Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Swed_Diana

Išrinktas naujasis Medikų direktorius!

Rekomenduoti pranešimai

GgL6ZMn.png

Išrinktas naujasis Medikų direktorius! 

 

Visu pirma dėkoju visiems, kurie nusprendė kandidatuoti į šias pareigas. Kaip jau minėjau atrankos anketoje, didžiausias iškeltas kriterijus buvo, išrinkti žmogų, kuris paskirtų šioms pareigoms ne tik savo laiką, bet ir skirs tam savo kantrybę, įdės pastangų,dėmesio ir žinoma, bus motyvuotas ir sudomintas tuo, ką daro. Sulaukiau įvairių kandidatų su labai skirtingom nuomonėm ir atsakymais, todėl galiu pasakyti, jog apsispręsti buvo ganėtinai sudėtinga, nes kiekvienas jų buvo savaip įdomus ir išskirtinis. Kadangi nei vieno nepažįstu, bei asmeniškai daug nebendravus, todėl mano pasirinkimą lėmė jūsų atsakymai, bei daliniai duomenys surašyti žemiau pateiktoje lentelėje. 

📌

 af8be8ac00afbd3894d07cf9e9cfe9bd223.png

 

Jack_Extreme - Anketą užpildei neblogai, į kai kuriuos klausimus atsakei trumpiau, nei to buvo prašoma, kai kur išvis nieko neparašei (papildomas komentaras). Neįsidarbinai į medikų darbą, kai to buvo reikalaujama, nurodęs priežastį, jog esi užpildęs į Taksi. Tai sakyk, kodėl tuomet pretenduoji į Medikų direktoriaus poziciją, jei net neturi susidomėjimo šiam darbui? Į klausimą apie 5-ias geras direktoriaus savybes, nurodei "komunikabilumą" ir ties tuo išpletei savo atsakymą, taip pat paminėjai "mokėti juokaut", nors buvo prašoma daugiau(5). Tačiau labiausiai mane užkabino tavo "idėjų bagažas", kurį buvai paminėjęs, net keliose atsakymuose, tačiau priėjus klausimą apie idėjas Medikų darbui, režei trumpą - "Neatskleidinėsiu". Perskaičius visus tavo atsakymus kylo daug papildomų klausimų, matėsi, jog ne į visus klausimus įsigilinai. Į klausimą apie tikslus sau būnant direktoriumi paminėjai "neprarasti motyvacijos", geras tikslas, tačiau ar tikrai šiame klausime reikėjo tai atsakyti? Su situacijomis taip pat labiau atsakei kaip iš darbuotojo pozicijos, bet ne direktoriaus, kas mano manymu parodo, jog dar nesi pasiruošęs šioms pareigoms. 

Raketu_Lygos - Anketą užpildei gan silpnai, atsakymai buvo trumpi ir neatsakyti iki galo. Peržiūrint tavo mediko patirties taškus, jų turi mažiausiai, todėl darau išvadą, jog šis darbas nebuvo tau "prie širdies", tad kodėl nusprendei kandidatuot į direktorius? Tuo labiau, jog įsidarbinai, tik praėjus kelioms dienoms nuo anketos užpildymo. Į klausimus apie požiūrį į medikų darbą ir jo funkcijas nedaugžodžiavai, pasakei, jog jie "gydo" ir, kad požiūris tavo "geras", bet neparašei/neatskleidei savo nuomonės. Taip pat didelį dėmesį skyriau klausimui apie rengiamą veiklą, į kurį, kaip supratau neįsiskaitei, nes prašiau nupasakoti detaliai savo rengiamą veiklą, o ne pasakoti apie jos pasiruošimą. Skaitant tavo anketą, prie jos sugaišau mažiausiai laiko(dėl jos trumpumo), todėl manau, jog ir tu jai skyrei tiek pat, kas parodo, tavo "didelį" norą ir motyvaciją. Ačiū tau už įdėtas pastangas ir laiką. 

