tikrai gerai išmanai savo darbą

Jūsų klausimas man ? : klausimų nėra

Ačiū už gera žodį, man taip pat buvai geras darbuotojas/kolega ;) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime:  Kenny_Silver
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?:  Prieš

Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?:

 "Ką palengva bandyčiau pakeisti?" :. Šioj pastraipoj mini spec. pajėgų transportą, ir kaip jis yra neišnaudojamas. Dėl tanko visiškai sutikčiau, tačiau ką reiškia "tai gali šitą dalyką nuskraidinti anksčiau tikrai dar didesnį pranašumą turėtų teisėsaugos pusė." ? Enforcerio nepakeis nei vienas transportas žaidime, kas liečia teisėsaugą - tai puikus būdas tiek transportuoti begalinį skaičių darbuotojų, tiek apsirūpinti būtiniausiu inventoriumi veiksmų metu. Iš kur cargobobas gauna tokius privalumus, kurie nusveria enforcerį taip, jog jo nebenaudotum veiksmų metu ir jį pakeistum cargobobu? Pilnai nesupratai klausimo, ar nenorėjai suprasti - jeigu klausiamą, ką palengva bandytum pakeisti, tavęs neprašo išnaudoti nenaudojamo transporto ( taip, sutinku, jog gali pradėti tai daryti, bet tai iš esmės nepakeičia teisėsaugos darbo kardinaliai į teigiamą pusę ), tavęs prašo paaiškinti, kaip darbą pakeisi į teigiamą pusę ( kaip ir minėjau ). Gali pridurti, kokias taktikas naudosi, juk turi tikrai daug skirto DPi laiko parašyti šiai temai ir Tavęs skubėti niekas neverčia. " bet svarbiausia nepasiduoti ir tikėti, kad jei ne  šiandien, ne rytoi, bet kažkada bus gerai." - šitą taipogi žadi naudoti pralaimėjus begales veiksmų/narkotikų zonų klanams? Itin prastas mentalitetas teisėsaugos vadovui ( ir ypač tokios firmos kaip spec. pajėgos ) žinant, kokie įkyrus ir nagli būna klanai ir kad tokios frazės su jais tikrai nepraeis, nes tiesiog būsi išjuoktas prieš visą serverio svietą;

"Kokią valdžią  išvysite?" - negaliu pasakyti nieko blogo, tačiau galiu pasakyti tai, kas dar galėjo būti prirašyta šioje pastraipėlėje. Tikrai neprisikabinsiu, puikiai supranti Policijos esmę ( kaip tai yra į naujokus kreipiama firma ), puikiai supranti, jog geriau yra apmokyti naujus darbuotojus, negu vėliau gailėtis jų padarytomis klaidomis, tačiau visa tai yra tiesiog pilstymas iš tuščio į kiaurą. Gali būti teisėsaugos vadovas, tačiau ar gali būti inovatyvus ir kūrybingas teisėsaugos vadovas, tuo pat metu nebijantis vadovauti būriui darbuotojų ir atlaikyti spaudimą iš klanų?


"Įsivaizduojama komanda, kokią ją įsivaizduoju?" - irgi, nu nieko blogo negaliu pasakyti, bet gero taipogi nelabai. Eilinis pilstymas iš tuščio į kiaurą, "bus tobula komanda, aktyvi, ištikima, apmokyta bla bla bla" nu cmon. Girdėta šimtą kartų. Pasakyk, ką pats darysi ( tiksliai, o ne "apmokysiu ), jog ji tokia taptų. Galbūt net klausimą suvok prasčiau, pvz. asmeniškai atsakyčiau, jog savo įsivaizduojama komandą matau kuo prastesnę, ir jog žingsnis po žingsnio ją galėčiau pritaikyti teisėsaugos būčiai, jog tiek tiems patiems darbuotojams būtų smagiau žaisti, tiek man lengviau atsilaikyti prieš visą spaudimą. 

Ačiū už kandidatavimą, tačiau kol kas neperprantu, ar tai nuoširdus bandymas paversti teisėsaugą į geresnę vietą žaidėjams būnant vyresnėje firmoje, ar tai tiesiog noras prisidėti papildomą direktoriaus pareigų statusą paraše. Nieko naujo, nieko blogo, nieko gero. Būtum paprastas mediocre direktorius.

