Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 2 / 200

Versija: LV 7.7.6


Mafioz_Elpatrone

Unban Mafioz_Elpatrone

Rekomenduoti pranešimai

1. Jūsų slapyvardis: Mafioz_Elpatrone
2. Administratoriaus slapyvardis?: @Dwayne_Stevenson
3. Užblokavimo priežastis?: chytinimas
4. Vaizdinė medžiaga (vaizdo įrašai, nuotraukos)https://imgur.com/a/aWYS7jl

ban uz "sprinthook"?? kai naudojau sena klaviatura neveike space tai persibindinau ant scroll wheelo nes ruskis dymeris taip videke pasake, dabar sugalvojo savo taisykle kazkokia ir dave ban. dar maloniau man taip lost, o jam tas netinka. (https://imgur.com/a/5JpKx91) paaiskinau viska nrml unban priz atsakymas "ne" nu ne tai ne (https://imgur.com/a/E6rVUwA) be to kaip rase kad neesu pirmas zmogus kuris gavo uz tai ban, ir kad reik man ieskot jo banu??? tai jei ne pirmas, gal butu geriau irasyt i taisykles kad uzdrausta, o ne kad ieskot uz ka kiti gavo ban. (https://imgur.com/a/y0GJZar)

  • Patinka 6
  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Neatblokuotas.

Manau, kad skirtumas gan aiškus pasižėjus į paspaustų space skaičių per sekundę spaudant space ir su rutuliuku. Galiu tik palinkėt sėkmės kiekvieną sekundę suspaudyt po 10-13 kartų su space.

Tai tau pasakys ruskis dymeris, kad parsisiųst silent aimą irgi parsisiųsi? Ai tiksliai... Pamiršau, kad jau turi parsisiuntęs.

prieš 4 valandas(-ų), Mafioz_Elpatrone rašė:


ban uz "sprinthook"?? kai naudojau sena klaviatura neveike space tai persibindinau ant scroll wheelo nes ruskis dymeris taip videke pasake

Taip tu ne pirmas, bet kažkodėl kitiem nekliuvo, kad nėra tokios taisyklės(Gal patys susiprato, kad negalima taip), bet jeigu jau tau jos taip reikia tai bus pridėta greitu metu.

prieš 4 valandas(-ų), Mafioz_Elpatrone rašė:

 be to kaip rase kad neesu pirmas zmogus kuris gavo uz tai ban, ir kad reik man ieskot jo banu??? tai jei ne pirmas, gal butu geriau irasyt i taisykles kad uzdrausta

  • Patinka 1
  • Haha 2

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...