Arnas_Query Atsakei į klausimus išsamiai, net kur to ir nebuvo reikalaujama. Patiko, jog prie 5-ių direktoriaus savybių, prie kiekvienos išvardintos parašei ir po tam tikrą situaciją, kur jos turėtų atsiskleisti, ir kur jas reikėtų pritaikyti. Patiko, jog prie klausimo apie tai, kodėl būtent turėtume pasirinkti tave nedaugžodžiavai ir pasakei tiesiai šviesiai: ryžtingai ir užtvirtintai. Tačiau, kliuvo tai, jog tiek daug "motyvacijos" turintis žmogus į Medikų direktoriaus pozicija, tiek nedaug parašė apie patį medikų darbą ir jo funkcijas. Vienintelis iš visų kandidatų išsipletei ir nepabūgai išreikšti savo įdėjų medikų darbui, kurios man iš tiktųjų labai patiko, ir kurias tikiuosi būtinai pritaikysi ir realizuosi. Puikiai supratai, kas buvo prašoma klausime apie "detaliai nupasakotą veiklą", puikiai parodei, kad moki suderinai naudingumą su malonumu. Įvertinus tavo visus atsakymus, manau esi tinkamiausias kandidatas į šias pareigas, tad sveikinu tapus naujuoju medikų firmos direktoriumi. Ir tikiuosi, jog pavaduotojas, kurį sakei rinksi "mokantį susitvarkyti su forumo temomis ir idėjomis, atitiks tavo lūkesčius ir reikalavimus. 

Bank_Note - Turi daug darbo patirties ir išanalizavus tavo atsakymus darau išvadą, jog pildai tiesiog išmėginti savo jėgas dirėktoriaus kėdėje. Į klausimą apie tai, jog kodėl turėtume pasirinkti būtent tave, atsakei : "Nemanau, o reikia", toliaus kalbėdamas sakei, jog nori kurti aplinką darbe kokia patinką tau, nelabai pagalvodamas ar tai galėtų patikti ir tavo darbuotojams, taip pat savo tiksluose paminėjai, jog nori susitvarkyti savo reputaciją, nemanai, jog turėjai tai padaryti dar prieš nuspręsdamas pildyti? Labiausiai mane suglumino tavo viena iš idėjų medikų darbui, kurioje minėjai, kad užimsi darbuotojus už sampo ribų, žaisdamas žaidimus, kuom tai būtų naudinga būtent medikams? Matomai nelabai supratai klausimo esmės arba išreiškei savo mintį netikslingai. Taip pat kilo klausimas apie "darbo piknikas", kas tai? Norėjosi išgirsti plačiau. Kalbant bendrai apie tavo atsakymus ir situacijas, matau, jog dar nesi pasirengęs/neapsisprendęs, kurio direktoriaus pareigas užimti nori, kadangi papildomam komentare paminėjai, jog nori vadovauti teisėsaugai, todėl "susitvarkyk" reputaciją ir tikiuosi, jog nenuleisi rankų siekdamas aukštesnių pareigų. 

Rokas_Car - Neperskaitei visų taisyklių ir reikalavimų prieš pildant, todėl tiek anketą, tiek tavo darbas jų neatitiko. Visu pirma į darbą neįsidarbinai ir po kelių dienų po užpildymo, klausei apie analizę, iš ko sprendžiu, jog sumaišei anketas, gal vis dėlto norėjai užpildyti tik į medikų darbą? Anketos pildymas neatitiko reikalavimo, bei klausimai buvo atsakyti trumpai, dalis iš jų pro šalį. Klausimas apie treniruote, cituoju : "Neturėsiu galimybės kalbėti bet surašysiu visus dalykus kaip elgtis ir treniruotę darysiu." Manau, dar ne laikas. Apsiprask mūsų serveryje, susipažink su jo taisyklėmis ir tuomet tikrai lauksime tavo anketos, jei nuspręsi, kad visgi tikrai nori užimti direktoriaus pareigas ir jausi, kad esi tam pasiruošęs.  

Wandaliux_Opa - Vienam iš pagrindinių klausimų "kodėl turėtume pasirinkti tave" pradėjai kalbėti būtuoju laiku: buvau atsidavęs, darbštus, stengdavausi, visur dalyvaudavau, o dabar kažkas kitaip, mažiau noro, motyvacijos? Taip pat ir apie medikų darbą neišsakei savo nuomonės, tik išvardinai jų pagrindines funkcijas serveryje. Labai dažnai minėjai pavaduotoją, kuris "pavaduos/pakeis tave" lenda mintis, jog gal dar ne laikas? Gal jauti, jog negalėsi tam skirti pakankamai laiko? Apie tave (iš visų kandidatų) girdėjau ir žinau daugiausiai ir ta informacija tikrai ausies nedžiugina, tiek apie tavo praeitį, dirbant medikų darbe, tiek apie dabartį, kai net per bandomąjį laikotarpį (po anketos paraiškos) atvirai pykaisi su kolega, tad tai verčia susimąstyt kas būtų, jei būtum direktorius? Kalbant apie klausimą susijusį su treniruotės detaliu pasakojimu, čia nepamačiau nieko, kas buvo klausiama, nes pradėjai sakyti ką pasikviestum ir ką su kuo aptartum. Kaip medikas esi puikus, tačiau manau, dar ne laikas direktoriaus kėdei. 