  • Jūsų klausimas man ? :  - 
  • Patinka 10

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 12 minutes(-čių), Mobis_Cancel rašė:

Anketos šablonas:

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: Mobis Cancel
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: už
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Kalbant kaip is zaidejo puses, kai dar nepazinojau taves ir ka buvau girdejas apie tave, tai tikrai viskas kitaip. T.y, nera taip kaip zaidejai isivaizduoja tave, kiti apibudina kaip "cry", bet is tikro esi taisykliu zmogus kas yra tikrai gerai, paklausia - atsakai, pamokai kitus is savo patirties. O dabar kaip pavaduotojas, tai kartu valdzioj esam 2savaites ir tikrai matau kad del firmos stengies, visada aptariam reikalus per dc, ka kur keist, ka padaryt. Kai atejau i valdzia, iskarto apmokinai mane, kas, kur, kada. Tikrai stiprus ispudis, tik atejus. Nera kad paskiria ir nafik galvok pats. Cia viskas kitaip. PS per telefona gali but minciu ismėtymai.
  • Jūsų klausimas man ? : 
  • ka naujo zadi inesti i spec. pajegas?
  • kaip tvarkysies su tolimesniu klanu "verkimu"?
  • kaip zadi skatinti darbuotojus buti aktyviais ir kad ateitu i firma?
  • kokius apmokymus labiausiai bandysi apmokyti darbuotojus (nark zona, grobimas ir tt)

Ką naujo žadu įnešti, kaip pasakyčiau gerą aurą, bandyti surinkti aktyvesnį ir geresnį kolektyvą ir taip darbuotojams leisti lengviau pildyti rangų sistemą truputuką duoti laisvės. Su klanų verkimu tvarkytis nereikia, šitas dalykas yra išbręstamas ir nelabai kreipiu dėmesį į tokius dalykus ar čia mano kaltė, kad kas verkia, kad kas rašo tu 0 šioks anoks nelabai apkraunu  galvą tokiais dalykais turiu firmą, kurią reikia prižiūrėti manau kur kas naudingesnis dalykas kur apsikrauti save. Darbuotojų pritraukimas į firmą, manau bandyti sukurti kuo įdomesnę rangų sistemą kaip ir sakiau, kad nebūtų per sunki, kaip ir visur padaryti geras algas, kad darbuotojai galėtų užsidirbti, ir manau tas daugeliui žmonių labiausiai ir patinka -  kolektyvas ir algos. Pirmiausia tai naujokus reikia apmokinti spec pajėgose įtarimo lygio krovimą, nes čia yra truputėli viskas kitaip, negu pd, turi žinoti kada ir kaip dėti už atimtus narkotikus, kada gali nušauti surakintą žmogų, kada ji reikia nuvežti į kalėjimą, bet taktikos aišku reikia parodyti dažniausiai daromus dalykus, kad kaip pasakai per veiksmą ką daryti, nebūtų visiškai neapmokinti. 

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 12 minutes(-čių), Kenny_Silver rašė:
  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime:  Kenny_Silver
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?:  Prieš

Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?:

