Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Fabien_Haykov

[GFX] Las-Venturas šviesus & tamsus forumo dizainas

Rekomenduoti pranešimai

Labas, sukūriau naują Las-Venturas forumo dizainą, tiek šviesų ir tiek tamsų forumo stilius, realiai po ~2-3 mėnesių pertraukos, buvo truputį sunku. Vertinam 🙂 0/10

Las-Venturas šviesus forumo dizainas

Las-Venturas tamsus forumo dizainas

# fabien haykov

  • Patinka 5

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

neblogai, bet daug mates tokiu dizainu tai biški monotoniškai atrodo, sekmės tobulėjant!

  • Patinka 1
  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Labas,

Tikrai nesu dizainų ekspertas, bet pasidalinsiu savo nuomone keliomis įžvalgomis ir (ar) patarimais. Dalis šių komentarų gali būti nesudėtingai pritaikoma bet kuriai dizaino temai (nebūtinai su žaidimais ar SA-MP susijusiai). Šią nuomonę vertinti kritiškai, vienoki ar kitoki dizaino sprendimai tikrai neturėtų būti laikomi kaip taisyklė. Kaip tik, turėtum ieškoti tokių sprendimų, kurių galbūt iki šiol niekas nesugebėjo pasiūlyti.

Pirma, tinklapio dizainas neturi jokių atpažinties sąsajų su produktu, t. y. GTA San Andreas žaidimu, SA-MP modifikacija. Nėra jokių GTA SA, GTA V ar pan. personažų, paveikslėlių ar kt. atributų, kurie leistų susieti šią informaciją. Geriausias informacijos perteikimas yra, kai panaudojami keli skirtingi būdai informacijai užtvirtinti, pavyzdžiui, tekstas ir vaizdas. Pasiekus tinklapį lankytojui (ypač naujam) turėtų būti per kelias sekundes aišku, kas yra šiame tinklapyje ir apie ką jis. Dizainas absoliučiai nėra prisitaikęs prie produkto, pavyzdžiui, nėra Las-Venturas.LT logotipo ar pan., nėra naudojama produktui įprasta spalvų paletė.

Antra, lankytojui, o galiausiai ir vartotojui turi būti patogu ir nesudėtinga naudotis tinklapiu. Profilio (paskyrų) juostos ir (ar) prisijungimo/registracijos mygtukai turi būti visada pačioje matomiausioje pozicijoje. Tikrai ne iš visų pusių (aukščiau-žemiau ar šono) apkrautoje pozicijoje. Navigacijoje turi būti patys svarbiausi, reikalingiausi ar dažniausiai naudojami mygtukai (ir tikrai ne 1 ar 2). Tinklapio šone (kairiajame arba dešiniajame) visada gali būti papildomi nukreipiamieji greitos navigacijos mygtukai. Tinklapio apačioje pagal poreikį gali būti nuorodos (teksto pavidalu). Vartotojui visada yra svarbu pasiekti informaciją patogiai ir greitai.

Trečia, dizainas nepasiūlo jokio unikalaus ar vartotojui patogaus sprendimo. Pavyzdžiui, slankiklių (slide) juostos, kur yra „Naujas forumo dizainas“ ir slankiklių juosta dešinėje su paveikslėliu yra mada, bet ne taisyklė. Taip pat, nėra aiškus tokių slankiklių naudojimas. Ar kairiajame šone esantis slankiklis atvaizduojamas vienetinis? Kas pasikeičia slankikliuose panaudojus dešinėje esančio slankiklio rodyklę? Dizainas turėtų savaime atsakyti į tokius klausimus, kaip man naudotis tinklapiu.

Ketvirta, dizaino paketą sudaro ne tik pagrindinis puslapis, bet taip pat ir profilio, temos ar tinklapio skilties peržiūra. Todėl, kad čia taip pat gali būti esminių pasikeitimų iš pagrindinio puslapio. Kitoks informacijos talpinimas ir naudojimas. Žinoma, tai labiausiai galioja tinklapio dizainą siejant su tais dizainais, kurie naudojami Forumuose.

Penkta, manau, kad naktinio temos režimo esmė ir yra, kad tinklapis užtamsinamas visas ir nelieka baltų vietų, kurie prie ekrano monitoriaus šviestų?

Apibendrinant, dizainas vizualiai suderintas savo spalvomis, jos nėra visiškai kontrastingos. Dizainas švarus, netriukšmingas, nuosaikus. Tad, už tai yra labai didelis pliusas ir žvelgiant į Tavo dizainus, vis progresuojantis aspektas. Tačiau, dizainas nėra pritaikomas kuriamam produktui, tiek vertinant iš produkto kūrėjų, tiek iš produkto vartotojų perspektyvos. Dizaino trūkumas patogios vartotojo naudojimo patirties stoka.

  • Patinka 6
  • Naudinga! 2
  • Ačiū! 1
  • Oho! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

žiūrisi gražiai viskas, bet per daug laisvos vietos atrodo, ir tos žalios nuotraukos nekažka derinasi, darbas tikrai not bad 8.5/10

  • Ačiū! 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...