Pro_Maxas - Turi sukaupęs tikrai nemažai medikų patirties ir minėjai, jog būtum geras kandidatas, nes dirbai prie skirtingos medikų valdžios ir žinai visas jų klaidas, tačiau nepateikei pavyzdžių ir idėjų, ką darytum kitaip/savaip. Sakei, jog įneštum "kažką" naujo, bet vėl gi kyla klausimas - ką? Prie klausimo apie požiūrį į medikų darbą ir jo funkcijas, tavo nuomonės taip ir neišgirdau, tik tai, jog jis yra "svarbus". Patiko, tavo keliami tikslai, panaikinti įtampą tarp medikų ir teisėsaugos, geram direktoriui manau tai būtų tikrai ne problema. Atkreipiaus dėmesį į tavo pareigų skirstymą darbuotojams veiksmo metu ir atsakymas nuvylė, kadangi minėjai, jog buvusių direktorių klaidų nekartotum, tačiau savo originalios minties nepateikei. Situacijos : jose pastebėjau, jog atlaidžiai žiūrėtum į savo darbuotojų darbą, "jei atsisako dirbti jie, pats padarysiu", tai gal kam tie darbuotojai tuomet? Tikrai esi geras kandidatas, tačiau ne šį kart. 

  • Patinka 8
  • Naudinga! 1
  • Ačiū! 1
  • Haha 3

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sekmes, bankas buvo geresnis variantas

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai!! 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Jo mėginsiu kita kart, man jau pensije sampe ;(

  • Haha 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sėkmės naujam veidui pareigose,nenuvilk prižiūrėtojos :)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimai tapusiam kazkokio cia darbo dir o nepateke nenusiminkit esat laukiami TRV ;)

  • Patinka 1
  • Haha 4

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

per 3srv lose ciuvas negauna pareigu varo kai lv atsilaisvina drk mldc mldc arneli :D 

sveikinu nauja drk sėkmės pareiguose, tikiuosi nusprendei kur žaisi!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

ačiū dievui ne bank_note. MLDC Arnai laikai ir wandaliuxa į pavus imi :D

  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinimai naujam chalatiniu direktoriui

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

 

tipo sveikinu, bet bankas geriau 696441664499089438.png?v=1

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, kai kurie yra pasipiktine, kad gavo pareigas ne jų draugas bet mano manymu mediku direktorius geras startas projekte parodyti ka gali ir ka moki, bet žinant tavo praeiti kai per pusė serveriu bėgioji bandydamas gauti pareigas tai vargu ar ilgam ir čia užsibūsi, laikas parodys o dabar linkiu visokeriopos sekmės darbuose.

  • Patinka 2
  • Naudinga! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nusivylęs jau antrąjį kartą Dianos analizėm, tai 2/2, nežinau kaip tas Query gavo direktorių jei per serverius laksto tik dėl pareigų, prieš savaitę mačiau į DPi kitam serveryje pildė, dabar jau čia direktorius, nu nesvaikit, Bank'as geresnis variantas, kad ir ką jis ten sakė, nes po kelių dienų dabar taisykles Query įves teisėsaugai palankias, ir čia bus a hundredo procento, net nesveikinu.

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Biliardinei pastatysiu alaus bokala su svogunais 😄 Sveikinu !!!!

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Nu tai svejkinimaj berniukas ;)

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

WHAT

THE                                                                                                                        BET KRČ SVEIKINU TP.

FUCK

???

  • Patinka 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinimai arnui ;) 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sėkmės Arnuk, tikiuosi bankas bus pav. (wandaliuxą išmesk žn) Tikiuosi firma bus tokia pat gera kaip prie Ereshkigal.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, tikiuosi daug žmonių išgelbėsi nuo Covid.. 

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...