Jump to content
Ieškoti
  • Daugiau nustatymų...
Rasti rezultatus, kurie...
Rasti rezultatus...

Las-Venturas.LT | 0.3.7 klientas

Prisijungę žaidėjai: 0 / 200

Versija: LV 7.7.6


Dominykas_Miguel

Ginklų prekeivių direktoriaus rinkimų apžvalga

Rekomenduoti pranešimai

gpd2.png

Visai neseniai iš valdžios komandos pasitraukė beveik 2 mėnesius vadovavęs duetas Kill_Pill ir Minde_Vega. Labai ačiū jiems už darbą. Jiems pasitraukus, Discord platformoje informavau, kad ieškomas naujasis Ginklų prekeivių direktorius. Sulaukiau netgi 8 susidomėjusių žaidėjų, kuriems daviau keletą klausimų apie juos pačius, serverį, Ginklų prekeivių firmą ir jos valdymą. Kviečiu su jais visais susipažinti.

Nl6UlYv.png

Porn_Star - visai neseniai iš juodojo valdžios sąrašo išėjęs žaidėjas, kurį įtraukti teko man pačiam. Užkietėjęs nusikaltėlis prieš tai užėmęs Policijos direktoriaus pareigas, kas greičiausiai ir trukdė teisingai ir sąžiningai atstovauti Teisėsaugą, tad smagu, kad šį kartą susitinkame jam, matyt, labiau tinkamoje vietoje. Į anketos klausimus atsakyta trumpai, tačiau pasidalinta nemaža patirtimi būtent nusikalstamoje srityje. Iškart kliūva tai, jog rangus žada kelti savo nuožiūra, kas yra labai prastas sprendimas. Rangų sistema forume yra reikalinga su užduotimis siejamomis su nusikalstama sritimi (siuntų gabeninimas, dalyvavimas narkotikuose, grobimuose, smogiko užsakymų vykdymas ir pnš.). Apibendrinant, galima sakyti, jog kandidatas siūlo kokybišką veiksmą, kas taip pat yra džiugu. Tačiau manau, jog nebūtų teisinga tau iškart tapti direktoriumi, kadangi neseniai grįžai žaisti iš kito projekto. Ačiū už dalyvavimą, sėkmės.

Mobis_Cancel - neseniai buvo Spec, Pajėgų pavaduotoju. Palikime minėjo, jog „poilsis svarbiau nei veiksmas“ iš ko galima daryti prielaidą, jog nori ilsėtis nuo veiksmo, tačiau, patikėk, Ginklų prekeiviuose veiksmo turi būti ne ką mažiau. Į klausimus atsakyta labai trumpai, pasiekimų nusikalstamoje srityje nebeturi. Iš tikrųjų tavo dabartiniai rinkimai man primena tą dieną, kai abu konkuravome Taksi direktoriaus rinkimuose. Tuo metu taip pat nebuvai apsisprendęs tarp firmų, o dabar dirbi medikuose (kur mano žiniomis norėjai gauti pavaduotoją), ką tik palikai Teisėsaugą ir bandai tapti Ginklų prekeivių direktoriumi. Siūlau nekartoti senų klaidų ir apsispręsti, kokį vaidmenį nori žaidime atstovauti. Ačiū, kad dalyvavai.

Jack_Andersson - dar pas Trey_Stevens ginklų prekeivių dirbęs žaidėjas, bandęs pakeisti jį forumo rinkimuose, kuomet tą padarė Kill_Pill. Šiuo metu užklydęs teisėsaugoje, tačiau turi nemažą patirties bagažą ir nusikalstamoje srityje. Taip pat esi dažnai pastebimas serveryje, ypatingai veiksmo srityje, ką ir pats minėjai anketoje. Kaip ir daugelis kitų, manai, kad ginklų prekeiviuose rangų sistema nėra reikalinga, tačiau smagu, jog užsimeni apie papildomas veiklas darbuotojams, neskaitant ginklų siuntų gabenimo. Praeitą kartą rinkimuose tau pakišo koją tai, kad pradėjai tyčiotis iš savo kolegos, tad tikiuosi šįkart kandidatuodamas apgalvoji kaip bendrautum su savo kolegomis. Nemažas minusas tai, jog pildydamas neatsakei į klausimą apie geriausią taktiką ginklams pergabenti.

Hot_Anonymous - labai ilgai man pažįstamas žmogus SAMP plotmėje. Pažįstu jį apie 5-6 metus ir pagrinde jį galima būdavo sutikti nusikalstamoje srityje, tačiau anketoje pasidalini, jog kažkada atstovaudavai ir neutraliai pusei. Tiesa, mūsų projekte žaidėjas didžiulių pasiekimų nei ginklų prekeiviuose, nei klanuose neturi (kas iš tikrujų nustebino), tačiau yra turėjęs savo gaują. Anketoje rišliai ir labai lengvai suprantamai atsakė į mano klausimus, tačiau kaip ir daugelis kitų neplanuoji kurti jokio rangų pasikėlimo. Anketoje žadi gerą ir kokybišką laiko praradimą, kas taip pat yra labai gerai. Tiesą pasakius, būtų smagu pamatyti tavo valdymą, tačiau koją šiek tiek kiša tai, jog neseniai atsišaldei savo paskyrą kitame projekte, kas gali pasirodyti kaip nelojalumas mūsų projektui.