 "Ką palengva bandyčiau pakeisti?" :. Šioj pastraipoj mini spec. pajėgų transportą, ir kaip jis yra neišnaudojamas. Dėl tanko visiškai sutikčiau, tačiau ką reiškia "tai gali šitą dalyką nuskraidinti anksčiau tikrai dar didesnį pranašumą turėtų teisėsaugos pusė." ? Enforcerio nepakeis nei vienas transportas žaidime, kas liečia teisėsaugą - tai puikus būdas tiek transportuoti begalinį skaičių darbuotojų, tiek apsirūpinti būtiniausiu inventoriumi veiksmų metu. Iš kur cargobobas gauna tokius privalumus, kurie nusveria enforcerį taip, jog jo nebenaudotum veiksmų metu ir jį pakeistum cargobobu? Pilnai nesupratai klausimo, ar nenorėjai suprasti - jeigu klausiamą, ką palengva bandytum pakeisti, tavęs neprašo išnaudoti nenaudojamo transporto ( taip, sutinku, jog gali pradėti tai daryti, bet tai iš esmės nepakeičia teisėsaugos darbo kardinaliai į teigiamą pusę ), tavęs prašo paaiškinti, kaip darbą pakeisi į teigiamą pusę ( kaip ir minėjau ). Gali pridurti, kokias taktikas naudosi, juk turi tikrai daug skirto DPi laiko parašyti šiai temai ir Tavęs skubėti niekas neverčia. " bet svarbiausia nepasiduoti ir tikėti, kad jei ne  šiandien, ne rytoi, bet kažkada bus gerai." - šitą taipogi žadi naudoti pralaimėjus begales veiksmų/narkotikų zonų klanams? Itin prastas mentalitetas teisėsaugos vadovui ( ir ypač tokios firmos kaip spec. pajėgos ) žinant, kokie įkyrus ir nagli būna klanai ir kad tokios frazės su jais tikrai nepraeis, nes tiesiog būsi išjuoktas prieš visą serverio svietą;

"Kokią valdžią  išvysite?" - negaliu pasakyti nieko blogo, tačiau galiu pasakyti tai, kas dar galėjo būti prirašyta šioje pastraipėlėje. Tikrai neprisikabinsiu, puikiai supranti Policijos esmę ( kaip tai yra į naujokus kreipiama firma ), puikiai supranti, jog geriau yra apmokyti naujus darbuotojus, negu vėliau gailėtis jų padarytomis klaidomis, tačiau visa tai yra tiesiog pilstymas iš tuščio į kiaurą. Gali būti teisėsaugos vadovas, tačiau ar gali būti inovatyvus ir kūrybingas teisėsaugos vadovas, tuo pat metu nebijantis vadovauti būriui darbuotojų ir atlaikyti spaudimą iš klanų?


"Įsivaizduojama komanda, kokią ją įsivaizduoju?" - irgi, nu nieko blogo negaliu pasakyti, bet gero taipogi nelabai. Eilinis pilstymas iš tuščio į kiaurą, "bus tobula komanda, aktyvi, ištikima, apmokyta bla bla bla" nu cmon. Girdėta šimtą kartų. Pasakyk, ką pats darysi ( tiksliai, o ne "apmokysiu ), jog ji tokia taptų. Galbūt net klausimą suvok prasčiau, pvz. asmeniškai atsakyčiau, jog savo įsivaizduojama komandą matau kuo prastesnę, ir jog žingsnis po žingsnio ją galėčiau pritaikyti teisėsaugos būčiai, jog tiek tiems patiems darbuotojams būtų smagiau žaisti, tiek man lengviau atsilaikyti prieš visą spaudimą. 

Ačiū už kandidatavimą, tačiau kol kas neperprantu, ar tai nuoširdus bandymas paversti teisėsaugą į geresnę vietą žaidėjams būnant vyresnėje firmoje, ar tai tiesiog noras prisidėti papildomą direktoriaus pareigų statusą paraše. Nieko naujo, nieko blogo, nieko gero. Būtum paprastas mediocre direktorius.

  • Jūsų klausimas man ? :  - 

Ačiū už išsakytą kritiką :) malonu buvo išgirsti. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime:  Bank Note
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?:  Už
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Nes aš galėsiu pildyti į policijos departamentą
  • Jūsų klausimas man ? : 
  • O klausimai, galite pateikti vaizdo medžiagas, kaip išnaudoti savo "taktikas" apart šaudymo iš toli už užtvarų, nuo mašinos ir neprileisti arti?
    Kodėl manote, kad sukūrus lengvą rangų sistemą esate stipresnis už kitą kandidatą?
  • Kaip žadi į firmą "įnešti" gerą aura ir kolektyvą? Ar tai bus, kad visus realybėje suimsit už apykaklių ir įmesti kaip šunis į gardus diskriminuodamas žaidėjus, pagal jo indėlį į gerą kolektyvą ir blogą?
  • Pasakykite po kiek vidutiniškai uždirbs darbuotojas per savaitę po mokesčių?
  • Kuo esate pranašesnis už Kenny Silver, kad pildote į spec pajėgų direktorių?
  • O parašų lenta, Jūsų hobis, darbas, pareiga tėvynei?
  • Na ir pabaigai, kodėl esate bestuburis lyderis?
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Anketos šablonas:

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: Martynas_Deejay
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: Prieš.
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: 

Nesi stiprus lyderis - esi vidutiniokas vadovavime, tad jau čia yra pirma raudona vėliava tavo kandidatūroje. Grobimui likus minutė ir bent pabandyt paskutiniu rushu apsivalyt pastatą nėra lyderystė, be to, kokį pavyzdį tokie dalykai rodo tavo darbuotojams?

Antras dalykas - šitame minčių kratinyje nematau nieko naujo, nieko inovatyvaus, kas galėtų kiek paįvairinti ir tavo spec. pajėgas kiek išskirtų. Beskaitant susidaro toks jausmas, kad tiesiog ieškai free upgrade, kad tik pasirašytum savo statusą forume bei gautum direktoriaus rangą. Motyvuoti darbuotojus kažkokia tai rangų sistema, kuri nėra neįveikiama, premijomis nėra tas būdas. Gali padėti, tačiau ne taip viskas veikia. "Ką palengva galėčiau pakeisti?" skiltyje aprašai, kaip naudosi darbo inventorių, tačiau neaprašai, kokios naujovės ateis su tavimi į firmą? Kodėl į tavo spec. pajėgas būtų verta ateiti? Ar tai - tik dėl to, kaip tu išnaudosi inventorių? Abejoju. Man, kaip casual žaidėjui, svarbu matyti, kad direktorius turi kūrybos gyslelę ir kad firmoje laikas neprailgų. Citata iš atsakymo į Mobis_Cancel klausimą:

Cituoti

Ką naujo žadu įnešti, kaip pasakyčiau gerą aurą, bandyti surinkti aktyvesnį ir geresnį kolektyvą ir taip darbuotojams leisti lengviau pildyti rangų sistemą truputuką duoti laisvės.

 Nu būkim biedni, bet teisingi - ateini tiesiog pasiimti direktorių.

Trečias dalykas - tavo vadovaujama policija yra silpna, neapmokyta dirbti veiksmų metu, visiškai nepašaudanti, matanti tik vieną rodiklį - statistiką narkotikų metu. Taip, aktyviai patruliuojat miesteliuose - viskas su tuo gerai, tačiau kaip tik reikia surinkinėti narkotikus - taip surenkat mažai (arba išvis nieko nesurenkat), o jeigu kas neįtinka - papeikimų skiltis klanų temose mirga nuo tavo pranešimų. SERVE ŽAIDŽIA 30 ŽAIDĖJŲ, KAM UŽDARINĖT KLANUS, KAI JOKIO VEIKSMO IR TAIP NĖRA? Durnas mentalitetas iš teisėsaugos firmos vadovo 2003 metų žaidime, kur visi ateina smagiai praleisti laiką. Gadini sau veiksmą, gadini serveriui veiksmą. Tik tiek.

Tavo pliusai - aktyvus, tarp teisėsaugos darbuotojų, kiek suprantu, esi mėgiamas, gal dar žinios (matau, esi buvęs spec. pajegų direktorius + dirbai SPD)

Tavo minusai - šita rašliava, tavo gana agresyvi komunikacija su serverio žaidėjais žaidime, keistas vadovavimo stilius (statistika > veiksmas), silpna lyderystė, idėjų trūkumas ateinant į pareigas, silpnas pagrindas dabar (t.y. braškanti policijos direktoriaus kėdė), daug pralaimėjimų tavo rekorde.

  • Jūsų klausimas man ? : Viską uždavė San_James, ką norėjau paklausti.

P.S. ČIA NE HEITAS, O KONSTRUKTYVI KRITIKA.