Mindaugas_Parkour - pats pirmas susidomėjęs rinkimais, dar net man neparašius jokios žinutės. Senas žaidėjas, dažnai matomas nusikalstamoje srityje, turėjęs begalę pasiekimų mafijose, gaujose (kuo šiuo metu retas gali pasigirti, kadangi tokių frakcijų mūsų serveryje jau nėra) ir klanuose. Taip pat prieš keletą mėnesių buvo Taksi pavaduotojas. Po pavaduotojo jau buvo rečiau sutinkamas žaidėjas, tačiau pasidalino, jog grįžta žaisti į serverį. Kaip ir pastarasis tavo oponentas dalyvavai kito projekto akcijoje ir bandei susigrąžinti ten atimtą vartotoją, kas taip pat rodo mažą lojalumą. Anketoje išsiplėtei labiausiai, tik šiek tiek trukdė tai, jog viską parašei vientisu tekstu, bet bent jau jame atsakei į visus užduotus klausimus. Į kiekvieną klausimą atsakyta labai išsamiai, pasidalinta konkrečia ginklų siuntos taktika, paaiškinta kokias užduotis darbuotojai turėtų atlikti norint gauti algą, planuojamas rangų pasikėlimas forume. Manau, kad būtum geras direktorius, tačiau norėtųsi, kad šiek tiek apsiprastum po šiokios tokios pertraukos ir galbūt net pasiektum kažką Ginklų prekeiviuose. Ačiū, kad dalyvavai.

Daniel_Nixon - kaip ir Mindaugas, į klausimus atsakei vientisu tekstu. Itin daug neteko bendrauti (nebent kitame projekte), tačiau visuomet esi pastebimas blogiukų pusėje. Į klausimus atsakyta sausokai, teigi jog firmoje pagrindas yra ginklų vežimas, tačiau norėčiau rinkti direktorių su šiek tiek platesniu požiūriu. Firma gali užsiimti ir organizuotu nusikalstamumu (DM mieste, grobimai), neseniai atsiradusia galimybe - narkotikų zona, tačiau smagu, jog bent buvo užsiminta apie grobimus. Bent jau šiuose rinkimuose nelabai kuo mane skatini pasirinkti tave ir būtų tiesiog neteisinga kitų kandidatų atžvilgiu. Manau, kad potencialo būti valdžioje turi, tik kitą kartą reikėtų labiau pasistengti ar, pavyzdžiui, pabandyti pasiekti pavaduotoją. Ačiū, kad dalyvavai.

Jack_Extreme - bandei kandidatuoti rinkimuose ir praeitą kartą, tačiau tuo metu koją pakišo tavo mentalitetas, begalinis noras pakenkti žaidėjams ne itin švariais būdais. Dabar bandai kandidatuoti vėl, galiu pasakyti, jog kvailų papeikimų ar kitų nesąmonių neteko pastebėti, tad smagu, jog mokaisi iš savo klaidų. Tačiau labai trumpai, sausai atsakei į mano užduotus klausimus. Klausimuose išvis mini, jog turi idėjų su medikų firma, tad galbūt ir reikėtų bandyti kažką įrodyti ten? Ačiū, kad dalyvavai, tačiau norėtųsi, kad kitą kartą į rinkimus pasižiūrėtum rimčiau.

Justin_Sobieski - ilgą laiką pastebėtas teisėsaugoje, netgi ne kartą bandei tapti jos direktoriumi ir jau kitą kartą buvau pasiruošęs suteikti tau šansą išbandyti save praktikoje. Mano žiniomis, prieš keletą dienų iš Policijos buvai atleistas dėl neaktyvumo. Į klausimus atsakyta labai trumpai, nieko įmantraus pamatyti neteko. Ačiū, kad dalyvavai, tačiau siūlau išsirinkti norimą sritį, susitvarkyti aktyvumą ir bandyti siekti tuomet.

Nl6UlYv.png

Iš visų kandidatų išrinkau du geriausius ir kartu labai skirtingus žmones. Vienas iš jų projekte ir nusikalstamose grupuotėse daug pasižymėjęs žaidėjas šiuo metu turintis ne itin didelį aktyvumą, kitas aktyvus žaidėjas, ilgą laiką dirbęs Ginklų prekeiviuose, bet šiuo metu pasirinkęs Teisėsaugos pusę. Iš pradžių planavau direktorių išrinkti vien remdamasis anketa, tačiau jų skirtingi pliusai ir minusai neleido priimti tikslaus sprendimo. Susisisiekiau su abiem kandidatais ir pakviečiau pasikalbėti Discord kartu su Klanų prižiūrėtoju. Po pokalbių sprendimą priimti tapo daug lengviau. Hot'as kalbėjo daug labiau pasitikėdamas savimi ir parodydamas, jog direktoriaus nori. Jack'as buvo labai pasimetęs, minėjo, jog net nesitikėjo patekti tarp kandidatų ir neparodė, jog jam šis postas apskritai svarbus. Tad kviečiu pasveikinti naująjį Ginklų prekeivių vadeivą - Hot_Anonymous!

  • Patinka 15

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Good job

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu, man tai randomas

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

netiketai, hotelka, bet sveikinu.

kartu sampo karjera pradejom, tad labai malonu, kad musu keliai vienokiu ar kitokiu budu vel susikirto

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

eina na sweikinu pasirasik ant krutines su kulkos rastu

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Pagaliau GP vėl bus gyvas , vėl bus veiksmo , dirkas su galva klaninis neblogas c-bugeris. Didžiausi sveikinimai @Hot_Anonymous

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Gera analizė 10/10 beto sveikinu naujajį Ginklų prekeivių direktorių sėkmės poste laikyk tvirta.

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

Sveikinu Hotelka, mldc, tikėkimės GP pamatysim dažniau grobimuose nei su praeitu direktoriumi

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

camel_kerr isvis plaukus dabar nusiraus, sakys klano nesutvarkau tai dar ir gp bl atsiras

svkn bro

  • Haha 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites

sveikinu didziapapi hteli

  • Patinka 1

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Share on other sites
Svečias
Ši tema yra užrakinta.
×
×
  • Kurti naują...