  • Patinka 6
  • Naudinga! 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: Camel_Kerr
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: Prieš. Geriau jau Kamille_Bev gautų.
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Pirmiausiai įrodyk, kad tikrai esi vertas spec. darbo direktoriaus pareigų. Viskas ką matau iš tavo pusės tai tik verkimas pastovus dėl klanų, kad kažkas Tau neįtinka. Visų pirma pasižiūrim į teisėsaugą pradžiai. Turit daug medikų ir dar drįstat skųstis. Visų antra, ridą ir statistiką kelt galima būnant ir PD valdžioje.
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 1 minutę, Camel_Kerr rašė:
  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: Camel_Kerr
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: Prieš. Geriau jau Kamille_Bev gautų.
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Pirmiausiai įrodyk, kad tikrai esi vertas spec. darbo direktoriaus pareigų. Viskas ką matau iš tavo pusės tai tik verkimas pastovus dėl klanų, kad kažkas Tau neįtinka. Visų pirma pasižiūrim į teisėsaugą pradžiai. Turit daug medikų ir dar drįstat skųstis. Visų antra, ridą ir statistiką kelt galima būnant ir PD valdžioje.

Ačiū už išsakyta nuomone ;) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 19 minutes(-čių), Martynas_Deejay rašė:

Anketos šablonas:

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: Martynas_Deejay
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: Prieš.
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: 

Nesi stiprus lyderis - esi vidutiniokas vadovavime, tad jau čia yra pirma raudona vėliava tavo kandidatūroje. Grobimui likus minutė ir bent pabandyt paskutiniu rushu apsivalyt pastatą nėra lyderystė, be to, kokį pavyzdį tokie dalykai rodo tavo darbuotojams?

Antras dalykas - šitame minčių kratinyje nematau nieko naujo, nieko inovatyvaus, kas galėtų kiek paįvairinti ir tavo spec. pajėgas kiek išskirtų. Beskaitant susidaro toks jausmas, kad tiesiog ieškai free upgrade, kad tik pasirašytum savo statusą forume bei gautum direktoriaus rangą. Motyvuoti darbuotojus kažkokia tai rangų sistema, kuri nėra neįveikiama, premijomis nėra tas būdas. Gali padėti, tačiau ne taip viskas veikia. "Ką palengva galėčiau pakeisti?" skiltyje aprašai, kaip naudosi darbo inventorių, tačiau neaprašai, kokios naujovės ateis su tavimi į firmą? Kodėl į tavo spec. pajėgas būtų verta ateiti? Ar tai - tik dėl to, kaip tu išnaudosi inventorių? Abejoju. Man, kaip casual žaidėjui, svarbu matyti, kad direktorius turi kūrybos gyslelę ir kad firmoje laikas neprailgų. Citata iš atsakymo į Mobis_Cancel klausimą:

 Nu būkim biedni, bet teisingi - ateini tiesiog pasiimti direktorių.

Trečias dalykas - tavo vadovaujama policija yra silpna, neapmokyta dirbti veiksmų metu, visiškai nepašaudanti, matanti tik vieną rodiklį - statistiką narkotikų metu. Taip, aktyviai patruliuojat miesteliuose - viskas su tuo gerai, tačiau kaip tik reikia surinkinėti narkotikus - taip surenkat mažai (arba išvis nieko nesurenkat), o jeigu kas neįtinka - papeikimų skiltis klanų temose mirga nuo tavo pranešimų. SERVE ŽAIDŽIA 30 ŽAIDĖJŲ, KAM UŽDARINĖT KLANUS, KAI JOKIO VEIKSMO IR TAIP NĖRA? Durnas mentalitetas iš teisėsaugos firmos vadovo 2003 metų žaidime, kur visi ateina smagiai praleisti laiką. Gadini sau veiksmą, gadini serveriui veiksmą. Tik tiek.

Tavo pliusai - aktyvus, tarp teisėsaugos darbuotojų, kiek suprantu, esi mėgiamas, gal dar žinios (matau, esi buvęs spec. pajegų direktorius + dirbai SPD)

Tavo minusai - šita rašliava, tavo gana agresyvi komunikacija su serverio žaidėjais žaidime, keistas vadovavimo stilius (statistika > veiksmas), silpna lyderystė, idėjų trūkumas ateinant į pareigas, silpnas pagrindas dabar (t.y. braškanti policijos direktoriaus kėdė), daug pralaimėjimų tavo rekorde.

  • Jūsų klausimas man ? : Viską uždavė San_James, ką norėjau paklausti.

P.S. ČIA NE HEITAS, O KONSTRUKTYVI KRITIKA.

Ačiū už išsakyta nuomone ;) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Anketos šablonas:

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime:  Misteris_Smitas
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?:  UŽ
    • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Pirmiausia tai žmogus atsakingas, padedantis naujokams firmoje ir tikrai toks kuris rūpinasi firma kuriai vadovauja. Nei kart negirdėjęs, kad ant kažko bereikalo staugtum, o ir emocijos veiksmų metu parodo, kad tau rūpi ir tikrai nori pergalės.  Aišku vasara, galėtum būti aktyvesnis, bet manau aktyvumas pakankamas, žmogus atbuvo PD valdžioje reikiama laiką kas tikrai ne kiekvienam pavyksta, o ir įdėjų turi ne vieną. Tai leidai suprasti iš vakarykščių pokalbių. 
  • Jūsų klausimas man ? :  Pagal ką rinksies pavaduotoją?  Ar šansai patekti į arą bus visiems vienodi ar labiau rinksiesi jau apsipratusiu žaidėjus? Kieka laiko pasiryžęs išlaikyti direktoriaus kėdę jei ją gausi? Ir kodėl teisėsauga, juk darbų ir daugiau yra?

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime:  Carl Phelps
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?:  Pries
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Pries nes tiesiog neesi tinkamas vadas stipresniai firmai, karas vykstas viskas zaidime o ne forume, tau viskas yra tik LAIMEJIMAS net su vriksmu jus nieko nelaimit.
  • Jūsų klausimas man ? : kada zadi pasitraukti is pd direktoriaus kedes? Nes nauju taktiku nezinot kaip laimeti narkotikus, seniau to IBEGAM IR RENKAM nebuvo kol as nepasiuliau to padaryti. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: jack_extreme
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: pries
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: viska ka moki daryt atsikeles ijungt reida einant miegot isjungt, tavo visas kolektyvas serve neigiamos reputacijos, tavo tikslas - /statistika, o ne kazkokie grobimu atgrobimai inventoriaus isnaudojimai ir t.t
  • Jūsų klausimas man ? : kada paliksi drk
  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 21 minutes(-čių), Bank_Note rašė:
  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime:  Bank Note
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?:  Už
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Nes aš galėsiu pildyti į policijos departamentą
  • Jūsų klausimas man ? : 
  • O klausimai, galite pateikti vaizdo medžiagas, kaip išnaudoti savo "taktikas" apart šaudymo iš toli už užtvarų, nuo mašinos ir neprileisti arti?
    Kodėl manote, kad sukūrus lengvą rangų sistemą esate stipresnis už kitą kandidatą?
  • Kaip žadi į firmą "įnešti" gerą aura ir kolektyvą? Ar tai bus, kad visus realybėje suimsit už apykaklių ir įmesti kaip šunis į gardus diskriminuodamas žaidėjus, pagal jo indėlį į gerą kolektyvą ir blogą?
  • Pasakykite po kiek vidutiniškai uždirbs darbuotojas per savaitę po mokesčių?
  • Kuo esate pranašesnis už Kenny Silver, kad pildote į spec pajėgų direktorių?
  • O parašų lenta, Jūsų hobis, darbas, pareiga tėvynei?
  • Na ir pabaigai, kodėl esate bestuburis lyderis?

Labas bank, čia tesiog buvo parašyta, dėl rangu sistema kad būtų lengvesne, negul kad buvo policijos akademijoi, nes dauguma darbuotoju negalėdavo pasikelti rangu ir gal tai darydavo daug įtakos išeiti iš darbo ir apie rangu sistema šnekant nekalbu apie geresnis už kita kandidata,  aš save parodžiau koks esu ir praktikoje todėl apie ši dalyka net nebuvo kalbama visi esam lygus. Gera aura gali suteikti žmonėms su jais bendraudamas ir  veikdamas kažka bendro nebutina deliot kazkokiu ten dalyku ka paminėjai. Darbuotojas kiek uždirbs dabar negaliu pasakyti, nes nera sukurta dar tam tikra tema :(, bet kas dirbs kas pildys tikrai uždirbs nemažai. Prčiom dabar žaidėjas kenny_silver ? sakau aš žmoniu nelyginu tas geresnis anas geresnis visi esam vienodi. Dėl parašu lentos atsiprasau bet tenais nedalyvauju. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 5 minutes(-čių), Misteris_Smitas rašė:

Anketos šablonas:

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime:  Misteris_Smitas
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?:  UŽ
    • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Pirmiausia tai žmogus atsakingas, padedantis naujokams firmoje ir tikrai toks kuris rūpinasi firma kuriai vadovauja. Nei kart negirdėjęs, kad ant kažko bereikalo staugtum, o ir emocijos veiksmų metu parodo, kad tau rūpi ir tikrai nori pergalės.  Aišku vasara, galėtum būti aktyvesnis, bet manau aktyvumas pakankamas, žmogus atbuvo PD valdžioje reikiama laiką kas tikrai ne kiekvienam pavyksta, o ir įdėjų turi ne vieną. Tai leidai suprasti iš vakarykščių pokalbių. 
  • Jūsų klausimas man ? :  Pagal ką rinksies pavaduotoją?  Ar šansai patekti į arą bus visiems vienodi ar labiau rinksiesi jau apsipratusiu žaidėjus? Kieka laiko pasiryžęs išlaikyti direktoriaus kėdę jei ją gausi? Ir kodėl teisėsauga, juk darbų ir daugiau yra?

Labas, pavaduotojas išliks mano dabartinis Mobis,nes su šio žmogumi per trumpa laika labai gerai sutariau ir labai gerai vienas kita suprantame. Patekti į ara visiems bus vienodi šansai sunkios atrankos ir viskas priklausys nuo ju pačiu kiek padarys klaidu per atrankas bet visi esam vienodi visi esam lygus neskirstau žmoniu į 10 rušiu jie gi negyvunai. Dėl direktoriaus laikymo apie pabaiga negalvoju kolkas, kada bus taip kaip išvis nebegalėsiu žaisti tada galvosiu apie pabaiga, o kol praleidžiu po 1.4min tikrai manau pabaiga dar toli. Dėl to teisėsauga,nes  tiek kiek metu žaidžiu čia pagrinde budavau vien teisėsaugoi ir kitas darbas nėra įdomu, esu išbandes ir medikus ir trv ir dauguma darbu tačiau neprilipo ir tiek save matau tik šitam darbe kalbu apie teisėsauga.

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 9 minutes(-čių), Jack_Extreme rašė:
  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: jack_extreme
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: pries
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: viska ka moki daryt atsikeles ijungt reida einant miegot isjungt, tavo visas kolektyvas serve neigiamos reputacijos, tavo tikslas - /statistika, o ne kazkokie grobimu atgrobimai inventoriaus isnaudojimai ir t.t
  • Jūsų klausimas man ? : kada paliksi drk

Labas jack drk palikimas manau dar tolimas dalykas negalvoju apie tai ;)  ačiū už išsakyta kritika

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Anketos šablonas:

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime: Earl_Johnson
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?: Prieš.
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Pirmiausiai, tai turbūt daugumai užkliuvo Tavo vadovavimas firmai. Rašai temoje, kad išnaudotum inventorių, tačiau jo neišnaudoji Policijos Depertamente (niekada nematęs naudojant laivo ir/ar sraigtasparnio), tad kažin, ar tai bus ir Spec. Pajėgose. Firmos darbuotojai iš Tavo firmos specifically yra tik keli, kurie važiuoja į veiksmą, pastąrosiomis dienomis, grobimui likus 7-8 minutės, Tu, liepei darbuotojams nevažiuoti, o atvažiavo tik tie, kurie tikrai važiuoja į veiksmus DĖL veiksmo, o ne statistikos kėlimo (Tu nebuvai vienas iš dalyvių).
  • Antra, man užkliuvo tavo papeikimų rašinėjimas forume. Kaip ir sakiau, kad pastąrosiomis dienomis iš teisėsaugos pusės daug veiksmo nėra, tačiau dar daugiau absurdiška, kai PD direktorius kelia veiksmą ne serveryje, veiksmuose, bet forume, papeikimų skiltyje, ir tai galima matyti dažnai, o tai nerodo gero įvaizdžio Projekto Žaidėjams iš teisėsaugos pusės.
  • Trečia, tavo bendravimas su paprastais Serverio žaidėjais, nesvarbu ar per /vch, ar ne.
  • Ketvirta, Tu neparodai, kad esi pastovintis už save, ir vertas šio direktoriaus posto, ir net nesakau tai iš klaniškių/Ginklų Prekeivių pusės, tiesiog žvelgiant iš manęs, kaip paprasto Projekto žaidėjo, kuris mato teisėsaugos įvaizdį.
  • Jūsų klausimas man ?:
  • Ar bus galima matyti tave pasikeičiant jei gausi Spec. Pajėgų direktoriaus postą?
  • Ar bus galima pamatyti tave įrodant, kad esi vertas šio posto ateinančiomis dienomis?
  • Ar tikrai nebus galima matyti atvėjų, kai teisėsauga nevažiuoja į veiksmus nes sričių direktoriai liepia jiems to nedaryti?
  • Ar tikrai bus galima matyti aktyvią, stiprią teisėsaugos komandą, nes kolkas netikiu, kad tavo, cituoju, ,,svajonių komanda" bus tokia, ir tu tai tik rašai.

 

Šiam kartui tiek, jei ką parašysiu antrą pranešimą.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
prieš 12 minutes(-čių), Carl_Phelps rašė:

 

  • Jūsų vardas_Pavardė žaidime:  Carl Phelps
  • Ar jūs esate už/prieš mano bandymą pakeisti firmos direktoriaus vietą ?:  Pries
  • Argumentai kodėl už/prieš mano perėmimą?: Pries nes tiesiog neesi tinkamas vadas stipresniai firmai, karas vykstas viskas zaidime o ne forume, tau viskas yra tik LAIMEJIMAS net su vriksmu jus nieko nelaimit.
  • Jūsų klausimas man ? : kada zadi pasitraukti is pd direktoriaus kedes? Nes nauju taktiku nezinot kaip laimeti narkotikus, seniau to IBEGAM IR RENKAM nebuvo kol as nepasiuliau to padaryti. 

Pasitraukti nežadu ilga dar laika, būtų malonu kad neuždavinėtumete tu pačiu klausimu ;) ačiū už kritika

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

GQRe57c.png

Direktorių prižiūrėtojo komentaras

Labai gaila, tačiau Spec. Pajėgų direktorių paliko Flat_Mat. Direktorius buvo labai santūrus su visais serverio žaidėjais, aktyviai prižiūrėjo savo komandą, kas yra labai pagirtina būtent tokiu laikotarpiu. Labai ačiū už pagalbą Las-Venturas.LT projektui ir tikiuosi, kad dar pavyks susimatyti. Vos palikus, gavau prašymą iš Policijos direktoriaus užimti Spec. Pajėgų valdžios vietą. Kadangi paskutiniu metu buvau išvykęs ir galėjau pastebėti visą veiklą tik iš šono, tiksliai nežinau kaip direktoriui sekėsi tuo metu, bet matydavau dažną kritiką iš kitų žaidėjų. Pamaniau, kad tai bus puikus rinkimų metodas įsivažiuoti ir pasiremti žaidėjų komentarais, vildamasis, jog Vytas_Likes sureaguos teisingai ir ras norimą kompromisą.

Tema atvira diskusijoms ir aktyvi iki 2021.07.08 20:02


Klausimai:

  • Dažnai sulauki kritikos, kaip manai, kame problema?
  • Ar dažnai tariesi su kitais žaidėjais ar labiau esi linkęs veikti vienas?
  • Kiek laiko planuoji išbūti direkotoriumi?
  • Ką darbuotojai turės padaryti norėdami pasikelti rangą? 
  • Įvardink vieną savo pliusą ir minusą.
  • Patinka 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...